56

Анонимен

преди 1 година

Нормално. интелигенцията ни се изнесе в чужбина. Отдавна.

55

Цветанов

преди 1 година

Друг път....В България магаре да вкараш в университетите и то получава висше!Да не говорим за професори.Правят ги на килограм....

54

Анонимен

преди 1 година

Между 25 и 34 години през 2021 година, значи това са родените през 1987-1996 години, един период с два коренно различно подпериода. Първият 1987-1990 с нормална раждаемост и втория 1990-1996, в който българите спряха да създават деца.

53

Анонимен

преди 1 година

Качеството на висшистите след 1989 година е потресаващо ниско.

52

Анонимен

преди 1 година

Айде, стига, де, при тия вуз-ове в почти всеки град да нямало вишисти! Денков за какво тръгна да ги обединява? Евростат да си повторят проучването, вишист до вишиста са, ама какво от това, имат по едно вишу, т.е. дипломка, ей така, за слава, не че им върши работа.

51

Анонимен

преди 1 година

На Запада им трябват роби а не вишисти. Факт вече 30г, и точно за това сме изчезваща нация.

50

Алекс

преди 1 година

За какво са ни повече висшисти?Пълно е с икономисти,които карат баничарки.

49

Анонимен

преди 1 година

"като се знам какъв съм инджинер ме е страх да отида на доктор хахаххахаха" - и аз съм така мейт, не съм пипвал, ама имам 3 тапии в 3 ВУЗа щото нашите ми казаха или учиш или работиш... И аз 8 години обикалях да продавам трева по университети от София чак до Варна, хаха. От толкова студентстване се научих да си почивам качествено. Сега бачкам в няква американска фирма дето си навивам аларма и спя по 6-7часа. Мечтата ми е следващите 6-7 години да стана портиер на училище или уни, нощна смяна. <3

48

Анонимен

преди 1 година

Кви Висши половината на тия години са или айляци, които спят спят по офисите, или безработни по цял ден хочивайки на пейка, или камоуки програмисти на по 8бона заплата. Висшето е демоде. Бил съм 3 пъти в университет и 2 пъти прекъснах ТУ и бакалавър и магистър - абсолътно никва полза. Имам колеги от ТУ с по-ниски заплати от мен, а аз съм общак в DXC където сме с едни от най-ниските заплати в IT сектора. Висше им трябва на Ленчето и Кирчо да може младшия провинциален меринджей да им се възхищава.

47

Анонимен

преди 1 година

Продуктово позициониране! ВУЗ-те май нямат достатъчно бройки тази година, затова реват, че висшистите били малко. Не се интересуват от професионалната реализация на дипломираните, само бройки гонят. В дълбоката провинция няма реализация, няма бъдеще. Там се уреждат само връзкари и хора с партийни протекции.

46

Селяндур с джип

преди 1 година

Една такава висшистка ар*асвах наскоро. Блузата си я облича винаги наобратно, една картофена супа не може да направи и се разциври, защото не останали ваксини за нея и *** й.

45

Анонимен

преди 1 година

като се знам какъв съм инджинер ме е страх да отида на доктор хахаххахаха

44

СС

преди 1 година

ми до сега с премиер пожарникар и министри без висше какво да е??? не че тези дето са завършили в харвааар са голямо нещо......

43

До 37

преди 1 година

Мозък, много добре знам какво е, но това е на глава от населението, вадят младите и от тях, да не говорим, че тук вероятно са ромите и тия дето живеят в чужбина за които няма информация, ай по възпитано форумен смелчаго

42

Анонимен

преди 1 година

След реформите,които са подготвили от ПП ще станат и по-малко...

41

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Това доказва,защо сме последни в Европейския Съюз по жизнени показатели и наличието на цели 15% привърженици на руската агресия.

40

Анонимен

преди 1 година

Че тостана ли чалгаджия без виШУ? Някой, с по-напомпани даденсти, и с по две!

39

Анонимен

преди 1 година

Никой няма нужда от 70% вишисти, все някой требва и тоалетната да чисти...

38

Анонимен

преди 1 година

Затова пък с най-много русофили. Какво да правиш, работническа класа

37

Анонимен

преди 1 година

Даже и с купените дипломи?Лоша работа.