36

до Дзивко

преди 1 година

Сигурно и ти си тотално неграмотен. Да си чувал за средно аритметично?

35

Анонимен

преди 1 година

Най добре е българите да развиват висшето си образование по линия на чистачеството, болногледачеството, мазачеството и хамалските дейности защото заради тези им способности са най много уважавани на запад

34

Жена Ако ще

преди 1 година

и 100 висши да има, ако не е родила и отгледала поне 3 деца от всеки мъж, с който е имала връзка, не ми я хвали!

33

Муахаха

преди 1 година

Споко, до 1-2 години от Набодените Висшисти на Западна Европа, няма да има останали! КОВИД-Ваксините Забавят, но Не Забравят!!

32

Анонимен

преди 1 година

До Абе РавенствоНяма го Кремиковци, да видиш колко мацки имаше по заводите.

31

L.

преди 1 година

А пък някои дето ги имаме, по-добре да ги нямахме.

30

Анонимен

преди 1 година

България с най-малко висшисти. Е, съдейки по плачевното ниво на коментиращите, то си и личи!

29

За Какво ми е

преди 1 година

Жена Висшистка, ако и едни бъркани яйце не може да сготви?!

28

Абе Равенство

преди 1 година

ама още Жени кофражистки, водопровидчици, електротехници, авто-монтьори, миньори и още много и много от реално най-важните професии, тези които крепят обществото и без които цивилизация - просто няма, не съм виждал! Иначе, бол Жени Вишистки, ама даже като им изгори крушката и не знаят как да я сменят!!

27

Е, нека дадем път

преди 1 година

Е, преди 30 -40 години като по- този показател бяхме в предните редици? Нека дадем път и на западните страни да се поизучат .

26

Анонимен

преди 1 година

Те висшистите масово се изнесоха от родината, а мигранти такива няма... за разлика от Западна Европа. 70% от докторите заминават веднага щом се дипломират, а и не само те...

25

Муахаха

преди 1 година

тия дето се НаБодоха със Смъртоносвите Експериментални Инжекции на Пфайзер, ли били Вишистите на Западна Европа?! Ами, явно Дипломата не те прави по-умен, а точно обратното!!

24

Анонимен

преди 1 година

До българските вишисти. Има план за обезличаване на тази балканска държава .Това което искат е високата надморска височина . Милиони европейци наведнъж ще нахлуят и претопят доминиращата османска менталности във близо 5 Хил. малки и големи села в Бъл-я със 2 милионно население .Дано да сме живи дотогава .2028

23

Анонимен

преди 1 година

Край с митовете за българското ученолюбие и трудолюбие. От кога Ви разправям че сте тапунгери е сега и хората Ви го казаха

22

Анонимен

преди 1 година

Пред бюрото по труда, на опашката двама си говорят.-Едно време мама все повтаряше: "Учи, маме, да не работиш!"И аз учих, учих...-И?-Ами, ето, сега не работя!!!

21

Напълно НеВаксиниран

преди 1 година

И това ли са Образованите, дето вярват, че имало Вирус и Пандемия, а не се огледат около себе си, че е Измамата на ХилядоЛетието за Пари! Това можа и са Образовани, но явно са Природно тъ пи като ***!

20

Баце

преди 1 година

И аз съм ***, ама и вие сте прости :)

19

Анонимен

преди 1 година

Така по-лесно се контролира матряла.

18

Анонимен

преди 1 година

Ми въртете Планетата от сутрин до вечер и чакайте вишисти... Тези деца какви мечти да имат?... Пее "Доко Доко" и живее като пич. Учи 10 год и не може си купи баничка. Такава държава станахме... Няма производство = пазара няма нужда от вишисти.

17

Анонимен

преди 1 година

Нормално след като човек с две висши образования взима колкото касиерка в Лидл.Вижте само обявите за работа, да е с висши образование, 2 западни езика, компютър, стаж.. бла бла бла и накрая 1500 лв бруто! Е, как да имаш желание да учиш и да се развиваш, като или ще взимаш колкото продавачка или ще ходиш да миеш чинии в чужбина.