303

1

преди 1 година

Този човек няма ли да млъкне -в България проблеми за оправяне няма ли ?Тръгнал за дава съвети на Путин?И да обяснява как най-бедната страна станала лидер на ЕС ?Не мога да повярвам, че може политик да има такова неадекватно поведение и изказвания.

302

Анонимен

преди 1 година

Я го Киро,колко е смел!Скрий се някъде пале недоносено,намерил кого да заплашва! Много ми е интересно след това изказване ,какво ще направи на Путин ,та да го сплаши?

301

Анонимен

преди 1 година

Мислех си, че няма кой да ръси повече бисери от Бойно, но този Киро направо - нямам думи. Лидерска позиция в ЕС, че България спряла газа. Не знам - тези хора първоначално ли са абсолютно неадекватни или властта ги опиянява е напълно губят разсъдък и мярка.

300

Анонимен

преди 1 година

Ауууу колко бил страшен Киро ***... Путин да внимава, иначеееее...няма да му купуваме газта пък!

299

Никола Стефанов

преди 1 година

"Според Петков, отказвайки се от руския газ, България вече е заела лидерска позиция в ЕС." - вярно. Лидерската позиция в дисциплината "най-големи ***". А иначе гърци, германци и италианци тихомълком си уредиха газовата далавера със газпромбанк. Явно те не искат да са лидери в ЕС.

298

Разрушител

преди 1 година

Този няма ли кой да го изскубе ,бе ?

297

Ъхъ !

преди 1 година

"Върви една бълха през гората и се превива от смях. Заекът я срещнал и попитал защо се кикоти, а бълхата се изцепила- на поляната бият слона и аз му отпрах два шута. Кеф !"

296

Анонимен

преди 1 година

Имаше един мераклия да напляска руснаците-и той някакъв американски възпитаник. Сега този ги заплашва да внимавали. Да внимават, че иначе какво ще има направим?

295

..

преди 1 година

имаме газ независими сме всичко сме осигурили.. има газ когато няма потребление юли и август после 330% увеличение на топлото щото ще има газ остатъците от гръцките тръби. живеите лятото че зимата край

294

Хуморески

преди 1 година

***! Пак омаза пейзажа и то публично. Пълна издънка! Да се махаш, че препускаме към тинята с тая твоя прехвалена харвардска тапия, или в твоя случай тЪпия

293

..

преди 1 година

майкоо.. някой да го разсея и да спре да фъфли... от целия форум само нашия ходи и не спира да говори и да ръси бисери

292

ДжО1984

преди 1 година

Един ПростоК, да казва на един Политик да внимава.... и той трябва да го послуша, иначе какво.... ПростоК???

291

+++

преди 1 година

Ама ти сериозно ли.Колко *** трябва да си та да говориш тези глупости.Ти който се довлече от нищото и обрече цял един народ на мизерия срам нямаш ли.Цяла Европа купува газ с рубли само ти пляскаш глупости наляво и на дясно и мислш че някой ти вярва.Но не си виновен ти,толкова са ти възможностите.Виновен е онзи с юмручето който те постави на това място благодарение на венецуелските машини.

290

Анонимен

преди 1 година

ББ каква свобода ето сега полската армия ще влезе в украйна само се питаме с униформите на ВСВ или с полските .

289

Анонимен

преди 1 година

дори американската васалка урсула ти се смее киро

288

Анонимен

преди 1 година

Стига се излага бе човече ! Отивай си с мир!

287

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ

286

Обективен

преди 1 година

Абе Кире , като ни лъжеш,кой ли ти вярва? Защо си мислиш,че си направил лошо на Путин? Направи лошо на българския народ ,защото цена на парното с 330% нагоре,ще направи живота на отопляващите се с парно непоносим. И защо твойта Лена се изхвърли,че ще купуваме четири пъти по-евтин газ,а парното вместо да стане 4 пъти по-евтино,поскъпва? Кой ни лъже ? И не си мисли,че си уплашил Путин . Преместил си го е в другия крачол от твоя отказ да плащаш в рубли.

285

Спеца

преди 1 година

Значи Кире ти предупреждаваш Путин да внимава как използува собствения си газ?Не ти ли се струва че това е доста малоумно предупреждение?И ти кога ще се научиш да не си отваряш голямата уста?Доста беди ни докара с непремерените си излияния!

284

Анонимен

преди 1 година

Путин е абсолютен т.ъпак. При тия цени на газът и нефтът Русия щеше да благоденства. Ама той реши да се прави на голям военачалник и в резултат наложиха санкции на Русия, които ще я превърнат в Северна Корея 2.А като не иска да си спази договора с България газ се предлага и от други държави. Губи Русия, не България.