62

Анонимен

преди 1 година

Науката физиономистика може да разкаже много за един човек само като му види физиономията веждите, суратя. Това на снимката е тотален *** с умствени отклонения и физически увреждания. Непълноценен и злобен човек понеже е с напълно посредствен ум крайно безличен с ниски възможности и незначителни умения. Такива социопати във властта са много опасни,щото имат фундаменталистки профил да се доказват през купища с трупове.Списъци щял да прави! А комисарията дето ще ги разстрелва кога Асане.

61

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, тези списъчета от Гугъл ли ще ги правите с изрезки от жълтите сайтове???

60

Анонимен

преди 1 година

С този проект искат да отстранят другите партии. Като набедят някой от опозицията, че е направил нещо - докато се докаже истината хората ще получат инфаркт. Само стойте и гледайте как ще се гърми скоро по тях.

59

мдааа

преди 1 година

преди години на един му викаха стратега , след тези години си имаме проектант :)

58

Анонимен

преди 1 година

В проекта е посочено: "На политическа партия или коалиция, на която учредител/председател е лице, включено в Националния списък на лицата или в Националния списък на свързаните лица, не се предоставя държавна субсидия по чл. 25 от Закона за политическите партии (регламентиращ кои партии имат право на държавна субсидия)." Това е голямо падение. Тези двамата тарикати млатенето им е малко.

57

до 69

преди 1 година

Ще им конфискува и субсидията-тотално психясал психопат може да съчини това в държава членка на Ес претендираща за демократична.

56

ДО 68

преди 1 година

ОВЦЕ- НАРОДА Е СТАДО ОВЦЕ

55

Анонимен

преди 1 година

Правилно ли разбирам, че ококорената жаба иска да си направи службица, която без съд и влязла в сила присъда да запорира и конфискува имущество на политически конкуренти?

54

има ли отговор

преди 1 година

народ дето търпи сега управляващите какъв народ е ???

53

ДО 65

преди 1 година

СТАЛИН

52

тъй тъй

преди 1 година

а проекта асенчо и кирчо кой е оглавил, кой го е създал , кой е собственика ?

51

Анонимен

преди 1 година

Простокиро и Кокорчо ще правят наказателни списъци без съд и присъда, ще замразява пари и имущества по донос. Доносниците от ОФ се завръщат. ОФ е Отечествен Фронт за по- младите да поясня. Ще ви дебнат зад всеки ъгъл какво купувате, от къде имате пари за дъвка, колко плащате за телефонни разходи, къде ходите и с кого на вечеря и недай си Боже някой случайно седнал на съседната маса да е сгазил лука на Киро и Асен-като нищо ще ви конфискуват имотите. ТЕЗИ ДВАМАТА МОШЕНИЦИ ВРЪЩАТ БЪЛГАРИЯ НАЗАД.

50

Анонимен

преди 1 година

Какъв си ти , че ще правиш списъци с хората бе престъпник некомпетентен нагъл и безоччлив . Теб те чака строг тъмничен затвор в момента в който те изрине народа от власт няма дори да можеш а си обършел лигите и да стигнеш до до КПП- то Хасане.

49

До 54

преди 1 година

Те конституцията я газят с ботушите си и се бършат с нея след дюнерите, които плющят. Конституцията я нямат за нищо. Нарушават я ежедневно. Не им пука, че КС изрезе с решение, че Киро никога не е бил министър. Трите заплати и половина дори не е върнал.

48

Анонимен

преди 1 година

Асене, от Гугъл ли ще вадите тези списъци, бе? Това да не е като с кошаревските свидетели? Вие сте тотално откачени типове. Хората много ви търпяха. Кой ще ви позволи да правите тези НАЦИОНАЛНИ СПИСЪЦИ? ТОВА ДА НЕ ВИ Е КОРЕЯ? МАЛКО ВИ Е СЪД И ЗАТВОР. С КАМЪНИ ТРЯБВА ДА МИ МЛАТИМ.

47

Анонимен

преди 1 година

Този лондонски тиквен фенер чел ли е Конституцията на България ?

46

Цв

преди 1 година

Ще оглави оная си работа! Мазна празгя! Господ ли си бе или живеем в Северна Корея?

45

Анонимен

преди 1 година

Психопатите без съд и присъда ще присвояват имущество. Представяте ли си какъв фашизъм е това????

44

Мария

преди 1 година

Зад всички благовидни мерки на осъденото за грабеж импотентче от Лондон се крие комунистическият червен терор с опит за възобновяване на червената диктатура и концлагерите. Списъци на лица шял да Прави. . .Алооо Мунчоооо бавно развиващ крайнотъп.Къде се намираш ти П.Р.А.С.Е комунистическо силнонеграмотно. Като ти води човек физиономията и повръща

43

Асан

преди 1 година

Асан е дърт ерген като Славуца без орган :)))