397

Анонимен

преди 1 година

Ако чукаш по клавиатурата глупости от тях няма ефект, за самия теб е отрицателен ...

396

Анонимен

преди 1 година

Китай и русия са пиклюовци пред НАТО И САЩ.

395

Анонимен

преди 1 година

Никой да не се залъгва от официалните новини -- ако отидете в природата и видите едно стадо *** или овце да пасе -- това стадо си има собственик, то не е безстопанствено, както на пръв поглед може да се стори. Същото се отнася и до човечеството -- то се управлява отвън от хилядолетия като стада, притова собствениците се менят, информацията за тях се знае от малцина и се пази в тайна. В момента бройката на населението е много голяма -- затова се коригира с епидемии, войни и др. начини.

394

Логика

преди 1 година

Китай стават най-голямата икономика в света ... и хоп стават заплаха за САЩ. Русия отказват да подаряват ресурсите си и започват заплахите от САЩ.

393

Анонимен

преди 1 година

Цялата военна машинария на сащ с последните им военни разработки се управлява чрез спътници в космоса, при евентуален конфликт с Русия тези спътници просто ще бъдат разрушени още в самото начало и американските авиация, флот и армия ще станат неуправляеми, тъ-тъ-ъ-ън!

392

Анонимен

преди 1 година

време е да заколим прасето

391

Анонимен

преди 1 година

Сащ искат само да папкат както досега лъвската част от световните ресурси, да живеят на широка нога като господари на света, а останалият свят да се задоволява с остатъци и да ги признава за изключителни, методите са най-различни, но основната лъжа е така наречената "демокрация" -- понятие манипулируемо и разтегливо като локум ...

390

Анонимен

преди 1 година

Тоз с пълна сила доказва мaлoумиeтo на военните. Който и *** да нанесе ядрен удар ще е опустошителен за цялото човечество. Ба-си тъ-пите шапкари.

389

Анонимен

преди 1 година

Аржентина и Саудитска Арабия искат да се присъединят към брикс, където са Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южноафриканската република. Саудитска Арабия е най-големият производител и износител на петрол, за нея е по-изгодно да договаря с Русия (на трето място) международните цени, да ги поддържа на високо ниво и да печели повече с по-малко износ. А това, което им предлагат сащ е да увеличават производството и международната цена да падне. Ха-ха, хи-хи!

388

x

преди 1 година

А ЗА ВАС СМЕШНИ АНГЛОСАКСОНЦИ??ЗАСЛЕПЕНИ СТЕ ОТ ЯРОСТТА,ЧЕ РУСИЯ НЕ ВИ ДАВА ДАРОМ СУРОВИНИТЕ СИ И БОГАТСТВАТА СИ, ТА И ОТКРАДНАХТЕ 300 МИЛИАРДА ДОЛАРА.....И НАСЪСКАХТЕ МАЛ.. ОУМ.НИТЕ СЛАВЯНИ УКРАИНЦИ ДА СЕ БИЯТ С БРАТЯТА СИ СЛАВЯНИ.....АНГЛОСАКСОНЦИТЕ МНОГО МРАЗЯТ СЛАВЯНИТЕ, БРЕЕЕЕ.....ЗАЩОТО СТЕ БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

387

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя дебел дедо със смешното кепе? При това ботоксиран и с боядисана коса.

386

Анонимен

преди 1 година

В момента сащ поддържат цените на бензина да не хвръкнат като точат от натрупаните запаси в хранилищата си, които са ограничени, същевременно уговарят венецуела да получат от нея петрол, като обещават да свалят санкциите, бай дън посети и индия за да я уговаря да спрат покупките на руски петрол, но там само му помахаха красиво с ръка ... В отбора на сащ са само мижитурки като българия ... големите играчи на световната сцена са се разграничили от тях ...

385

Анонимен

преди 1 година

422Думичката която бе махната означава че нещо вече не става защото не може да реже.

384

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 416Айде стига , вашата е ясна. само че ми омръзна да ви слушам. не знам какво си мислиш че ти ще спечелиш от това. А мисля, че това е най - важното. Засега само зверски цени на всичко и тенденция към тотално усмъртяване. Затова ми е смешен този *** ентусиазъм. Те американците на такива като вас разчитат. ***.ци е имало и винаги ще има.

383

Анонимен

преди 1 година

Американски глупости на търкалета .Навремето САЩ и Кисинджър започнаха ядрено разоръжаване защото при атомна война нямат шанс срещу руските ракети -достатъчно е да изпогърмиш севрното крайбрежие ,мексиканския залив и Калифорния с атомни бомби и филма приключва .Този го знае ,но за европейските уши оприказва друго .

382

Кръстьо

преди 1 година

Прави са американците - на място да си взривят ядрените и водородните заряди - пак ще навредят на Русия. И ще трябва да се чака поне още 20'000 години, преди да се открие Америка пак ... но смятам че това може да го понеса.

381

Анонимен

преди 1 година

До сега бомба не е падала на американска територия. При 3та световна война ще е различно. Те от падането на 2те кули изпаднаха в шок и се *** от страх. Представям си какво ще стане ако бомба изпари Нюйорк. Холивуд е едно а реалността съвсем друго.

380

уточнение

преди 1 година

Този Ходжис сигурно сменя памперсите на Байдън и му пее песнички за велика Кравария.Ако Руснаците ударят Кравария и цялото НАТО,ответен удар няма да има!!!Това го знаят и от умрелото НАТО.202 секунди ще имат за молитви британските командоси ,а краварите ще се молят цели 600 секунди.Разбира се ,ако другаря Ким не вземе нещата в свои ръце.Севернокорейците се смеят от сърце на краварските фукни ,а за руснаците не знам.

379

Анонимен

преди 1 година

От вашингтонския обком се обаждат... "опустушителен" отговор и след това край на американската история. В космоса времето тече по друг начин, там няма вчера, днес и утре, слънцето грее нон-стоп, минало, настояще и бъдеще се знае и може да се пътува във времето, информацията прониква от астралния във физическия 3д свят. А тя е че сащ ще загинат като държава, а Русия си остава, трудно се определя само точната дата...

378

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и русофилите заплашваха и им беше добре, сега като им отвърнаха почнаха да вият като жени на погребение. Въййй американската наглост, а руската наглост не е ли умножена по 10 пъти? Другаре, очаквам отговори! От началото на войната Русия заплаши поне 20 пъти с ядрена ескалация, отговаряйте петолъчници!