145

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да успее да види края на тази война.

144

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин.- "Някой има ли последни новини за картата на Украйна и пресните "победи" на Зеленски?"--- Последно се вижда че капака на казана в Донбас се затваря и ако не се измъкнат до петък 15 000 азовци ще бъдат сварени

143

Анонимен

преди 1 година

Само да Ви предупредя - НЕ прекалявайте много с боденето с иглите , защото в един момент започва да действа като иглотерапия и ефекта е обартен - Може да го подмлади , и да не стане така че Зеленски с тази пудра да го изправари , а вие да си останете само с вуду куклата и иглите !

142

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 261 - И какво викаш : Ти го сцепваш от магии , а той се омазал с чесън и не го хваща - Е това ти е играта ?!

141

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза , че Зеленски с халката на средния пръст от алчност и инат си докара държавата до ниво Африканско племе , щом единственат им надеждица останаха "ВУДУ " глупостите на неграмотните племена ?!

140

Е

преди 1 година

То вече дори няма нужда !

139

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Асоциален Примитив- Разменил си нарочно ролите на джуджета. Евтин трик. Всъщност по-ниското джудже е в Давос при Клаус Шваб да бозае от него. И точно то съсипа държавата си заради сребърниците на Новия Световен Ред- Клаус Шваб, Сорос и т.н. Освен това съсипаха и ЕС.

138

Не фен на Путин.

преди 1 година

Явно положенито е станало напечено и тежко за украйнските глобалистки марионетки и медиите, щом опряха до такива отчаяни простотии. Някой има ли последни новини за картата на Украйна и пресните "победи" на Зеленски?

137

Анонимен

преди 1 година

До колегата по надолу. В Туркменистан в Казахстан и дори в Азербайджан имената на хората са по съветски образец дори на президентите им. Има женени рускини в бившите съветски републики но не знам да им е забранено да говорят на руски. Повечето страни членуват в ОНД.

136

Анонимен

преди 1 година

До рускоговорящ от Украйна. Самата дума рускоговорящ е обидна. Или българоговорящ. Обидно е. Човек или е руснак или българин. Нещата се наричат с истинските им имена. Среден път няма и няма как да има. Панимаеш.

135

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Куклите на Хука Мала и Вууду се използват от времето на фараоновите династии до наши дни. Дори в епохата на Тодор Живков, енволтуването се прилагаше с успех от ходжи и гледачки. Проблемът е в това, че преди куклата на бъде енволтувана с игли, горена или рязана на парчета, същата трябва да престои поне една нощ под леглото на жертвата. Говори се, че леглото на сатрапа-джудже е от легирана стомана с дебелина 60 сантиметра и няма как под него да се постави съответната кукла.

134

Анонимен

преди 1 година

Много яко маняци, Путин дори и собствените му в Русия го искат мортос. Разликата е, че в Русия скоро ше го тръшнат ако ще да сяда на 50-метрова маса.

133

Анонимен

преди 1 година

Мисля че този народ с куклата на конци е глупав. Всеки народ си заслужава управниците и съдбата. Има народи които просто изчезват от картата на света. Така ще стане и сега. Ще им бият шута.

132

Анонимен

преди 1 година

По-лошото е, че ще го бодат, бодат, и накрая наистина ще пукне, жабата.

131

Анонимен

преди 1 година

Два от първите три коментари които видях са за пари написани от криминални типове.

130

Анонимен

преди 1 година

Рашистанските *** пак само нацисти им се привиждат. И в Чечня и Грузия ли пак нацисти имаше? В Афганистан и Сирия? Навсякъде нацисти, а не лакомия за още земя и влияние, а?

129

Анонимен

преди 1 година

Русия е фашистка, нацистка, мародерска държава.

128

Анонимен

преди 1 година

Когато не можеш да направиш нищо, така се прави.

127

Мрак Смърт Гроб

преди 1 година

Всеки ще умре рано или късно... Само който не се е родил той не е умрял! Пред смъртта всички сме равни. В гроба няма бедни, богати, началници, подчинени... Всеки равен с всеки... Не сме ли всички жертви?

126

Хаха

преди 1 година

И в моловете в София ги пуснаха тези дни.Ще си взема и аз такава.