49

Аха , ама де

преди 1 година

Ядем вносно свинско месо, Втора употреба.

48

Анонимен

преди 1 година

Населението се оплаква от високите цени, а свинарите се оплакват от ниските цени. Нека свинарите да се оплакват.

47

Ади

преди 1 година

До Даааа....Драги, ти кога се върна от Москва, та знаеш колко е евтинко тук в Блгария и там? Дай сравнение, а не хвърлени в нета безпочвени тврдения.

46

отговор

преди 1 година

До Ъ : Не така с рогата напред, човек. Държавата принуди производителите да си колят живвотните и ние да нямяме селско стопанство и местно производство. Не хората са мързеливи, държавата е абдикирала от нас-унижават ни по всякакъв начин. За свирката - има други форуми.

45

Анонимен

преди 1 година

Честно да си кажа от години не ме интересува къде е произведено месото или каквото и да е. Интересува ме да ми е вкусно и на добра за бюджета ми цена. Ако бай Пешо печели повече от отглеждане на лавандула примерно вместо гледане на животни тогава къде е проблема. Ще ям тогава немски паржоли.

44

Анонимен

преди 1 година

В Европейския съюз няма пазарна икономика.

43

Анонимен

преди 1 година

До Понеже трайно- няма как в страна от ЕС да се забрани внос на каквато и да е стока от друга страна от ЕС. Правителството на Испания може да субсидира испанските производители с много пари и чуждите да са се отказали заради по-ниска цена на местните,но не и защото са им забранили да продават там.

42

Анонимен

преди 1 година

При социализма овцете бяха повече от хората в България, а свинете повече от комунистите от 1 милион. Руско свинско и руски краставици нямаше. Частните свиневъди искат да се върнем в социализма, да построят комунизъм за себе си, а народът да живее в техния див капитализъм. Няма да стане. Пазарна икономика за свиневъдите и социална държава за народа.

41

Ади

преди 1 година

До ЗА КВО ВИ Е ЕВТИНО ?Явно гледаш или четеш мутри и мутреси. Ти майка и баща нямяш ли? Знаеш ли колко са им пенсиите? Аз имам майка /татко почина - Бог да прости/ и зная - благодаря за съвета, но няма да се възползвам от него. Бъди щастлив по своему.

40

Анонимен

преди 1 година

До 51 Повечето така наречени стопанства в България са малки между 10 и 40 крави. Колко мислиш,че ти носят такава бройка та да можеш да предложиш заплата на 1 работник от порядъка на 5 бона. Ако ти направи кило месо по 30 лв може и да направи заплатите такива. Ако бяхме като в Америка едно ранчо да има 1000 крави е друг въпрос. Ама не сме.

39

Радослав

преди 1 година

А колко милиарда евро изсипа Бойко и Герб в земеделието за 12 години управление? И какъв е резултата? Че българско производство няма! И какво излиза? Че евросубсидии са потънали някъде, държавата не е подготвена за кризи, икономиката е само на хартия. Това е прогреса при Бойко! Усвояване, крадене и резултати 0!

38

Понеже трайно

преди 1 година

живея в Испания от много дълго време /почти четвърт век/и виждам реално какво става, ще ви информирам, в Испания е забранен вносът на земеделска стока която се произвежда на територията и, конкуренцията е само сред испанските производители, тук не може да се види и грам вносно месо или риба уловена от чужда рибарска флотилия, да не ви говоря за зеленчуците след като Испания заема първото место по производство на зеленчуци в света.....

37

Анонимен

преди 1 година

ЧАК СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ?!...

36

Анонимен

преди 1 година

Един познат взе пари по европрограма. Отиде в някакво село и накупи крави. Почнаха да се раждат и нови,но преди година разпродаде всичко. Каза,че няма работници. Предлагал е по 1200 лв заплата,но никой не е искал да живее в това село и да гледа крави. Та проблема не винаги е финансов.

35

Анонимен

преди 1 година

Аз купувам от месарница на местен производител. Вкусът няма нищо общо с това на лидъли, кауфланди и тн

34

Анонимен

преди 1 година

Вносно и нечий държавен резерв най-вероятно! Промоционални цени в продължение на месеци в австрийските търговски вериги.

33

да го духат

преди 1 година

Не купувайте нищо българско ! Да си ядат скъпата продукция тези кръвопийци. Докато не ги прогоним и пратим по лагерите мръсниците

32

трънчанин

преди 1 година

БЪЛГАРСКО МЕСО ЗА СЕЛЯНИТЕ, ВНОСНОТО ЗА КЕСТЕНИТЕ !

31

хи-хи-хиии.....

преди 1 година

Нормално, всеки втори у нас иска да е АйТи специалистче, кой да гледа свинЬе?!

30

Анонимен

преди 1 година

До Даааа Такива като тебе мързеливи, некадърни комунисти дамо знаят да ядат. Нищо не можеш да произведеш. Ще вземеш, ще национализираш, ще го изядеш за един месец, ше го изсеереш и пак ще си гладен.