100

до 88

преди 1 година

Кой ти дава това право да обиждаш кифло 3-полова, ти се имаш за умно , но си много празно , абсолютво ограбено откъм светлина и любов . Съжалявам те .

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Анонимен 120 "русия от собствено производство на пшеница и картошки може да осигури по над 4000ккал/ден на руснак!" Я си дай източника на информацията. :)" --- отваряш гугъл, пишеш russia potato(29,8 million tons)/wheat(80mln t) production, обръщаш тоновете в ккал(сам ще си намериш формулите) и делиш на населението. Други въпроси?

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 "русия от собствено производство на пшеница и картошки може да осигури по над 4000ккал/ден на руснак!" Я си дай източника на информацията. :)

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "В раша да се готнят за глад ..." ---- само за справка - русия от собствено производство на пшеница и картошки може да осигури по над 4000ккал/ден на руснак! Така че там глад няма да има, нито ще седят на студено... А ти кажи европа какво може да предложи на европейците.. освен да въртим термостата и да разредим къпането???

96

Анонимен

преди 1 година

Животът не е хляб и сол. Стига с това зърно вече..

95

От яхтата в Кипър

преди 1 година

Иде Гладомора в Африка и Индия. Който иска леб - да нападне Русия хаха

94

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 1 година

Украйна не храни България нито запада , а храни глад-иаторите от Арабия и Африка..!Целта е да се предизвика ново преселение у ЕС и САЩ..щото , колтото и да са прости хората --никой не ходи да живее у прРусия , па дори и нашите русоробчета....!ВСИЧКО ОПИРА ДО БОЛШЕВИШКИ РЕКЕТ , ИНТРИГИ И НАГЛИ ПОСЕГАТЕЛСТВА)Русия знае прекрасно , кво болшевишко ла""но е и нема да рискува с една ядрена война щото тогава --наистина си отива/ПРОСТО ПУТИН СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛОЖИ "ГОРОДОМОРА" --КАТО ВЪНШНА ПОЛИТИКА

93

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха това ли е новата опорка - ооо ако русия не помогне да нахранят европейците, те ще я нападнат.. хахахаха... сериозно? Кой **** дори може и да фантазира, че разглезеният еврожей ще предпочете да ходи да се бие срещу раша??? Кой от елита ще рискува имотите, парите, властта и всичкото "заработено" само в името на някакви ценности? Хахаха, абе смешк0вци, ако ножът започне да опира до кокал първият заминал ще е еленски, след това ще стане като с плащането на газа в рубли - "с отвращение".

92

До Анонимен 105

преди 1 година

Най-бързия начин да накараш хората да започнат война срещу теб е да застрашиш храната им. Правителствата на Запада да не мислиш, че ще стоят и ще се почесват докато хората гладуват? В момента в който трябва да започнат да вадят храна от резерва за да раздават на населението армиите на Запада ще нахлуят в Украйна за да се разреши проблемът с храната, а влязат ли в Украйна дали ще спрат при Крим или Курилските острови не се знае! Путин си играе с огъня и може да се опари, а ние ще го духаме покрай

91

До Анонимен - 98

преди 1 година

Ползвай я тая кратуна. Човека много правилно ти е написал. Ако в запад започнат да се опразват магазините, много преди да се стигне до глад ще са пратили войски в Украйна да сложат край на войната, не заради Украйна, а за да не им паднат правителствата. Затова че има проблеми с храните на Запад става спешен проблем за Русия. Запада свикна на Изток да садят зърно, за да могат те да отглеждат лалета и грозде за вино. Сега изведнъж осъзнават че вино и лалета не се ядат, а глада води до война бързо!

90

СМЕХ...

преди 1 година

След толкова учения и тренировки на НАТО против тероризма и бедстващи райони , още не могат да се организират да пуснат войските на ООН , поради --ЗАСТРАШЕНАТА ПРЕХРАНА НА СВЕТА --от терористичните войски на Путин и Русия ..и да отворят пристанищата на Украйна за износа на зърното от там!/// това ще реши проблема , както на "световната организация по прехраната"---така и на самата Украйна!

89

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали съм русофил,просто следвам логиката. Украйна имаше години за да реши конфликта в държавата си и да спази минските споразумения. Не го направи. Нещо повече Зеленски реши да става ядрена сила под носа на Русия. Ееее, като не щеш мира, на ти секира. Това мислене е разпознаваемо за българина. Да си припомним Никифор.

88

Анонимен

преди 1 година

Путин го каза - премахват се санкциите и отваря складовете и пристанищата. До тогава европейците да се учим да ядем американски ценности!

87

Пепи

преди 1 година

Оф, айде да ги връщат в комунизма, да си карат москвичите и да пишат на пишещи машини и да се приключва. Да спускаме желязна завеса и да ги оставим да го играят сами тоя филм. Ние вече сме го гледали, знаем и резултата.

86

Анонимен

преди 1 година

Купувайте мобилни крематориуми, драги ***. Нато доставят ракети с 500 км обхват. На есен никой няма да иска да е руски гражданин.

85

Шарл Мишел

преди 1 година

Не бе, руснаците ще им върнат житото, даже ще им върнат и завзетата военна техника, ще им платят горивото останало по бензиностанциите. Вие нормални ли сте бе??? Квото било било, бучат знамето и край.

84

Пустиняк

преди 1 година

Винаги *** са КРАДЦИ.

83

Анонимен

преди 1 година

След като територията си е сменила собственика, същото се отнася и за зърното, да не очаква Зелката, че ще му го закарат в Окройна ***, ба си малоумието.

82

И правилно

преди 1 година

Ше го вземат руснаците защото воюват и завземат територии. Също като американците които завзеха Ирак, Либия, ... за да вземат не жито, а черното злато - нефт?!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 1 година

97 станат ли гладни на запад си сварят правителствата, да не са луди да водят чужда война