152

Случаен минувач

преди 2 години

Кисинджър е почти на 100 години. Мъдър човек, видял много през дългия си живот, наясно е, че Господ скоро ще го прибере. Но и той е загрижен за бъдещето на човечеството като цяло, защото вижда, че с това рязко противопоставяне НАТО - Русия опасността от трета световна война нарасна рязко. Така че в думите му има смисъл.

151

До 166

преди 2 години

Само ти си разбираш какво точно искаш да кажеш?!

150

Москва потъна

преди 2 години

Той що не си даде имотите и парите на руснаците а с чужда пита иска помен да прави тариката?

149

Анонимен

преди 2 години

До Обективно - Други пък виждат обективността по друг начин ! Украина НИЩО НЯМА да спечели , защото никой няма да я споменава повече когато войната спре ! Русия ПЕЧЛИ МНОГО , а "демокрацията " ще осъзнае че само с голи лозунги за " свобода и демокрация " , НО НЕДОВОЛНИ И НЕЩАСТНИ хора доникъде няма да стигне ! Хората искат : Работа , нормални доходи , сигурно бъдеще и спокойствие за себе си и децата си - Това насила НЕ става , и не можеш да оправадаваш всяка мерзост с " демокрацията " !!

148

Обективно

преди 2 години

ХЕНРИ КИСИНДЖЪР СИ ОСТАВА НАЙ- ВЕЛИКИЯТ ДИПЛОМАТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА. ОЗВЕРЯВАНЕТО НЕ Е РЕШЕНИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. СЕГА УКРАЙНА МОЖЕ И ДА ЗАГУБИ ТЕРИТОРИИ, НО В ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДОБРО БЪДЕЩЕ. А РУСИЯ СЕГА ЩЕ СПЕЧЕЛИ, НО В КРАЪНА СМЕТКА ЩЕ ЗАГУБИ ДРУГО. СПРЕТЕ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Този дърт еврей е прав в случая. Друг е въпросът защо съдбините на света трябва да бъдат решавани от хора на такава възраст. И на някакви полулегални събирачки.

146

Анонимен

преди 2 години

докато украина не стане неутрална русия няма да се откаже---там е люпилника на фашистите

145

MONAD

преди 2 години

Зеленски, не го интересува Украйна и украинците като цяло, той и неговата група от хора са си уредили животите за няколко поколения напред.Той е добре подбран, подготвен и избран за ролята, буквално, след като популярността му идва от сериала в който е комик който става президент.То е толкова в очите на всички, че е просто актьор, че не зависи нищо от него, че не се ръководи от интересите на Украйна.

144

Анонимен

преди 2 години

Още малко да устоят украинците, чакаме Путин да иде в санаториум.Тридневната война, вече е три месеца, може и три години. И без това нищо не е останало на територията, завзета от Русия, там хора скоро няма да живеят, по-добре да се съпротивляват и да не си дават територията. Това не ти е алъш-вериш.Да напомня, че Крим също е отнет незаконо и трябва да се върне.Кризата за Русия тепърва предстои!

143

Спокоен

преди 2 години

Всъщност, Украйна се оказа един плацдарм на който големите се проучваха един друг. На никой не му дреме дали държава Украйна ще я има или не. НАТО трябваше да проучи "на терен" доколко руснаците имат проблем с логистиката. И да, такива проблеми лъснаха. Обаче се оказа, че Русия без дори да включи авиацията си активно, успя да се разгърне. Общо взето, НАТО претърпя поражение.

142

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство, че това е война НАТО срещу Русия. И ще бъде прекратена когато една от двете страни пожелаят това. Тук нито Украйна, нито Зеленски има каквато и да е дума. Украйна е длъжна единствено да осигурява месото за руската месомелачка. И това много добре трябва да го видите, защото нашите евроатлантици и психодесни се опитват да докарат и България до такова положение - донор на пушечно месо!!!

141

.

преди 2 години

В един глобализиран свят - какъвто е днешния - войните влошават, а не решават проблемите. Даже и да не е в най-горещата си фаза, този конфликт носи симптомите на III WW - всеобща криза, икономически упадък, усещане за хуманитарна катастрофа. Всяко "локално" лесно може да се радикализира и да премине в "глобално" противопоставяне и в това е отговорността на великите сили - да не са съучастници на едната, или на другата страна, а да са арбитри в решаването на споровете.

140

Анонимен

преди 2 години

Кой е Кисинджър...ако слушаш нашите медии, украинската армия е пред Москва, Путин е в бункер и всеки го дебне да го убие...

139

Анонимен

преди 2 години

Накрая, всички ще клекнат на задни лапи - особено ,като дойде есента, студа,глада и недоволството . А за българските храбреци, ще остане пъченето на гол корем и купуването на руска газ, през посредници ....

138

Анонимен

преди 2 години

Украйна може да е съсипана държава(вече), но Русия е тотално пропаднала.

137

Хайде, хайде

преди 2 години

Всъщност се оказва, че никой не е гледал сериозно на Украйна като самостоятелна държава. Дори и поляците. Нямам представа как Зеленски се е вързал на тази клоонада /все пак му е професия/. На практика видяхме директен сблъсък НАТО-Русия в конвенционална война /в мини-вариант/. Е, НАТО май губи на тоя етап. Та Кисинджър се опитва да минимализира щетите. Зеленски ако не проумее и това .... ми то няма какво друго да се направи.

136

Анонимен

преди 2 години

За кое говори Хенри - Руско - Полската граница ли?

135

Дедо

преди 2 години

Дедо Хенри одъртя и почна да говори глупости. То ако става така, да дадат малко на поляците, малко на молдовците, на румънците и накрая да си стоят в Киев град държава. Дедо Хенри да си гледа старините и да не дава акъл по форумите.

134

Анонимен

преди 2 години

Да бързат, защото скоро Урките няма да имат територия която да контролират XD

133

Анонимен

преди 2 години

Понеже се интересувам от история,няма как да не правя сравнения с 1938г. Англия и Франция умиротвориха ли Хитлер слез Мюнхенската конференция?На агресора колкото повече отстъпки се правят,той толкова повече иска, ТАКА ли е. Че сега като му мине номера на Путин, след 3 години като се пооправи и хората забравят - ще почне пак война.В Русия го подкрепяли, Че то и германците през 1939г. са 97% на страната на Хитлер. Докъде доведе това.На никой ли не му направи впечатление, че през 2014 ЛНР и ДНР има