20

Анонимен

преди 1 година

Москва е провела стрелба с хиперзвуковата ракета "Циркон". Поразената цел е била на 1000 км. от фрегата клас 22350, изстреляла "Циркон"-а.Москва прави прозрачни намеци към запада....Отделно пристанището в Мариупил заработи. Приет е първият плавателен съд.

19

анализатор

преди 1 година

Брей, не се отказват гадовете! Путин ще загуби цялата си армия, но няма да признае поражение! Луд човек. Няма достоен изход за него.

18

Боби

преди 1 година

До 13 - урана са го извозвали по най-бруталния метод - с отворени камиони през населени места. Братушките са разколачили де що е могло - Бухово, Чукурово, велинградския уранов минен комплекс, Герзовица... Още се говори в Смолянско за руските камиони с радиоактивна руда из целия град и околия, и последвалия бум на онкологични заболявния

17

Гошо

преди 1 година

путин е лъжец, крадец и убиец.

16

Анонимен

преди 1 година

В Лиман, който вече е със старото си име Красной Лиман, руснаците са взели като трофей станция от системата за военна връзка на Пентагона "Starlink". Северодонецк е обкръжен напълно и до довечера и там нацистките плъхове ще излязат с белия байряк. Лисичанск бе превзет вчера.

15

Някой

преди 1 година

Щом New York Times писаха за руските победи, стана ясно на всички, че Русия побеждава! Нещо което беше ясно още в началото, сега се чудят как да го представят на местната публика като победа. Една малка и осактена Украйна как ли ще се представи като победа!?

14

Taню

преди 1 година

Ети ви един типичен пример за глобализъм - няколко нaakaни пaмпeрса държат целия свят заложник с чуждо зърно и активи. Заради тях не можете да се наплатите на сметки, но, о чудо! тук си ги обичате като дядя от село... Ама, много сбъpкaн народeц сте

13

Анонимен

преди 1 година

До 12 За зърно не знам колко са крали,но за уран знам,че бая са крали. Из цяла България има изоставени уранови мини. И съм чувал как са заминавали за Русия огромни количества.

12

Анонимен

преди 1 година

Руските крадци са си потомствени. Във великия комунизъм постоянно е нямало стоки и хората там са се научили,че трябва да си набавят неща с кражби. Даже и вина не чувстват. Дори това нещо са го предали по нашите земи. Бая потомствени *** се поублажиха с краденото от тук. И демокрацията ги съсипа като им отнеха държавните постчета. Сега се чудят как да свържат двата края. Налага им се да работят. Обаче са свикнали всичко да им идва наготово и им е трудно. Липсва ли ви комунизма другари.

11

До 1

преди 1 година

Какво зърно ти е крала Русия, като тя е най-големия производител на зърно в света? Зърното, което България изнася не стига да нахрани половин квартал в Москва.

10

Анонимен

преди 1 година

Щяла да дойде жътва? Те укритата нямат гориво за танковете, а цивилните си купуват гориво на черно три пъти над обявената цена - тия ми говорят за жътва, хахаха. Чао чао са укритата, ако до есента не са капитулирали. Ама Запада им изнася зърното на запад, Русия им изнася зърното на изток. А те се тупат в гърдите и викат Слава Кокаини! Хахаха. Рядко интелигенти са и си мислят че на някой му пука за тях. Ще се прожектира скоро филма Излъганото Камилче.

9

Стаия - Помен

преди 1 година

Журналята правят помен с чужда пита!

8

Анонимен

преди 1 година

Този Агресор.....Освободител.......трябва да бъде смазан.....по един или друг начин...

7

баба мара

преди 1 година

след кражбите които нанесе западът на русия и руските граждани какво се очаквасега естествено зърното на украина ще се продаде от русия за да си компенсирачаст от щетите приказките за договори и т.н. са напълно излишна в тази воинаукраина се хвана на въдицата на сащ сега янките да хранят украина ако могат

6

как да разбирам

преди 1 година

Скрап-оръжие за зърно и на запад са притеснени че няма да се извърши транзакцията? А глада на укропитеците е без значение! така ли?

5

юбералес

преди 1 година

''Империя на лъжата, убийствата и кражбите'' - А. Хитлер

4

Какъв ужас!

преди 1 година

Горките западняци - не могат да източат зърното на безценица, а естенат иде и цените ще са петкратни! А Оркиинците - да *** от глад! Там и сега цената на брашното е два пъти по-висока! И напълно логично е от запад да им вземат всичко та да стане 20 пъти по-висока!

3

Анонимен

преди 1 година

Запада си плаща за украинското зърно. А руснаците грабят както винаги. Това им е националния спорт.

2

кво зърно кви 5 лв?

преди 1 година

Запада иска да плячкоса украинското зърно! Яд ги е че Русия пречи на пладнешкия грабеж ми се струва!

1

Анонимен

преди 1 година

Ей така са крали и България 50г