125

Анонимен

преди 1 година

Така ли ще победят Русия, с вуду кукли хахах

124

бай Тъпчо

преди 1 година

Украинец се жени за Рускиня и баща му го съветва: - Андрий, сине, довечера преди да влезете в спалнята, вдигни руската булка на ръце, да види колко е силна Украйна! После си разкъсай дрехите, да види колко е красива Украйна!Пък дядото се обадил с писклив глас: После си удари една ръчно, да види булката колко е независима Украйна!

123

Русомраз

преди 1 година

Някой да внесе и в България от куклите! :)))))

122

Анонимен

преди 1 година

https://youtu.be/Ke4xJo9PukwУкраинци са стреляли по бесарабски българи 2015 г.!Уморили са ги от глад! Сега тея ли да защитаваме? Задлужили са си го! Ако не може линка да отворите напишете в търсачката "Бесарабски българи 2015 г. бтв новините". Не знам как сте го забравили!

121

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Аз точно това казвам! В Украина трябва да има линч за евреите нацисти. Съдът вече е произнесен. Но не е само Украина ромска нацистка страна. Моля,елате във Франция и ще видите,че освен роми има само полуроми. Ова са фашисти и ова требе са се гътнат. На Авраам и баща му Тара у требниците номадски ромски!

120

Анонимен

преди 1 година

До 264:Как да няма?Имаше.Даже 2015 г. убиха българи там,защото отказваха да ги мобилизират.Сумати бесарабски българи умряха от глад при украинската блокада.

119

Анонимен

преди 1 година

До 265Не се напиня да ни убеждаваш за справедливост, тормоз на рускоговорящи, защото такова нещо няма и не е имало в Украйна, но виж в Средна Азия има.В Казахстан руснаците, тези които са по смели да останат, се страхуват да говорят руски.Казахстан премахна кирилицата, прави съвместни учения със САЩ, даже им даде военна база. В Туркменистан няма шанс човек със славянски имена да бъде гражданин на Туркменистан.За този тормоз Маскве мълчи, няма протест, няма,, специална военна операция".

118

ВЪПРОС

преди 1 година

Украйна и Сина на Байдън ОМРЪЗНАХА на Света .Няма ли да се събере ООН ????????????????????

117

анонимен

преди 1 година

До анонимен 265 "Тероризиране" на рускоговорещи в Украйна е безочлива лъжа на руската пропаганда. Заявявам го отговорно като един от тези рускоговорещи там. А това че украинският,като официален език,се изучава в училища,то това си е нормално и разбираемо,но на много места преподаването си върви на руски и никой не прави проблем от това.

116

анонимен

преди 1 година

Всеки човек се ражда с естествено чувство за справедливонст. Каквото си посял,това и ще жънеш. Не може 8 години да тероризираш рускоговорящите си граждани и да очакваш да ти се размине. Говоря за назначените им правителства и нацистите, не за нормалните украинци. В този конфликт страдат и те. Зеленски да хвърля кърпата и да почне да преговаря.

115

У бре

преди 1 година

Поради привършване броя на съвременни танкови машини,Русия ще се принуди да извади законсервираните танкове Т-62 от времето на Пражката пролет в Чехословакия през 1968г. Очертава се мощна офанзива :-))

114

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видя 4 милиона, вие цифрите за нищо ги нямате?! Колкото и да ви е мъчно, в Телеграм се вижда руснаците, подкрепят Путин.

113

Анонимен

преди 1 година

Нещо изчезнаха бебешки храни в Америка, та не знам кой, кого?

112

Анонимен

преди 1 година

Путин доказа, че е с акъл на бивш таксиметров шофьор. Няма капацитет за държавник и затова в Русия има чудовищна корупция. Сега с тази безyмна война, пък нацяло се изложи пред целия свят. Обрече поколения занапред да останат без бъдеще. 4 милиона руснаци са избягали от Русия за последните три месеца.

111

259 от Ямб.Цървул

преди 1 година

Много си силно неинтелигентен!

110

Земеделец

преди 1 година

Скоро ще требе да ги хапват тия кукли щото зрънцето им изнесоха и посевите им са изпотъпкани ,а железото дето им пращат от запад не става едене !

109

Анонимен

преди 1 година

Като падне Киев и Зеления Чорап от Сцената забегне в Краварника, и нещата ще си дойдат по местата.

108

Анонимен

преди 1 година

До 247 90 % от българите сме с Русия....Аре да не говориш от името на другите. Къде ги видео тези 90%. Къде ги видя тези хиляди избити от украинците. Някакви като теб като почнат да пишат все едно живеят там и направо в абсурдно. Големи разбирачи има тук. Ако ги питам колко хора са умрели за последната година в блока им ще гледат тъпо.Ама иначе знаят колко души уж са убили някакви украински нацисти на хиляди километри от тях. Разбирам,че работите за копейки,но да не се изхвърляте,че дразните

107

Дедо Ванго

преди 1 година

До Анонимен Що си анонимен бе? :)))))))))))))))))))))))))

106

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Колкото по- далеч от НАТО и ЕС,толкова по-ХУБАВО!