60

АТАКИСТ

преди 1 година

Путин е велик! И за няколко месеца успя да рязшири теритирията на страната си! Уникално никой не го е правил от 75години

59

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Взехме 1/4 от пОкрайна хахаха а аз в момента онождам госпожа зеленска и тя щя роди следващия президент на западна пОкрайна

58

анонимен

преди 1 година

до троловете на сорос кажете на този да ви намали дозата бело което ви дават и така няма да имате тези халюцинации за укро победа

57

Анонимен

преди 1 година

Нещата отиват на там,че запада ще го духа яко тази зима. И Европа най вече!!

56

Руснак в бг

преди 1 година

Всичко приключва за us самолетоносачите ако Путин реши да изпробва ПОСЕЙДОН - подводен ядрен дрон с 200млн тона тнт (4 пъти по-мощен от тсар бомб) =500м вълна в тихия океан. Хохохо

55

АТАКИСТ

преди 1 година

В следващите дни и седмици ще има изпитание на AVANGARD върху Киев. Целта е да се види в радиус колко стотин км нямя да оцелее жив човек. Слава Русия!

54

Споко

преди 1 година

Споко, скоро ще стане ясно кога украинската армия минава в контранастъпление и до дни, даже до часове ще бъде в Москва и кървавият диктатор Путин ше бъде изправен пред трибунала в Хага.

53

анонимен

преди 1 година

всичко е определено,руснаците презвземат украинското черноморие и всички след това ще се отажат от Украйна.Без излаз на черно море и всички морски портове там в очите на америте битката става безмисленна няма как да изнесът заграбеното

52

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да използва ядрено оръжие... Само болните русофилски мозъци лансират такъв сценарий. Всичко приключва за по-малко от 1 час с Русия, ако направи подобна, фатална грешка.

51

Фактите говорят

преди 1 година

Фактите говорят, че Русия губи, а Украйна печели. Украинската армия е вече в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага. А когат фактите говорят, и боговете мълчат.

50

Предложение

преди 1 година

Предлагам да минеме на зелени възобновяеми енергийни източници и да спреме да купуваме газ и нефт от Русия и Русия ще фалира!

49

мяу

преди 1 година

До именноПиша ти бавно,защото знам,че рабираш бавно.64 км руска военна колона беше на път към Киев и беше разбита.Именно около Киев бяхя най тежките загуби на Русия..прословутата буква Z. или запад,тази колона тръгна от Беларус.След загубите План Б или превземане на югоизток. Това са факти а не измислици. Гледай Игор Гиркин[ Стрелков] ,ако знаеш кой е преди да пишеш глупостите на Руските медии.

48

Русия се провали

преди 1 година

Русия се провали, защото когат превземе цяла Украйна ще разбере, че не може да удържи такава голям територия. Пълен провал за Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да има топло, няма да има зърно за хляб, яжте и се грейте с айфоните с които толкова плашехте Русия че ще остане без тях, но руснаците имат айфони, а на запад няма да има нито хляб, нито топло.

46

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели! Путин каза, че ще превземе Украйна за 3 дни, а вече повече от три месеца успя да превземе само една жалка половинка от Украйна, ще му трябват поне още 3 месеца да превземе цяла Украйна, пълен провал за Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

Това което разбрах от статията е, че всички губят. Украйна знае какви ги е вършила в Донецк и Луганск, Русия знае, че не трябва да превземе Украйна, защото не може да удържи такава територия. Така че да сядат да преговарят.

44

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е хранила целия свят за да се обяснява продоволствиената криза с зърното и.Но западните санкций срещу Русия и Китай вече могат да бъдат добро обяснение.

43

Русия

преди 1 година

Американцити спретват на усраинцити Фтори голодомор.

42

Анонимен

преди 1 година

Май ще има втори Голодомор. Като изгладнеят украинците, друга песен ще запеят.

41

Анонимен

преди 1 година

До распутин Вероятно си в състояние да дадеш линк към медия, в която руски генерал твърди, че ще вземе Киев за три дни с помощта на около 20 000 военен корпус? Та?