80

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва бързо да разреши проблема със зърното. Ако не го направи и започнат да се изпразват магазините на Запад, Запада или трябва да каже на хората си да умрат от глад или ще трябва да нахлуе военно в Украйна и да разреши проблема с доставките на зърно. Затова е в интерес на Русия този въпрос да се разреши възможно най-скоро. Щото е едно Русия да се бие с Украинци доброволци без никакво кохерентно управление и съвсем друго с 200 000 професионална армия, която ще му изтласка хората за 8 дни

79

дяконЪ

преди 1 година

...относно ударите по селско-стопанска (СС) инфраструктура и силозите е абсолютно вярно ')Силозите са били за модифицирани Точка-УА селско-стопанската инфраструктура е ползвана за Байрактар.Какво лошо има да удряш СС инфраструктура?!?

78

Анонимен

преди 1 година

До Фактите говорят.......Когато фактите говорят и пръдльовците престават да издават неприятни звуци и противна воня! Тебе думам! Къде мислиш, че са "украинските херои"на северното направление? На колко км от Москва?

77

Сатер

преди 1 година

Много разбирачи, много врачки!!!! Пробвайте просто - Руснаците не искат Украйна да виси на Черно море и да се прави на важна. Спомнете си - казаците пишат писмо на турския султан.

76

Анонимен

преди 1 година

Всеки човек с достатъчно мозък в главата си може да прецени, какви са шансовете на феодална Русия срещу Запада и САЩ. Въпрос на време е Украйна да бъде въоръжена достатъчно добре за да премине в контранастъпление. Затова лъжеца Лавров иска преговори. Зеленски вижда, че страната му се разрушава и от агресора и затова призовава за по-бързи реакции от западните политици. Няма да има мир, докато има руски башибозук в Украйна.

75

Цеко

преди 1 година

До 75Те двама братя не се разбират за пет метра бащин двор, ти за някакво обединение на демократичните държави бълнуваш. Свиквай с капитализма и основния му принцип, "парите са най-важното" и "морала е за простолюдието "

74

баце

преди 1 година

Анонимен в коментар 85. Колко стотинки ти плащат на коментар да пишеш глупости и да се заяждаш с хората, с цел да държиш интерес към някаква си статия. т.е. да подгряваш. Какво влияние има някаква си невзрачна и незначителна българска русофилия върху война между Руснаци и Американци, която се води на гърба на украинци.

73

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Ние сме за войната! Вова пращай им направо ТОПОЛ М, АВАНГАРД, КИНЖАЛ! да се свършва по бързо че тия анериканци и европейци само си харчат паричките и си мислят че правят нещо йахахаха

72

АТАКИСТ

преди 1 година

85 ние не се мъчим да оправдаем нищо. И сте в голяма грешка ако си мислите че ще спрем да го подкрепяме ако нападне още някой

71

АТАКИСТ

преди 1 година

През 2014 Путин каза Крим наш! Проблем!? Сега им казва Крим, ДНР, Мариупол наши! Проблем!? Хахаха

70

баце

преди 1 година

Руснаците преспокойно можеха да изнесат колкото могат зърно в посока Русия и да запалят или унижожат останалото, ако бяха такива каквито се опитвате да ги изкарате. Нещата ще се кротнат тогава, когато самите украинци заменят сегашните краварски *** в Киев с хора на които им пука за Украйна.

69

Анонимен

преди 1 година

Тъжна гледка е, как русофилите се гъpчат в желанието си да оправдават действията на кремълския пcиxoпат и шайката му бандити.

68

Цеко

преди 1 година

За да бъде срината Русия, трябва българите да преминат не на зелена енергия, а на бяла, фасул и люто чушле.

67

АТАКИСТ

преди 1 година

Българите подкрепяме Путин! Смачкай тия украински въшки

66

До 77

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува и варва на флшивите укрофашисткоЕвроатлантически новини

65

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Посейдон = 500м вълна в тихия океан, us самилетоносач =320м дължина. :)))))

64

до 75

преди 1 година

ти бъркаш научи географията добре,света не е само америка,и европа и канада в света има още много държави но вие *** н виждате по длч от екрана на телефона

63

АТАКИСТ

преди 1 година

Ставай ставай огромная

62

АТАКИСТ

преди 1 година

Западна украйна е новата държава. Малко по-малка от предишната хахахаха

61

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Русия победи