348

НА СЕРГИЯТА ЗА ПРОДА

преди 1 година

Харизва НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ на България, пряко застрашава НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ нас страната, пък и се ХВАЛИ даже? Очевидно не се хвали на българския народ, а на кураторите си отвъд окена.

347

Анонимен

преди 1 година

Кире е единствения дето си стреля в краката и сега цяла държава тегли

346

Анонимен

преди 1 година

Интересът на българските граждани е да получаваме газ на по-ниски цени, без значение дали е руска, азербайджански, катарска и тнт. Няма лошо да купуваме руска газ и от Гърция, като не можем директно да си постигнем по-ниски цени. Цените за нас за винаги по-високи, заради малките обеми, но и заради комисионните на всички по веригата. Тези партии тука от какво мислиш се хранят?

345

sis

преди 1 година

Кире, абе ти нормален ли си? Вземаш ли си хапчетата редовно?

344

Само питам...

преди 1 година

Абе, все искам да попитам, защо Кирето , се изчеврвява и започва да мънка когато някой го попита КАКВО ТОЧНО и КОГА е учил във Харвард ? Напомня ми на една Калинка дето се намърда във власта с диплома за завършено редовно обучение от германски университет в който нито веднъж не е стъпвала през живота си...

343

до 418

преди 1 година

Искаш да кажеш, че интересът на българските гражданите е да плащат по-висока цена на газта, която идва от Гърция, но Гърция купува от лошата Русия? Голям интерес! Вие кравофилите сте мега ***

342

Анонимен

преди 1 година

То от нас идваха едни такива голми пърични потоци, *** направо се давеха докат ги приглътнат, Кирчо, Кирчо, *** си у канадско, нам някой индианец може и да ти се върже!!

341

Кикааа

преди 1 година

Цените брато....

340

Анонимен

преди 1 година

В случай, че купуваме по-евтино от други доставчици няма лошо да не се занимаваме с Газпром. Вярно е, че много хора ще си загубят комисионните, но така е в живота, няма нищо сигурно. Достатъчно пари смъкнаха за последните 20 години.

339

Анонимен

преди 1 година

Такива хора са срам, не само за България, а за човечеството.

338

Киро Канадата

преди 1 година

хич не ми е симпатичен, дори обратното, но извади тия "топ ки" с позицията си за газа. Може и случайно да му се е получило, знам ли? Поне това отмива пу ткиновата кал от лицето на държавата.А ония 20% (двайсет) на професоривохристов са готови и да клонират жужака, ако вземе да изчезне, само и само да има на кого да се кланят (меко казано). Оказа се, че строгото и "антикорупционно" ЕС е добре обезпечено от рашката и сега се плаши да не му лъсне наа кания памперс. Бабо Меркел, мЪцни по въпроса,а?

337

Анонимен

преди 1 година

Кирчоу, горд ли си че съсипваш България? Трябва да си много горд така като гледам и слушам. Западните ти господари потупаха ли те по рамото?

336

Егати

преди 1 година

ахахаха, този човек НОРМАЛЕН ли е? България и ГОЛЕМИ парични потоци?

335

Само

преди 1 година

Пълни *** могат да гласуват за чалгари и гастрольори спуснати им отнякъде. Всеки народ си заслужава съдбата.

334

Анонимен

преди 1 година

Много хора се заблуждават, че е завършил Харвард. Няма такова нещо. Изкарал е някое семинарче в Харвард. Сега работи активно, за да го нарича народът Киро Тъ.пото, Ал Тапоне, Просто Киро...

333

анонимен

преди 1 година

Ми то тази партия ПП върви по пътя на царската партия , така че към което и европейско семейство да се присъединят , ще са почти невидими.

332

Anonimen

преди 1 година

Неадекватен ***. То бива простотия, ама това вече е върхът

331

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм! Този човек е вреден за България. Всички други търсят вратички за да спасят хората и икономиките си, а този е нает от САЩ да ни унищожи! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ЛЪЖЛИВИЯТ КИРО И КРАДЛИВИТЕ АСЕН И ЛОРЕР! ТАМ КЪДЕТО ИМА ЕВРЕИН ОЧАКВАЙТЕ САМО КРАЖБИ. НЕ СЛУЧАЙНО СА ГИ ГОНИЛИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА.

330

Nick

преди 1 година

***!!!! Тези пари дори и за жълти стотинки не минават. И докато си мислиш, че си направил нещо велико Германия и Итали я си джиткат с евтиния газ и не им пука.

329

Анонимен

преди 1 година

Този човек е вреден за България! Мюре, като Зеленски! Колкото по бързо го отстраним от управлението на държавата, толкова по-голям ще бъде шансът ни да избегнем катастрофата, в която ще ни вкара. Закон за защита на държавата, списъци на неудобни за властта, преследване на неудобни без съд - това не беше ли фашизъм? Коментарите вече са излишни. Трябва да се вразумяват продажните предатели не с думи, а действия! Неутралитет и защита на българските интереси - това е правилната позиция за България!