79

Миро

преди 1 година

Стига безплатно море нагълци

78

Анонимен

преди 1 година

"Ние сме с нашия дядо на 83 години и с внучката му. Не знаем къде отиваме. Искахме да не е далече, защото с дядо ни, някъде в гората е някак нереално", посочи Людмила от Киев. Много се боя, мисля да се откажа и да се върна в Украйна, друг изход даже не виждам. Казаха ни, че един път помагат", каза Елена от Одеса. Щом предпочитат в Украйна вместо в нашата Планина Зелена да отиват. Бабите ни живеят забравени от всички, с едни и смешни пенсии, ние, тези ще ги приютяваме в пет звездни хотели

77

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя как в Германия ще се изтъпани бежанката и ще каже това същото като от репортажа. Че те там директно от леглата ще ги изкарат и по автобусите, нямаше да посмее гък да каже и да се оплаква. Германците са организирани, да :)

76

Анонимен

преди 1 година

Вижте има много хора украинци които имат нужда от помощ и са без пари.Познавам много такива и са свестни хора.Има много уплашени хора които ги в страх да се върнат в Украйна.

75

Мугабе

преди 1 година

На това, което руснаците казват биомусор, ние тук наричаме русофили.

74

Анонимен

преди 1 година

Трябва като в Германия- имаш ли скъпа кола , никакви помощи. Три месеца ги издържахме, а те милите, с апартаменти по Черноморието. Спестяваха пари от ток , вода, телевизия, интернет. Сега решиха да си отиват в имотите или квартирите. Наглеци. В този момент ще проличи, кои наистина са в безисходица.

73

ЙЙР

преди 1 година

Не искали в Рибарица и Паничище, искали условия 4 и 5 звезди! Абе я ги товарете тия неблагодарници на товарни вагони и да си ходят в Украйна! Нагли и безочливи хора, вместо да оценят колко им се помага продължават с наглите си претенции!

72

Защо се връзвате

преди 1 година

Украинците се занимават само с манипулации. Мислят, че винаги ще им минават номерата. 1. Умишлено насочват ракета Точка У на гарата, убиват хора и пускат новини, че виновни са руснаците. 2. Стъкмяват измислен геноцид в Буча. 3. Бойци от отряда Азов ползват родилен дом или училище като казарма и когато руснаците ги обстрелват пускат лъжливи новини 3. Не искат да се изнесат от хотелите по черноморието и умишено бойкотират транспортитането им до новите места.

71

Анонимен

преди 1 година

Бежанците из Европа ги настаняват в палаткови лагери със сирийци и афганистанци нашите са елитът на Украйна искат хотели ама не 3 звезди а поне 4 ама с панорама ама с рум сервис и масаж Я марш обратно. Само наистина нуждаещите се да останат. Те няма да имат притенции.

70

Анонимен

преди 1 година

На това му се казва продуктово позициониране. От Н на брой автобуса точно да снимаш някакъв полу-сакат дедик. И някаква украинка, която на перфектен руски разправя басня. И ау - лошите българи ни изритаха от хотелите. Как да го обясня по-лесно? Имаш малка кръчма и първата бира е безплатна. И всички квартални пияници почват да ти се качват на главата. И няма място за някой, който наистина иска просто да пие студена бира и без да му бучат на главата. Не става.

69

Така е опасни са.

преди 1 година

Това при украинките е инстинкт за оцеляване. - да си завърти мъж. Че може да е зает не им пука. Идвайки от бедно семейство сигурно от начало кажи-речи всичко в България им се вижда лукс и богатата работа, но като се успокои малко и ще почне да сравнява. Тогава ще му разкаже играта на мъжа и само където му е разбила семейството.

68

Анонимен

преди 1 година

С влакът и наобратно към Украйна щом не ви е страх да се приберете понеже нашта планина е по страшна от войната ви. Явно не е толкова зле колкото показват новините.

67

Фалшиво заглавие

преди 1 година

Около 100 коментара и нито един по темата. Не става въпрос ЗА НИКАКЪВ ХАОС. Жената в автобуса ДЕФИНИРА КАТО ХАОС отиването в планинската част на България, където се съмнява дали ще има медицинска помощ. Украинците са предупредени още в НАЧАЛОТО, ЧЕ МОРСКИТЕ ХОТЕЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ В КРАЯ НА МЕСЕЦА. Това са хора, които искат по всякакъв начин да останат на морето в луксозните курорти. Огранизацията си е нормална - автобуси и влакове. Какво повече искат.

66

Анонимен

преди 1 година

Аз само едно не разбирам. И в този клип беше застъпено от тази, която се разрева. Вика "Обмислям да се върна в Украйна" и реве. Все едно има само две държави - България и Украйна. И трябва да се чувстваме виновни. А навсякъде могат да отидат в ЕС,няма смисъл да изброявам.

65

До днес

преди 1 година

Разкарайте коментар 81. Докладвам го.

64

о. р. майор

преди 1 година

Мястото на бежанците е в бежанските центрове. Украинките при бежанците от Близкия изток, а украинците - обратно в Украйна да бранят държавата си.

63

Анонимен

преди 1 година

Не че беженските лагери в които ще ги настанят са лоши. Вероятно и да са по-добре обзаведени от колкото жилищата им в Украйна са били преди нападението. Но ако ги сравнявате с 4 звезден хотел на първа линия - е, сега! Това с хотелите беше глупост. Реално беженските лагери имат добри условия - и то по-добри от условията в които преди са живеели в Украйна.

62

Анонимен

преди 1 година

С хубавото лесно се свиква. От по-хубаво към по-лошо трудно се минава.

61

Анонимен

преди 1 година

Е как не знаят, в Украйна с отложено плащане за транспорта.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен66 Като ги гледам почти никой от тях не бяга от войната. Представи си,че Южна БГ е във война ,а северна БГ не е. Всички от южна ще си дойдат в Северна,ще следят нещата,ще преживяваваме всички,а тези вместо в Западна Украйна тръгнали с претенции из Европа,не изгреждат изстрадали,висят по моловете,на плажа,по градовете където има живот. Сега ги карат на хубави места в планината,на чист въздух,и те недоволни защото няма кръчми,молове,плажове.