192

Rrr

преди 1 година

не переживайте, готовьте рубли в оплату за газ и нефть. Нет оплаты - нет поставок, зима близко

191

Taratorko

преди 1 година

Много мислите за руснак брееее, когато рублата се срина,беснеехте че...руснаците обеднели фатално,сега рублата се вдигна тотално,пак лошотия хортувате....няма ли да помислите малко за единият пробит лев? Защото явно рубли нямате, скоро няма и да ни трябват.Защото май нищо нямаме...

190

пурко

преди 1 година

"За една пробита рубла"-нов игален филм с режисьор Путин,разпространява в България "Копейкинфилм."

189

Анонимен

преди 1 година

С други думи, казавате, че каквото и да правят руснаците, все е лошо и във вреда на Русия. Я всичко американско е мноо убаво. Я, се опомнете! Русия си печели войната, рублата е силна и украина-***, а украинците дуят таратора.

188

do 27

преди 1 година

щото все още има много русофили в бг затова!

187

оксиморон

преди 1 година

Това понятие, "силна рубла" е като понятието "Невидимият розов еднорог" - понятие измислено от известния английски филофоф Бъртранд Ръсел! Хем "невидим", хем "розов"... Как ви се струва, а? Хем "рубла", хем пък "силна"! Хайде де?

186

Западни урроди

преди 1 година

от де на къде Русия е длъжна да ви изнася храна !!!??? *** ЗАПАДНИ ГАДДДДОВЕ !!!

185

Западни урроди

преди 1 година

преди 3 месега западните урроди се радваха че Рублата станала 170 за долар сег асе радват че рублата се върна на нивата от 2018 .... само лъжите на евреина Зеленски могат да се мерят с бозичките които ни насипвате ..... СМЪРТ НА САЩ - СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

184

Анонимен

преди 1 година

Как бърза българския селянин да продаде родината си за няколко пробити рубли. И в Крим и Донбас така бързаха, а сега путин ги праща на фронта за пушечно месо да се бият с другите украинци.

183

Анонимен

преди 1 година

Путин държи храната на запада за заложник и иска отпадане на санкциите. В същото време твърди, че санкциите не са му никакъв проблем и хич не го притесняват. Ако беше вярно щеше да изнася храна и да не се притеснява изобщо, щом използва всички възможни средства включително заплахи от ядрена война за да могат поне да бъдат облекчени санкциите знайте, че всъшност МНОГО го боли икономически от тях и проблемът ще става все по-зле. Следва пълен фалит по комунистически.

182

Копейкин

преди 1 година

Защо си държиш парите в евро,а не в рубли? И ако еврото е лошо за България...ти мазохист ли си?

181

Предозиране

преди 1 година

Когато рублата стана хартия в чужбина,Умните руснаци решиха да и сложат измислен курс в Русия,защото само там може да си играят с курса. Но...Икономиката гггглупакооооо.... Държава с икономика на Нидерландия не може да се бори срещу света... резултат....руска Венецуела,Иран и КНДР.....Последното фиаско на Путин....

180

Владимир Висоцки

преди 1 година

Рубль не деньги, а бумага!

179

анализатор

преди 1 година

До: номер 197 Ами много ясно защо. Защото има едно понятие "конвертируемост". Рублата в момента не е конвертируема. Който е живял по времето на комунизма, НРБ и бай Тошо знае какво значи. Един долар струваше 0,98 стотинки, само че никъде не го продаваха. А на черно си купувахме по 3 лева за долар. Така и сега с рублата. Истината боли, но путинофилите това не могат да го приемат. Или да го преглътнат. Путин върна Русия във времената на Сталин! При Брежнев беше по-добре!

178

анализатор

преди 1 година

До: номер 198 (Чупи) Аз не виждам някой да реве. Ти виждаш ли? Кой се интересува от рублата? Само путинофилите, факт. Къде можеш да си купиш рубли ми кажи за да те интересуват? Къде? Къде? Къде? И като ги купиш, за какво са ти? Най-важният въпрос! Аз не познавам човек, който да иска да си купи рубли. Виж аз редовно купувам евро щото ми трябват като пътувам. Още малко де, докато приемем еврото. Тогава няма да ми трябва да ги купувам. Пък и те са фиксирани - евро за два лева. Нямам грижи!

177

Сатир

преди 1 година

До Анонимен До всички анонимни чайници. Не можете да си помислите колко е трудно до отидете да онова място когато няма какво да занесете!!!!!

176

Киро умното

преди 1 година

Как е възможно Русия, чиято икономика е с размерите на Лихтенщайн, да предизвика световен глад?

175

Анонимен

преди 1 година

Най-опасния фактор за целоста на РФ си остава гладния и изоставен на мизерията руски народ.До там са го докарали,че руски политик и общественик не можеш да видиш на живо.Движат се със конвои и ескорти,самолети,вертолети и частни скъпи лодки.Народа им се е наточил много яко на червените олигарси.

174

Чупи

преди 1 година

Хм да вЕ имам и икономистите и анализаторите!? Евтина рублата - рев! Скъпа рублата пак рев! Дали и Путин да не започне да си я печата на ковеир като Байдън!? Така май ще е най добре! "И вълкът сит - и агнето цяло".

173

Анонимен

преди 1 година

Добре ама ако е така рублата поскъпва защо на руснаците не им позволяват свободно да обменят колкото могат рубли в долари или евро?Защо западните стоки в магазините им не поевтиняват,а продължават да поскъпват?Съвсем скоро по заповед отгоре, 60 копейки за долар както в добрите стари времена се определяше курса.