82

Анонимен

преди 1 година

Уж щяха да намалят администрацията, а създават поредният орган ли, член ли е не знам, който да е на издръжка от данъкоплатците.

81

Анонимен

преди 1 година

Айде бе вече колко станаха тия органи за национална сигурност, оргази органи и накрая нищо. Нито един осъден за корупция от високите етажи , че и по ниските нито един вкаран в пандиза пък само служби, органи и пр. Оставка нищо повече.

80

Анонимен

преди 1 година

Червените каскетни *** дойдоха и започнаха да се откриват масови гробове на хора убити пребити и заровени, заради имотите им.Сега и списъците идват.Докато и последният комунист не биде кашернозаклан у нас няма да сеоправи България.

79

Анонимен

преди 1 година

Направо да му направим една света инквизиция, където да е съдия и палач едновременно!

78

Хм...

преди 1 година

Този не беше ли обещал 30% съкращение на администрацията?! Не само,че не го изпълни, ми отгоре на това ще оглави някакъв си нов орган, явно "много необходим". На ви още администрацийка! Ей така, да има!

77

ОРГАН

преди 1 година

Къде е Асенчо? Може да се сменят и с Кичо. Разрешавам.

76

Анонимен

преди 1 година

До До 87А ти моя ли си яхнал?

75

До В Името на Народа

преди 1 година

Приватизация в полза на държавата??? Къде точно си учил? И ти ли в Харвард?

74

Аз промяната

преди 1 година

Асен Василев фалирал фирмата си и осъден от английски съд Чудо става тук ИСТИНСКИ БКП ЖИВОТ НАСТАВА Е ЗА ЕДНИ ЛУКСОЗЕН А ЗА ДРУГИ ПРОЛЕТАРИАТСКИ ЧЕСТИТО ШАРАНИ ИСКАХТЕ ПРОМЯНА ЕТО Я ПЛАЩАЙТЕ СМЕТКИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ

73

Анонимен

преди 1 година

С този ЗЗД (Замон за Защита на Държавата) ашизма окончателно се завърна в България! Не знам само ще се плаща ли за отрязана глава? Това че ще се забранят и унищожат опозиционните партии е ясно, членовете и симпатизантите им - в концлагер! Дано успеят да направят концлагери за 80% от населението на България!

72

Анонимен

преди 1 година

Фалираха България и сега ще замразяват парите на хората от бизнеса понеже няма от къде да крадат. При това без съд и без присъда.

71

Анонимен

преди 1 година

Как ще изглежда Органа, яхнат от Асенчо?

70

Анонимен

преди 1 година

От ФАЩ ли са го копирали този закон? Това си е национализация в модерна форма. Минаха времената на приватизацията. Сега ще почнат да национализират без присъда, без съд понеже са рекетьори и мутри. Радев, прибери си мутрите! Ти ги натресе на България.

69

Анонимен

преди 1 година

Навремето на моя прадядо така са прибрали мандрата и 1700 овце в родопите. Всеки ден ходили с ковчег пред къщата му. Прадядо имал 5 деца все момчета. От 6 годишни пасели овцете заедно с цялото семейство.Причаквали ги да се върнат вечер и викали Подписвай, че даваш мандрата и овцете на държавата или влизай в ковчега. Прадядо не подписвал. Така започнали да карат с колички оборски тор пред вратата.Един ден го хванали,били го и натискали ръката да подпише.Счупили му ръката-не подписал.Асен е фашист

68

Анонимен

преди 1 година

Министерски съвет като съд ли ще го играе или като концлагер?

67

В Името на Народа!

преди 1 година

Всички почакайте още малко. Болшевишката словъчччь ви готви революция с нов Девето-Септемврийски преврат.Ще ви удави в кръв и локдауни в България. Пак както и предишните пъти приватизацията ще е в по правилните ръце- на комунистите Импексова Асан и Киръ. Какво тук значат някакви си закони. Влизат у дома ви по бели...ви вдигат и изчезвате.Бизнеса вече техен. В Името на Народа!

66

Анонимен

преди 1 година

На всеки шест месеца Съветът по чл. 10 извършва преглед на Националния списък на лицата по чл. 5, ал. 1 и Националния списък на свързаните лица по чл. 5, ал. 2. Тези двамата ще загробят България. Нямат си друга работа пред 6 месеца ще допълват списъка до последния човек. Накрая в България всички ще се окажат престъпници с изключение любовниците, баджанаците, кумовете и ниско наведените хванали се за палците като Асен.Всички други ще са в списъка. Хора, трябва да ги бием с камъни.Няма друг избор.

65

реалист

преди 1 година

СПИШ ЛИ БЪЛГАРИНО? СПИ! УТРЕ ПО ДОНОС МОЖЕ ДА БЪДЕШ В ТОЗИ СПИСЪК.ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА!

64

Анонимен

преди 1 година

Физическото лице е управител, прокурист или ликвидатор на дружество, Включено в списъка;Физическото лице притежава над 1/3 от капитала на дружество, включено в списъка;Лицето е съпруга, роднина по права линия без ограничения, по съребрена линия до четвърта степен включително, или роднина по сватовство до трета степен включително с лице, включено в списъка.Хахахахахахахаха Асен е изтрещял тотално.

63

Червената шапчица:

преди 1 година

Асене, защо са ти така големи очите?