9

Кризата

преди 1 година

е глобална, защото я правят ГЛОБАЛИСТИТЕ....не ги свърта ако не направят някоя гадост в името на "общото благо"...

8

Анонимен

преди 1 година

Цели 33 години България е в криза благодарение на некадърници които възкачили се във власта мислят само и единствено за личното си забогатяване.

7

Бай Илийчо

преди 1 година

На селу сме си добре ! Иааме си сичко ! Мислете му гражданята кът сте все на купило от магазиня !

6

Асан

преди 1 година

2 милиарда у червени куфарчета :)))

5

Предлагам

преди 1 година

Да е на кукуво лято или на първи април. Стига спорихте за глупости. Големи сте лапнишарани. Мине се не мине време, някой ви пусне въдичката и здраво кълвете.

4

до 4 Поредната

преди 1 година

Всички са комунисти и не са слизали от власт.Те само знаят да крадат и да лъжат.Борисов също делеше с тях и той също е комунист,затова не го и съдят,нито търсят доказателства.

3

Поредната

преди 1 година

Грешка, която допуснахме ние българите на последните избори. Вкарахме комунистите отново във властта. А те, 77 години ни доказват, че дъното, което ударихме няма нищо общо с тях. Всичко друго и други са им виновни. Но, това си заслужаваме.

2

Анонимен

преди 1 година

А социалист,какъв социалист е тоя бе?!Чист комунист!Сложиха тия млади момчета Киро и другите,ама ги спъват и им налагат популистически мерки от соца,уж ги съветват.Това правителство е каруца с 4 различни по цолаж колела.Есента може и да падне,акоима криза с газта ,хляба и горивата.

1

Кухня в криза

преди 1 година

Умното Киро и *** се прибират от дипломатическа среща в Израел. Купили сафрид. Киро вика - изпържи сафрида. *** хич , ама хич, не я бива в тая част. Няма газ, вика. -Е пусни котлона на ток де.- Няма олио Киро. -Е поръчай китайско тогава по тела. *** поръчва и ентусиазирано вика -Слава Украина