283

взвд

преди 1 година

скоро ще пътуваш за канада *** балкански

282

Анонимен

преди 1 година

България вече е заела лидерска позиция в ЕС - Киро, Киро ти само затвърди лидерската позиция на България като най-бедната страна в ЕС... Да си беше стоял в Канада Киро не да правиш парици на гърба на Бг народа... Прав си Киро майната му на народа, тебе кво те интерсува тоя народ, ти си Канадец.

281

ДоББ

преди 1 година

Каква е точно връзката между газ и свобода? Какви са тия напъни да се намери повод само да се говорят празни приказки? Ако имаш да кажеш нещо по същество добре, ако не трай там и не се опитвай да се изкарваш на мислител... Не се отдава особенно когато се използват фалшиви лозунги като "Газ или Свобода" . Пфу български демократи, газа им пречел.

280

Анонимен

преди 1 година

Внимавай да не те смачкамк казала мравката на слона,МУАХАХААА

279

ББ

преди 1 година

До гостмали какъв привитамизъм,какво руско отчаяние...сега като падне снега,ама пращат децата си в САЩ и Великобритания!а ВСВ хората се жертвали удобства и комфорт и животи,за да защитят Свободата си...кое не разбирате...газ или Свобода?това е въпроса...путин ви дава газ като опитва да ви отнеме Свободата...да сте му войници...да убивате от негово име деца и старци...за копайки и...газ!ок свободни хора сте...избирайте моля...газ или Свобода???

278

ББ

преди 1 година

До Атанас Велмазова копейкин,аз съм български гражданин и не съм те упълномощавал да говорищ от мое име...костя,убийствата безсмислените...са грях,да убиваш деца и възрастни...е грях и безсилие,ок превземате цяла Украйна/невъзможно/и какво?атентати в русия,партизански,жестокости и убийства...това ли искате?справка Историята....няма Народи позволили да бъдат завладени...България 500 г турската империя не можа я пречупи...Украйна е 45 милиона...бойци,подкрепяни от целият Свят...

277

Анонимен

преди 1 година

Какво да внимава Путин - Че като ремонтираш танковете на Зеленски и те после ще хвърлят двойно по-далеч - чааак до Червения площад - нали ?! За Зеленски се разбра , сега да видим ти с какво се друсаш , та си толкова Белоризец Храбър ?!

276

Анонимен

преди 1 година

Да той Путин внимава през цялото време , и затова скоро той ще спечели дори повече отколкото е предполагал , а теб и тези около теб като се огънете за Макетата и като застудее скоро ще Ви тричат ако щете и двойни решетки да сложите !

275

гост

преди 1 година

КАКВА СТАБИЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ КАТО УМИШЛЕНАТА ИНФЛАЦИЯ ДОУБИВА ИКОНОМИКАТА НИ . БЪЛГАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ВЕЧЕ ГАЗ , ГОРИВА , ТОПЛО , И ВСЕКИДНЕВНО УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ХРАНИ . ВАШАТА ЦЕЛ Е ДА ИЗРАВНИТЕ ЦЕНИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СКЪПИ ИКОНОМИКИ БЕЗ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА БЪЛГАРИТЕ И БИЗНЕСА НИ . ПОДГОТВЯТ НИ ЗА ЕВРОТО И АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ , ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА , СМЪРТ НА ИКОНОМИКАТА НИ КАТО ЦЯЛО . ЩЕ НИ КОМАНДВАТ ЕВРОП . БАНКА , ЕВРОП . СЪЮЗ И НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ШЕНГЕНСКИТЕ ДЪРЖАВИ .

274

Просто Киро

преди 1 година

Аз съм вече лидер на ЕС -моля не ме занимавайте с глупости.

273

Лилид

преди 1 година

Путин е пример защо дикаторите па били те и най-милеещите за нация и родина са вредни за държавата и народа.Дори и Свтец да сложат за диктатор то той се губи в упиянението на властта и лъжливите възхвали от мижитурките около него.Когато си само сред ласкатели след като си избил "влака с критиката" (както казваше покойния Тодор Колев мир на праха му) няма как да не се откъснеш от реалността и да загубиш представа за реалния свят.Само един диктатор може да заспи след като знае ,че убива деца...

272

Е и,

преди 1 година

И Украйна е била в Съветския съюз по това време, и банкера от Газпромбанк би трябвало да е от КГБ по твойте сметки.

271

Анонимен

преди 1 година

Киро е учил в руско училище.Чичото на премиера Георги Ганчев го разобличи в неистина. Премиерът Кирил Петков в никакъв случай не е припарвал до 7-о Софийски университет, а се е обучавал от 1-и до 7-и клас в съветското учебно заведение А. С. Пушкин. След това е отпътувал за Канада с родителите си, където татко му Петко Петков е обитавал още от 1988 година.

270

Анонимен

преди 1 година

Киро се надява на комисионна от Путин. Чак сега зацепих за какъв покер става дума.

269

Да живее царя!

преди 1 година

Давос е клуба на богатите нашия Киро там ?! Бе верно май сме лидери на ЕС!И май ще валят инвестиции .Киро е техничар и е усвоил тертипи от начетени хора личи си. Например: Бойко даваше пари на Ицо Хазарта за предизборни концерти в провинцията,а Киро го взе без пари за 4 години (депутатската заплата е за сметка на бюджета).Има усет .Киро е природно дарен пробивен балкански тарикат подплатен с Харвардски стил ,а не шарлатанин както намеква Радев ,който беше отрязан от управлението с финес .Браво!

268

Анонимен

преди 1 година

С какво ще остане Путин в историята? С личната си диктатура, която донесе и ще донесе още повече злини на Русия, на руския народ и на всичко руско. Рядко населена територия с огромни ресурси -- бедно и вече бедстващо население; държавно администрирана икономика, основана на износа на суровини -- изостанала технологично промишленост: БВП с измеренията на малка Холандия.Концентрация на блага и цивилизация в няколко големи градове -- мизерия и изостаналост в провинцията. Това ли искате, другари?..

267

Царя е гол...

преди 1 година

Според Педков вече България е лидера на ЕС а.Киро лидера на лидера е лидера на ЕС!!!Киро лидер на ЕС лидер на света! -Цар Киро!

266

-

преди 1 година

иванушка гл уп ак а

265

-

преди 1 година

За съжаление си личи че не е покерджия, а комарджия, дано поне има късмета на Иванушка ***.

264

Ефекта Радев-30%

преди 1 година

Киро е Кандаец от 7 ми клас и не знае много за България.Някой да го светне, че АЕЦ а има руско гориво за още година и нещо после следва -тъмнина и студ ,но той само ще ни съчуства от Канада ,а Радев ще се прави ,че не го е познавал и ,че самия той е жертва.ДПС и Нинова ни натресоха популиста Радев 2016г ,а той ни сервира тоя киндер сюрприз -комунист-капиталист. Гражданството ще си го вземе обратно жена му и децата му са канадци ние ще си чатим тука само ако имаме панели на къщата и то през деня