373

Анонимен

преди 1 година

Тука само "специалисти" и те са против Путин!, е въшльовци като толкова знаете сега плащайте скъп ток,бензин, газ,парно ,храна и тн. Поздрави от Кирчо про10Ака

372

хихихи

преди 1 година

До Анонимени кал в ушите

371

аааа-ууу-ооо-еее-иии

преди 1 година

Откога думата лап-ни е мр-ъсна? Програмите ви *** са мегауникални. Скоро ще можем да пишем само по няколко букви и то не под формата на думи. Евала, машала, ашколсун.

370

Анонимен

преди 1 година

Прах в очите

369

Цезар от Бусманци

преди 1 година

Ще го кажа така - голяма уста, големи бели прави. Лаком за комисионни гз, глава затрива.КК - голям залък ***, голяма дума не казвай. А истината е - България - Авангарда на балъците и на бедняците

368

Анонимен

преди 1 година

Докато ви лъжат как имало русофили и русофоби ще ви крадат.Неудобните дори да не са русофили ги обвиняват за такива.

367

йъэ

преди 1 година

До МуркаТочно обратното е. Сори, ама виж лайковете и мненията на хората. 100 % путинофили според тебе, така да е! Щом това е стината! Глас народен - глас божи.

366

Анонимен

преди 1 година

А тоя къде говори за путинофили явно ще взима процент от далаверата при посредниците.

365

Анонимен

преди 1 година

Кънчо Спрънджев,точно това е.Не бива заради политика да затъва икономиката.Някой си бил мразел Русия или обичал...няма значение това.Факт е,че Кирчо не направи сметка в Газпромбанк тип К като другите държави и затова ни врътнаха кранчето.Сега ще даваме на посредници отгоре за същото и не се знае за колко време.От несигурността идва инфлация и затъваме.

364

някой

преди 1 година

До: Мурка Каза ли им го на путинофилите! Да, истината боли, знам. Затова и на тебе и на мене ще, ни слагат още минуси. Някъде четох за една рускиня, която получавала оргазъм само при мисълта за Путин! Е, за такива е невъзможно да приемат истината! Путин създаде по-голям култ към себе си отколкото Сталин. А впрочем, ТЕЦ "София" може да работи и на мазут. Не съм от всезнайковците, мои колеги работиха там по електро и КИП инсталациите.

363

Кирчо белята

преди 1 година

Закуска в Милано, обяд в Барселона, muchos besos, te quiero señora, вечерята ще е в Бора-Бора, за тебе, ПП, ще лежа и в затвора. Рим, Милано или Барселона, за всеки съм модна икона, на главата си имам корона, с усмивка като на Мона.Докога?Не разбра ли,че с мен е беля?

362

Кънчо Спрънджев

преди 1 година

Не мога да разбера какъв този напън да си путинска партенка. Тук не иде реч за кой колко обича Русия. Тук въпроса е България да не зависи от капризите на някой и да реши да врътне кранчето. В нормалният икономически свят, продавача се предлага на купувача. В другият вариант говорим или за вид икономически кофти зависимости или за монопол.

361

Мурка

преди 1 година

Хубаво е, че в България хората имат мнение. За всичко: от футбол и филми -- до политика и енергетика. Дори по последните две са ,,експерти"... Напоследък знаят за газа (по-често неправилно ,,газТА"...), особено за руския газ, че не можем без него. Е, можем! Най-малко затова, че ползваме сравнително малко газ, като най-голям потребител (близо 50%) е софийската ,,Топлофикация". Така че, драги ми господа русофилски ,,експерти", ще минем и без ,,Газпром"! А за рублите -- вие му мислете... Свършват.

360

Анонимен

преди 1 година

Никой в Европа не може да ни критикува повече. Ние сме примерът и всеки, който ни обвини в нецо, ще му изкараме кирливите кремълски ризи с газа. Северна Македония? А вие защо не спазвате санкциите срещу агресора Путин?

359

Кирчо

преди 1 година

Аз съм топ-а, сега го загази, по-опасен съм от всички зарази.Оу да, да, тва съм аз, фалирам и връщам те в първи клас, уу да, ля-ля-ля, не ме слуша тая красила глава. Луди сте, но по мене, искате само за мене, гласувайте да се разбреме, ще ви запълня свободното време.

358

Анонимен

преди 1 година

Да се маха Киро и да идва Бойко!! При него беше по добре!!

357

Анонимен

преди 1 година

Киро, не искам да те махаме, обаче хората не те харесват, защото непрекъснато вършиш глупости, като например , че си отказал руска газ и пак ще я търсиш и получваш, но на по-високи цени и посредници също ще грабят и ще се покачва цената на горивата и на всичко, спри се!Щом 34 европейски държави успяха да се справят и получват руска газ, защо ти набутваш българите да плащат високи цени ?

356

Анонимен

преди 1 година

Идва денят на детето и трябва да поздравим нашите политици!Те са точно като децата! Първо - те не работят, второ - обичат скъпи играчки, и накрая - когато кажат глупости, никой не ги закача!Само пакости правят.

355

Гиб Мелсън

преди 1 година

България е прокълната да бъде управлявана от премиери иидииоти, при това нарциси! Няма отърване от това проклятие което тегне над нашия народ! Сигурно нещо сме направили за да ни застигне такова проклятие!

354

Реклама

преди 1 година

Кирчо по телевизията:"Помните ли как ви направих заплатите и пенсиите хиляди левове точно като Виденов?Гласувайте за Кирчовата ледена епоха!Заедно можем да направим заплатите и цените в милиони!"