41

Анонимен

преди 1 година

До FCKPTNкак ти доиде на ум и тека дати идва на главата ти

40

Анонимен

преди 1 година

как тека да пишат истината дори неми се вярва браво моите уважение към човека които го е писал

39

Анонимен

преди 1 година

Алексито се опитва да се вклини по стара украинска традиция вместо да гледа на него да му е добре гледа на другите да е зле. Като нашите шопи.

38

Анонимен

преди 1 година

Долното е електронем бот.

37

Кадиров

преди 1 година

Скоро Украйна, ще е прочистена! Нашите български братя - също! Братя българи, трябва да излезете от нато и от Ес, за да се пресъедините в Състав Русии! Иначе Турция, ще ви вземе, а ние няма да се намесим!

36

До 44 FCKU

преди 1 година

Само да те попитам, като си си наблъскал 369174 плюса, чувстваш ли се като бог?

35

Анонимен

преди 1 година

Хващам бас, че Зеленски скоро ще бъде сменен, ако въобще остане жив. Скоро Украйна ще има ново управление.

34

Фашист

преди 1 година

На тоя, Пудинг му изби народа и роднините, а сега му лиже *** хахаха лъжливи и *** песове

33

Анонимен

преди 1 година

Денацификация.... Ще умра от смях! Хора с психически отклонения воюват с цял народ "нацисти", но убийствата са съвсем реални.

32

Пеесе песос

преди 1 година

Гаранция че Зеленски ще бъде сеален. Украйна е бита карта. Напразни са напъните *** Бай Дън с оръжия и кинти. Не може да спре руската армия. Хубаво да гледат европейците и да не се правят на много отворени че да не им дойде и на тях на гости армията на РФ.

31

Анонимен

преди 1 година

... иначе по фронта... Руснаците превзеха Билохоривка и Нахирни. И официално пътя Бахмут - Лисичанск беше прекъснат, с което и снабдяването на Северодонецк и Лисичанск. Виждат се отстъпващи украинци от Брестов и Соледа. Може би украинците ще се опитат да се барикадират през северното шосе - Бахмут, Парасковиха, Краснохорка, Краснополивка, Миколивка и т.н. иначе Лисичанск/Севернодонецк ще бъде обграден много скоро.

30

Анонимен

преди 1 година

Кадирче, кажи колко пъти превземаше Мариупол за 3 месеца....

29

Адмирации

преди 1 година

Македония е проект на Русия, заслужен! Ние бяхме с фашистична Германия, те за наказание създадоха Македония! Губим войната, губим и земя! Но все пак сме на картата, пък вече хората започват да се опомнят и скоро може да сме с Руската Федерация, в състава на вечните победители!

28

Гост

преди 1 година

Абе нали Азовстал бил пълен с какви ли не чужденци, па учени по биооръжията, генерали... Сега като Азовстал падна и всички се предадоха в плен, що не ги покажете? :-)

27

Анонимен

преди 1 година

На тоя баща му откак го утрепаха с лопати, от тогава тоя не е излизал измежду народа.Личната му охрана е от няколко хиляди главорези-***,и като го предвижват от едно място на друго,прочистват цели коридори по пътя.Преди да мине през някое село,там се обявява военно полижение,и ако някой се покаже навън през това време го стрелят.има дори убити деца.Целият Кавказ е във военно положение.Бронетранспортьори и МТЛБ-та навсякъде.Само ако си с власта имаш право на автомобил.

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна се връща в Русия малко по малко. Така се прави. Ние се навеждаме на Македония. Даже гърците отстояха своето

25

Адмирации

преди 1 година

Израел подкрепя видно зеления еврейн, но Русия ще помогне на Иран, за да ги приключи!

24

Еххх

преди 1 година

Гояма работа направихте беее.. колкото голяма, толкоз иговняна !

23

Адмирации

преди 1 година

Украйна, въпреки че се захрани с безумно много оръжия, вече безспорно започна да се пропуква! Воската се консолидира и атакува район по район и така успехите са налице! С този темп до 2 месеца, Одеса ще е превзета! Вече Русия придоби Донецка, Луганска, Херсонска и почти цяла Запорожка Республики, остава Николаев и Одеса, после се навлиза навътре до тотален крах на Киев! Трябва да се отбележи, че Полша е много вероятно да е следваща, поне това което се говори от висшите ръководители на операцията

22

Асан

преди 1 година

Слава на Урсула :)))