212

Щирлиц

преди 2 години

Бързате,драги западняци,а?Вие вече сте минало,прах по вятъра.

211

Дедо Киси не позна!

преди 2 години

Украйна никога няма да отстъпи от територията си, а джуджето ще атакува Америка с ядрени ракети, за да изчезне примитивна Руся от картата на света. Писаното не може да се отмени...

210

Американ

преди 2 години

До не може да бъде!: Повечето млади американци са *** които искат цоциализъм; като им се каже до какво води това и им се дадат безброй примери казват че те били умни и щели да го направят успешно. За тях парите идват от печатницата, а не от работеща икономика..

209

Анонимен

преди 2 години

До gogo: Дементирал си ти, а той говори точно за Донецк.

208

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

На времето Кисинджър и компания хвърлиха невероятно количество енергия, средства и ресурс за да катурнат СССР и да отдалечат Пекин от Москва, а днес един дементирал ку кундрел и една посредствена генеколожка направиха за броени месеци направиха невъзможното - станаха за смях на целият свят, върнаха СССР, но под друго име и Китай стана пръв другар на Русия. Ако можеше Кисинджър би ги удушил с голи ръце.

207

Американ

преди 2 години

До Не е късно: Кисинджър е на 99 и умът му е бистрър така, както никога не е бил и няма да бъде на такива като тебе, нещастници които най-добре да си подледнат в гащите, а и в устите, когато отварят дума за л.a.й.н.a..

206

Анонимен

преди 2 години

Кой е виновен бе Папурко, Байдън пенсията е абсолютно куко, на таквизе право път у морган.

205

Не е късно

преди 2 години

Да се осе//реш и на старческа възраст. Той не е виновен, че е изкуфял, виновни са тези които му дават думата на този пос//ерко

204

gogo

преди 2 години

Украйна вече даде част от територията си, Крим, части от Луганска и Донецка области. Това не попречи войната да продължи. Защо Кисинджър смята че сега ако даде още територии, войната ще спре? Каква е обосновката му за такава сериозна стъпка? Дементирал ли е? Подкупен ли е?

203

Анонимен

преди 2 години

Кой бе кой, с американските мишки ли си ти, а не с цивилизованата славянска християнска общност, аре бегай, и Паисий ще те осъди, аре бегай ненормалнико с американските секти.

202

До "разбирача&q

преди 2 години

Балансът, така както е формулиран след 1945г., вече не съществува. Ако Русия иска да създава сфери на влияние, да ги създава в Централна Азия, където е нейното място. Източна Европа е безвъзвратно загубена за Русия. По-добре световна война и апокалипсис, отколкото руски ботуш. България е достатъчно осакатена от "братушките". Царството ви приключи!

201

Анонимен

преди 2 години

Кисинджър предаде Виетнам на Съветския съюз.

200

Анонимен

преди 2 години

Украинците се изтеглят, за да може артилерията да унищожи оркките на Путин. По-добре да освободят място за артилерията и да унищожат врага без жертви.

199

не може да бъде!

преди 2 години

Трябв да се припомни на несведущите че Кисинджър продължава да е гласът на големия бизнес в САЩ-големите банки и фирми продължават да му плащат за консултантски услуги.Разбира се неговото време както и на всички американски политици на такава възраст изтича -изследванията показват че хора като Сорос,Кисинджър,Пелоси,Байдън,даже и Тръмп не са източник за вдъхновение на младите американци и затова на изборите през есента е възможно да видим как ДП катастрофира и в Конгреса влизат нови лица!

198

П.К.

преди 2 години

Какви части? Какво ги бърбори тоя? Та,тая цялата територия си е руска. Оттук е тръгнала Голямата РУС . Какво има да се говори тук? Сега Русия си е връща, оттам, откъдето е тръгнала.

197

Анонимен

преди 2 години

Хенри е получил изглежда доста пари за тия безумства които говори. Доста пари му е платила Москва за да каже това.

196

хенри

преди 2 години

даването води до допълнително искане ..а защо не дадете на палестина още малко a странно съвпадение бащата на деназификацията да говори в един глас с путин :"През 1945 като командир на СИС подразделение е отговарял за денацификацията на район ХЕСЕ."википедия

195

Анонимен

преди 2 години

*** Украинци Америка води воина чрез вас .Сега като видяха че ништо не могат да направят и долара им няма стойност и цяла Европа остана без газ и ште плаштат в рубли обарнаха темата не само в рубли ште плаштате но и ште се молите заштото икономиките ви почват да фалират ясно ви стана на дженджарите че няма вашата да стане.

194

Стиви

преди 2 години

Хенри като дадохте част от Полша на Хитлер,войната не спря.Сега е същото,Путин ще нападне Прибалтика после Молдова и като се почуства силен ще нахлуе в Полша,Чехия,Словакия,Румъния.За България е ясно тук го чакат с рози Радев,Копейкин,Нинова и сие

193

Мда да да

преди 2 години

От повечето коментари виждам, че не се схваща ситуацията. А тя е каквато е и с люти клетви и псувни нищо няма да се промени. Истерии от рода на "тоя бил нападнал" пък "ония си седяли мирно и никого не застрашавали" показват повърхностен моментен поглед въху действителността.Прочетете за Доктрината Кисинджър и какво е направила тя за САЩ и света! Там човекът си го е формулирал отдавна, както и кои червени линии не трябва да се преминават. Работеше си за САЩ, но лакомите за-д-ни-ци я прецакаха!