437

Wanderer001

преди 1 година

До svetlinaИ защо Зеленски трябва да мисли за отстъпление? Той си е у домата. Путин е този, който трябва да мисли за отстъпление, а и не само!После, чета тук как някои товаришчи, по руски нахакано, мятат ядрени бомби насам-натам. Не е зле да се замислят над думите на този пенсиониран генерал, че не е задължително и НАТО да използва ядрено оръжие. Това не са празни приказки! А има и още нещо, един въпрос, който путистите не си задавате: Защо САЩ и НАТО не говорят за усъвършенстване на ЯО?

436

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Точно така запада ще изчезне за двадесетина минути от географската карта. Страхливи не..щас..тници. Това да не ви е Ирак. Що гледате отстрани като сте толкова смели.Бог да Пази Русия !!!!

435

svetlina

преди 1 година

Докато Путин и Байдън си го мерят в Украйна загиват и руснаци и украинци, а стига толкова се заплашваха, а Зеления да мисли за отстъпление.

434

НаГазаки

преди 1 година

Освен това предполагам, че нашето правителство е дало ясно на Кремъл да разбере какво ще се случи, ако някой взриви атомна бомба," каза Ходжис ....... ама верно ли ве ? Че какво толкова се случи КОГАТО САЩ ВЗРИВИ АТОМНА БОМБА ? И то в два напълно цивилни града около които на 50 км. радиус НЯМАШЕ ВОЕННИ ОБЕКТИ . Какво се случи през ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ ВЕЧЕ 2 СТОЛЕТИЯ геноцид над местното индианско население на Америка . кОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ДЪРЖИ МАЛЦИНСТВАТА СИ В РЕЗЕРВАТИ , зад огради с бодлива тел ?

433

Анонимен

преди 1 година

Защтаиват нацисти в 21 век. Единствена Русия тръгна на война срещу тях, защото 20 млн. са загубили през ВСВ. Ние живеем в най- лицемерното време. Ние сме в кюпа с тези. Боже пази България!

432

Съдията Дред

преди 1 година

Воините се започват от генералите и политиците , но се водят от войници ..... За да се започне война всяка една страна в конфликта трябва да убеди колкото се може повече маалоумници от собственото си простолюдие че ТРЯБВА да си зарежат дом и семейство , да нарамят пушките и да отидат да умират на фронта.. За това и сега четем и гледаме тия емУционални и високомерни речи по медиите . Убеждаването на населението е започнало. ... Представете си война в която генералите САМИ се сражават помежду си.

431

Па съм я бе

преди 1 година

С тази голяма територията ще са последните хора на земята.а Европа просто няма да я има

430

Komentar

преди 1 година

.много смел утре като се събуди да не пита защо вали сняг и градът и държавата я няма. Това неможело онова неможело, ще кажа само няма невъзможни неща.

429

Гошо

преди 1 година

След като дискутираха доста време кой град да бъде ударен с първия ядрен удар и след като разбраха, че в повечето европейски големи градове живеят деца на техни познати, лавров и путин решиха - Владивосток.

428

ЗАлудо

преди 1 година

До Хаха ЗАлудо яде пенсия дадена му от американските данъкоплатци.Русия е два пъти по-голяма по територия и три пъти по-рядка като гъстота и чесленост на населението. Американската популация е нагъчкана по крайбрежията на океаните,езерата и Мексиканския залив. При размяна на удари САЩ пострадват 3-5 пъти повече от Русия.

427

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Колко пъти да ви се обяснява, че руският ядрен путин-циал е като цялата им "превъзходна" овенна техника, с която водят войната. Най-много да се самоунищожат. При това положение Западът няма да се меси.

426

Антоним.

преди 1 година

Реално мислимо! Ядрена война, 90%няма да ни има. Само Путинофишиште остават...

425

„Ако Русия нанесе

преди 1 година

ядрен удар, отговорът на Запада ЩЕ Е АБСОЛЮТНА ТИШИНА. Дано никога не се стига дотам.

424

Анонимен

преди 1 година

Мисля че на този от картинката не му е много ясно че ако Русия нанесе ядрен удар запада може да не е в състояние да направи каквото и да било повече. Не знам защо всички се мислят за безсмъртни. Омразата ги така ги е обхванала....

423

Анонимен

преди 1 година

Аз вярвам, че ще дойде времето когато ще се освободим от всичко руско, иначе ако не, ще изчезнем като народ. Вече се крепим с помощта на запада като народ и ако бяхме попаднали в алчните гадни руски лапи отдавна да не съществуваме. Аз вярвам, трябва да се освободим, колкото и да реват руски ***, пропаганда, проруска партии. Аз вярвам, че ще се освободим от тези "освободители"

422

Анонимен

преди 1 година

Тоя явно не знае ,че Путин каза преди три месеца ,сащ отново че я открива Христофор Колумб )

421

Ади

преди 1 година

До Кръстьо"И ще трябва да се чака поне още 20'000 години, преди да се открие Америка пак ... но смятам че това може да го понеса. .." кой, бе пиле шарено, ще може и ще чака толкоз време? А, че ти ще го понесеш, както се саниш, ами то няма да имаш живи съученици /набори/ да ти се порадват.

420

Хаха

преди 1 година

Тоз Ходжа що си не гледа пенсията?

419

споку ва

преди 1 година

после от кравария ще остане канади и миксико,!пък хангрие ще остани ирландия!!ыи само с 2 ракети сармат с глави по 150 мегатона! найш ,А?

418

българин

преди 1 година

интересно... защо думата х л е б а р к а се цензурира... Факт е че упоменатите насекоми, някои видове скорпиони и др. не им влияе радиацията - само да се охлади мястото на попадението с атомна бомба и си лазят не им пук... Бозайник на това място ще умре "под лъча" т.е. незабавно само от въздействието на йонизиращата радиация