453

Бате Иво

преди 1 година

Е по голяма смешка не бях челНе знам кой го е писал това ама сигурно и не знае къде се намира БългарияА тия просливути два кораба с газ май са като извънземнитеЗнае се че съществуват но никой не ги е виждалКолкото до твърденията че втечнения газ е най екологичното гориво пак смехИ това и онова все газСамо където втечнения има два процеса преди да се използваПърво втечняване после отново в газообразно състояниеА за това трябва инсталации енергия и естествено пари

452

Смях горчив

преди 1 година

Виждам едно кукувиче гнездо на главата на госпожата. Пряки преносен смисъл.

451

На гол тумбак

преди 1 година

Чифте пищови. Макар, че Троянските коне няма да бъдат забравени, ще ги уредят някъде след като паднат от власт.

450

Анонимен

преди 1 година

Това е вицът на века.

449

#$#

преди 1 година

Имаме си Авангардни политически проститу**ки и за това ...... Не им пука да не сме Канада !?!?!

448

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме с лъжите...Уж, бяха леви, но с дясна политика, сега обявиха, че ще стават либерали, т.е. в левия европейски сектор. Демонстрация, как лъжата и подмяната се употребява, за да се постигне неистовото желание за власт и пари. Обещанията към българските избиратели не са изпълнени, цените растат, пенсиите и заплатите се изяждат от инфлацията. Но затова пък, господата млади и хилещи се министри, и депутати, тънат лукс, на държавни разноски. Ако ги попиташ, къде са милиардите, не знаят.

447

Анонимен

преди 1 година

Артилерийската война продължава, 28-*** бригада преследва и изгаря техниката на окупаторите в десанта на Херсонска и Николаевска област. Бягайте от нашата земя непохватни завоеватели.Херсон, чакай, близо сме!"

446

Анонимен

преди 1 година

И триете коментари срешу това продажноДолбоСороско правителство ! Ще се пържите в АДА където аз като офицер на Сатаната лично ще ви подлагам на жестоки мъчения

445

42

преди 1 година

България се превърна в авангард на глупостта. Цените ни вече преминаха Швейцария и Скандинавия, работният ни пазар особено в частната сфера е под кота 0, заплатите убийствено, геноцидно ниски. Обричат на глад и студ още в близката една година над 80% от народа. От никой не се търси сметка за престъпен произход на капитала. Прости хора и роми едва завършили начални класове, разполагат с луксозни имоти и автомобили, очевидно придобити по престъпен начин. Корупцията продължава да вилнее у нас.

444

С думи прости

преди 1 година

Диверсификация. От диверсия ли произлиза ?

443

похвала от Америка

преди 1 година

Е, щом някой си Кристофър, от Вашингтон е подписал статията, аз немея. Тишина и уважение, моля. Ако го бяха казали от Москва, тогава ще тропате. Щом го казва Кристофър, нашия духовен събрат, нашето второ "аз", ще ръкопляскате. Тичам да полея китката пред паметника на американския летец в София.

442

Тъжна диверсификация

преди 1 година

Каква е тази американска сделка, някой разбра ли? Това не е диверсификация. Това е удобен момент за пробутване на американски интереси. То не бе Катар, то не бе Азербайджан, то не бе Алжир , то не бяха чудатости. И си дойдохме на старата мечта, Америка да ни доставя. Колко смело и благородно. В това време, Европа се се е разбрала с Газпром, и ни гледа сеира.

441

Ген-хумореска

преди 1 година

И от Канада да го внесеш, и от Харвард да ги доставиш, птичия мозък сие птичи мозък, и гнездото-прическа си е на мястото. Кой знае как си умират от смях с нас по света. Дали ще има български държавник, който да не ръси по една нелепица на ден? Не ми се вярва.

440

Инфантилна снимка

преди 1 година

Що за инфантилна снимка? Двама аматьори пратени от чужбина да се поупражнят на високи постове, преди да им дадат друго. И една какичка, с кукуригу на главата, стил квартален шик, веселичко каканиже.

439

Глупави сме

преди 1 година

Световно известна с бедността си страна станала авангард? Ние сме авангард само на подлизурството. Европа си се уреди, кой както можа. Турция и Гърция , без крясъци и тупане в гърдите, благичко се гледат интереса. Само България, ще се надява на по шишинце руски газ, доставен заобиколно през нос Добра Надежда и Суецкия канал. С нужната печалба за правилните фирми.

438

Анонимен

преди 1 година

Бой по американските слуги, те го искат и очакват, ще ви бъдат благодарни.

437

Анонимен

преди 1 година

Какво още трябва да стане да се събудят българите ,софиянци до кога ще търпите тия продажници

436

Анонимен

преди 1 година

Добре де, той е пpocт и вие сте ***, затова се разбирате с Мухобойко, тъй ли? Еми аз не съм един от вас! Аз не съм пpocт и не разбирам тази пpocтотия!

435

Анонимен

преди 1 година

До: 487 Виж какво, аз съм реалист и сред всички наивници по света няма да ме намериш! Но как да ти обясня, има много фактори и параметри, които взимам под внимание. На първо място, алтернативата: Пожарникар от Банкя, завършил милиционерската школа в Симеоново, прочел само една книга (Винету). Това недоразумение сравнено с днешния премиер, завършил престижен университет от "Бръшляновата Лига" (дори не е нужно да го цитирам). Кой ще избереш?

434

Мурка

преди 1 година

Следователно, уважаеми Сатире, цената на крайния продукт ще включва себестойността тогава, когато става дума за регулиран пазар. Т. е., не е никакъв пазар, а си е наследство от комунизЪма. Такива са топлофикациите, които все са на загуба -- каквато и да е цената на газа... А за другите промишлености и за продуктите им -- цената е според търсенето и предлагането. И тук важна е цената на газа и неговата стойност като компонент при производството на продукта. Това е, без русо/филия/фобия...