388

Анонимен

преди 1 година

Не ти го спря, а на теб ти го спряха, ***, смешен кирчо, за сметка на народа.

387

Анонимен

преди 1 година

Потоците че бъдат сега към сащ вероятно двойно

386

Анонимен

преди 1 година

Боко,Кире ,***

385

14 РУСУФИЛА

преди 1 година

МИ ПИСАХА - ХАХАХАХАХА....ВЪН РУСУФИЛИТЕ ОТ ТУК

384

Браво Петков

преди 1 година

Ниткаква газ от терористична русия!

383

Анонимен

преди 1 година

това същество не знам къде и какво е учило,ама не е за изтрайване вече.

382

Анонимен

преди 1 година

е и какво стана след ръкоплясканията към нас,онези в ЕС тайничко си платиха газа в рубли...а на нас ни го нахлузват всеки ден и час.

381

Сата НАТО

преди 1 година

И затова нейните граждани ще плащат завишено парно с 330% , ток незнайно колко... -----////----- Ще плащате и с500% завишение. За три месеца можеше да сме натикали Просията в *** гьз, а вие се мотате и умират украински вийници. Защо?!? След като можеше да умрат само от руския башибозук и Путин вече да е капитулирал?

380

Сата НАТО

преди 1 година

За празните хранилища и за зависимостта от Просията, виновен е само Ту лупа от Банки.

379

Анонимен

преди 1 година

Все по-чудно ми става за това уж по-евтино американско гориво. Когото от правителст-ството да питат журналисти за цена, мълчат като комунист на разпит. Търговски тайни, фирмени не знам си какво, единствено вчера един промъмли, че ще се разберяла цената, като стигне до потребителя. Тая цена точно потребителите ще я плащаме, но ще я раозберем, като стигнела до нас. Абе, аланкоолу, значи в голяма тайна цената на газа се пази точно от тия, дето ще я плащат! И ние трябва да вЕрваме точно на Киро?!

378

Хах

преди 1 година

И ги пренасочи в коя посока Кире? Не, недей да казваш, то е видимо, пък и ако се задържите още на власт....ще стане и прозрачно ясно коя е новата посока на паричния поток. Или може би ще кажеш, че така я разбираш ти диверсификацията.

377

Анонимен

преди 1 година

Тук ясно личи ,слабия политик ,самонадеян и с голямо его ,всички държави първо се подготвят ,а след това действат ,нашия спря кранчето ,празни хранилища и не знаещ откъде ще дойде газ , спря и почна да търси алтернатива ,съд за измяна към държавата на pro 100 Kiro

376

Болест

преди 1 година

И затова нейните граждани ще плащат завишено парно с 330% , ток незнайно колко, след влизането на принципа на фирмите, петрол и да продължавам ли кое с колко ще е по- скъпо, това вече и супер компютър не може да изчисли, защото няма известни все още параметри... ..

375

Хасан Генов

преди 1 година

Бойко е професор в сравнение с това недоразумение простотоКиро. Есента идва и тия самозванци от продължаваме измамата ще ги изгонят с камъни. Хората като видят за какви сметки на Топлофикация става въпрос. Горивото гони исторически връх, а инфлацията гони 19%. Ох Лено как че ти го набутам и на теб :)

374

Анонимен

преди 1 година

Киро, Кирооо, верно ли мислиш, че това е за хвалба? Да ти имам "успехите"! Важното е Макрон и Рюте да те похвалят и потупат по главицата, и още някои из-зад океана. Интересува ли те болшинството от българският народ какво мисли за теб и дали меракът му съща не е да те по(о)тупа по главата?

373

Анонимен

преди 1 година

Киро изпълнява стриктно задачите, поставени от американското посолство. Ще си получи надницата, ще окрадат каквото могат и после ще ги търсим в Канада или САЩ...

372

Анонимен

преди 1 година

Киро - най-тъпия човек стоял на чело на България. Даже Бойко изглежда умен в сравнение с него.

371

Анонимен

преди 1 година

Е с това ли да се гордеем? Другите страни си гледат интереса ама май нас нещо ни ****аха, а?

370

Анонимен

преди 1 година

Ние винаги сме зле, защото все ни управляват послушковци. Чичо Сам каза и ни еспряхме газа, пък другите в ЕС си го ползват.

369

Анонимен

преди 1 година

Не зная България в лицето на премиер Киро как ЕДИНСТВЕНА е спряла 150 милионна Русия, но съм сигурен, че този самохвалко няма да изкара дълго време начело на държавата. Само едно не мога да се начудя: как президентът, бивш военен, човек с набито око, противопоставил се на любимеца на Меркел и Вебер, допусна един млад човек с жълто около устните така лесно да го излъже и да се намести на премиерския стол...Поне едно нещо можеше да предвиди: над 15-5годишния му престой в Канада и студент в Харвард