69

баба мара

преди 1 година

св месо по 5 лв за кг от испания франция германия холандия подозирам го чеми е набор края на веригата е в кабинета за изследване на дебелото червоповече от 20 години не консумираме месо в къщи

68

Анонимен

преди 1 година

Абе , пука ми за "българското"....ГЛЕДАМ САМО ЦЕНИТЕ!

67

Анонимен

преди 1 година

..бил си добре при соца , щото имаше кой да бачка за "без пари"----СЕГА ШЕ МИ ЯДЕШ ДЕДОВИЯ, АКО НЕ БАЧКАШ...!

66

Wakashimitsu

преди 1 година

Офф като се почне да се дъвче тва 80-те до 90та колко сме били добре направо вече е смешно а може би трагично едно време е имало договорен пазар и дори тогава се е работело в много предприятия на загуба и е имало много брак да не говорим ,че каквото се е произвеждало е било със съмнително качество!

65

Анонимен

преди 1 година

Имаше свинска чума, сега евитини изкупни цени. Това се диктира от търговските вериги. На каква цена и какво свинско ще се препродава.

64

Анонимен

преди 1 година

Всеки салам съдържа процент протеин от враг на Байко. Това разкри голям зърнопроизводител пред медиите.

63

Анонимен

преди 1 година

Ама саламите свинарите ги правят с вносно месо и ги продават на българина. Купуват евтино и продават скъпо на българина. Да си произвеждат сами месото за саламите и да печелят.

62

Константинов,

преди 1 година

ти какво искаш да излиза от месото, петрол ли бе дървояд ? Това което излиза са соковете на месото и потъмняват от реакцията с огън или горещ въздух, навремето такива глупости се говореха в зоокът България и за самолетните черти които остават след самолета, отрови било ха ха, ако бяха днес народите около летищата да бяха под земята...

61

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВСИЧКОТО МЕСО Е БАВНА ОТРОВА И ОДПАДЪК.СЛОЖЕТЕ НА СКАРА СВИНСКО НЕЗАВИСИМО ОТ КЪДЕ КУПЕНО И ГО НАБЛЮДАВАИТЕ.ЩЕ ВИДИТЕ КАК ОТ СТРАНИ НА МЕСОТО ИЗЛИЗА ТЕЧНОСТ КАТО БОЗА. САМИ СИ ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ ДА ЯДЕТЕ ТАЯ СМРАД.

60

Анонимен

преди 1 година

Е за какво ви е месо пък на вас? Сега нали е модерно веганството. Било по екологично казват и по здравословно. От световния икономически форум в Швейцария казаха че бъдещето ще е без месо. В България вече ни подготвят чрез пълно ликвидиране на животновъдството. После ще спрат и вноса и готово. Цяла държава вегани.

59

Ади

преди 1 година

Не вярвам сайтът да е блокиран, защото всички знаем чий е, ама поне да не блокират хора със свободно мнение, а? Единственото, което ми остава, е да забравя този сайт, а колкото повече от вас го направят-те /днес.бг/ще загубят от трафика към тях.

58

до 50 анонимен

преди 1 година

Много си сгрешил!Всяка страна от ЕС е суверенна и е свободна сама да структурира икономиката ви!Испания субсидира селското стопанство много защото е земеделска държава,но не означава,че като е член на ЕС не може да забрани внос на стоки които пречат на нейно производство!През 2004 г. правителството се опита да сключи договор с Франция за внос на ябълки,над 100 двадесет тонни тира изсипаха продукция от ябълки в центърът на Мадрид на плаца Сол, една седмица се чисти площада и договор не се сключи!

57

Анонимен

преди 1 година

Ами ще ядете като никой неще да ходи на село да гледа животни. От 20 години живея на село където си купих къща с пет декара двор. Купих животни разработих градина. Кравата ми дава мляко от кокошките са яйцата от телето и прасето месото от лозето виното и ракията. А пък вие тарикатите яжте 20 годишното замразено свинско и телешко да ви дойде акъла в чутурите.

56

Анонимен

преди 1 година

Ама 0% нека бъде БГ месото! Всичко от Бизнесганя е скъпо и не ни требва!

55

Анонимен

преди 1 година

важното недоразуменията кокорчо и киртак кирчо да са на власт

54

Ади

преди 1 година

До ФактДа, правилно си написал - излъгаха ги. Познавам хора, които тръгвайки от село за града плакаха за избитите им животни. Не мисли, че тези хора са щастливи в "града". Аз питам- кой ги подмами и излъга? Много ми е мъчно, че тези които лъгаха и продължават да лъжат - пет пари не дават/живеят си охолно и ядат безглутенови сладки/, а хората, които страдат със сълзи и скръб плащат тяхното безхаберие. Докогаааа, има ли народ в тази държава???

53

Анонимен

преди 1 година

Като послушни внасяме месо от държавния резерв на ЕС. Хората не са балами. Подменят си храна в резерва.

52

Анонимен

преди 1 година

Ами като българското излиза скъпо - ще внасяме. А да видят защо е скъпо и как да го направят рентабилно? Ама няма далаверка там, значи ще внасяме.

51

Анонимен

преди 1 година

Всичкото идва от Аржентина, от сто годишни крави .

50

отговор

преди 1 година

До ДааааНапълно сгласен! Дай имена, бе чедо, за да не се лутат бедните пенсионери, а и ние младите безработни. Кой досега не ни лъга и "оправя"? Все пре?ебани и бедни си останахме. Това не е съдба, а орисия, която сами си натресохме. Грях ще ми е /Прости Господи/-бягайте далеч деца, тук оправията я видяхме.