40

Р. Рейгън

преди 1 година

И тук не става дума нито за ,,самоуправство",нито за ,,Дивия запад", а за неотменното право да се защити неприкосновеността на личността и на собствеността: ако управляващите обезоръжат граждасните, дали престъпниците ще се съобразят с това изискване? Или някак чудодейно ще се превъзпитат? Е, съвсем друго ще е, когато престъпникът е предупреден, че го очаква заредено оръжие! Да, и още нещо: най-въоръжената страна е Швейцария--как стои въпросът с престъпността там?..Убиват хората, а не оръжията!

39

Р. Рейгън

преди 1 година

Учудващо е съчетанието между самочувствие, лекомислие и презрение, което демонстрират както многознайковците от медиите, така и коментиращите...Нека само да напомня,че до съветската окупация в Царство България правото на притежание и носене на оръжие изобщо не са били поставяни под съмнение; буквално във всеки дом е имало оръжие! Първата работа на окупатора и на марионетния режим е да изземат оръжието от хората, уж с цел да се намали престъпността... Свободният човек е въоръженият човек!

38

777

преди 1 година

Таман по бързо ще се избиете защото аз ще ви довърша!!!

37

Цеко

преди 1 година

Ха, Ха, ха, ега ти държавата дето е неспособна да регулира отношенията между хората, а ги оставя сами да се оправят с пищовите! И тези след като въвели самоуправството тръгнали да учат света.

36

Сосидж

преди 1 година

Как се решават проблеми с масови стрелби? Когато им дадеш още оръжия.

35

Анонимен

преди 1 година

Всички даскали въоръжени като "Мръсният Хари".

34

Анонимен

преди 1 година

И на йота не са мръднали от манталитета на Дивия запад. Но......наш любим пример за "демокрация" и слободия.

33

Ламята

преди 1 година

Направо да сменят даскалите със тюлени.И задължително всеки фърфалак с пълно бойно в часовете.

32

sofeto

преди 1 година

Мериканският тРъмпо психопат по подобиe на Путин!

31

Бай Илийчо

преди 1 година

У наше селу сакаме пръво: Са премайне акциза върху ракията ! Второ; Сакаме свободна продажба на оружие ! И на патрони също ! Секи койту *** направи тва нящу жа стои на власт най малце 20год .

30

Анонимен

преди 1 година

Тия и без война се трепят всики час)

29

Анонимен

преди 1 година

Да им пратим Боко и Киро ,то големи хвалби,голямо нещо

28

Минчу

преди 1 година

българия да изпрати на братския американски народ каски и бронежилетки за дечата и даскалите

27

Анонимен

преди 1 година

СПРАВЕДЛИВО ЩЕ БЪДЕ МАГНАТИТЕ ОТ ОРЪЖЕЙНИЯТ БИЗНЕС ДА ПОЕМАТ ФИНАНСОВО ОХРАНАТА НА БЕЗОПАСНОСТТА НА УЧИЛИЩАТА И ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ФОНД ЗА ОБЕЗЩЕТЯВАНЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВЪОРЪЖЕНИ ИНЦИДЕНТИ В УЧИЛИЩАТА С ВНОСКИ ОТ ОБОРОТА НА ОРЪЖЕЙНИТЕ ФИРМИ. ХАЙДЕ ТРЪМПИ - СКАЧАЙ!!!

26

SS

преди 1 година

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА !!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените полицаи се мотаели един час, защото чакали незнам си какво, но учителки в трети клас трябвало да са въоръжени... ненормална работа.

24

SS

преди 1 година

Писах ли преди време ,че няма да бъде предприето нищо което да ограничава или забранява носенето на оръжие ? А и няма нужда ! Всеки ден от автомобилни катастрофи от пияни водачи или такива без книжка умират много повече хора . Да сте чули някой да е казал нещо против свободната продажба на коли ? Така както МПС-то дава свободата да ходиш където си искаш така и оръжието дава сигурност за живота и здравето на всеки свободен човек !

23

Анонимен

преди 1 година

Ако ни въоръжат българските учители, няма да има проблем с дисциплината в час.

22

Анонимен

преди 1 година

Тръмп2024!!

21

Pin

преди 1 година

"Съществуването на зло в нашия свят не е причина за разоръжаване на спазващите закона граждани... Съществуването на злото е една от най-добрите причини за въоръжаване на спазващите закона граждани" - Велика мисъл!Когато се въвеждат ограничаващи закони, те са за лоялните към държавата граждани. Отрепките затова са ***, защото не спазват тези ограничения.