26

Анонимен

преди 1 година

Дебелите на България!!!!!Този е по-голям и от хр иванов

25

Анонимен

преди 1 година

До Драгой "че гърци до 17 век,не е имало на Балканите" Майко мила. За елинска култура нещо чувал ли си ? Кои милсиш, че са "гърците"? Тук русофилите взеха СЕРИОЗНО да късат плувката. Явно стреса от това, е господарите им губят 140 годишния си контрол на д България им се отразява зле.

24

Анонимен

преди 1 година

Без 3-ти март няма градски десни софиянци, а селски мързеливи шопи. Народът си е казал думата отдавна.

23

Драгой

преди 1 година

Фалшификации навсякъде,опитват се дори да подменят името на "История славянобългарска" като го заменят с фалшивото "История славно-българска",Кирил и Методий също са българи,по простата причина, че гърци до 17 век,не е имало на Балканите,фанариотството и потурчването се появяват през 16 и 17 век,когато три западни държави, се опитват да разпарчатосат и заграбят Балканите, гърцизирайки и потурчвайки славяните,самите турци са били под чуждо управление и англичаните заграбват Босфора с азиатска по

22

Руска измама

преди 1 година

До Драгой Драгойчо, пишеш да не се лижат чужди .. а лижеш руския като пробутваш историческите лъжи,които са наредили руснаците в учебниците ни по История и ги пробутват вече над 140 години.Русия е сключила Райхщадското споразумение една година преди да има Сан Стефански ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор. В него Русия се разбира с Австро-Унгария да НЯМА голяма славянска държава на Балканите. Това означава, че Сан Стефанския договор е една руска измама - обещание, което те не са имали намерение да защитават.

21

Анонимен

преди 1 година

Ивайло Мирчев е протурски настроен. Получава май пари от Ердоган. 3 март е мрачна дата за Ивайло Мирчев и национална катастрофа за протурския Ивайло Мирчев. Неговата родина Турция губи Дунавския си вилает, който управлява 480 години.

20

Анонимен

преди 1 година

24 май е наистина само най-български празник! От 50-те на миналия век до днес участвам в неговото празнуване. Отначало го отбелязвахме като ден на българската азбука, писменост и култура! После започнаха разните измишльотини за "славянската" азбука, писменост и култура, че Кирил бил родом от Киев, та стигнем до днешните путински оценки и изопачавания. Национален празник на България трябва да бъде датата 22 Септември - ден на Независимостта на България. 3. Март да остане празник между другото!

19

Драгой

преди 1 година

И още нещо, не се опитвайте да манипулирате историята ни и я фалшифицирате, заради вашите политически пристрастия или за изгода и лижете чужди ***, които манипулират историята ни в тяхна(чужда) полза, като така ни асимилират , унищожавайки реалната ни собствена история и фактите! Трети Март е свещена дата за българите и да, Русия ни е подарила свободата и не може да променяме истината и фактите. А Сан Стефанска България е идеала на всички българи за обединение и свобода!

18

Анонимен

преди 1 година

До 21 ДрагойКакво уважение очакваш отсороскиБоклуци ДБ ? Тия трябва незабавно да бъдат ликвидирани

17

Драгой

преди 1 година

Минавате всякакви граници на предателства, поне имайте уважение към героите ни, борили се и отдавали живота си години наред за свободата на България, за тая лелеяна свобода и руските жертви! Писна ми от предатели на всичко българско, писна ми и именно затова такива хора-предатели, трябва да се изолират и изхвърлят от властта! Няма да управлявате повече, подобни предатели на българските паметни дати и герои, нямат място в управлението.

16

Анонимен

преди 1 година

Целта на тоя шум е да де заличи турското робство и руската намеса в освобождението нищо друго

15

Анонимен

преди 1 година

Къде е дебата бе дебел??? Българското общество е единодушно, че трети март е националния ни празник, а ти си предател, който няма място в политиката. Селянин си по душа, заминавай на село да копаш картофи, да видиш какво значи труд!

14

:-)

преди 1 година

Нямам търпение САЩ да изоставят грантаджиите, както направиха с васалите си във Виетнам и Афганистан. После ги чака Народен съд и ТВО ,,Белене" и ,,Скравена"

13

Анонимен

преди 1 година

По физиономията му личи, че не е умен и е натегач. Прилича ми на гломб.

12

Анонимен

преди 1 година

Тоз е много ))) зле... Две думи не може да върже... Мъчи се с общи лафове да се прави на политик.

11

анонимен

преди 1 година

За предатели има само едно наказание. И дватв празника са наши

10

Патриот

преди 1 година

Така е, езикът и писмеността са в основата на всичко. Също ще е хубав среден пръст за макитата

9

Анонимен

преди 1 година

Умното Киро и *** се прибират от Израел. Купили сафрид. Киро вика - изпържи сафрида. *** не я бива в тая част. Няма газ, вика. Е пусни котлона на ток де. Няма олио Киро. Е поръчай китайско тогава по тела. *** поръчва и ентусиазирано вика -Слава Украина.

8

Анонимен

преди 1 година

Как може изобщо да си го помисли тоя ***.муняк това? Не му давайте вече думата!

7

az

преди 1 година

и аз наивника гласувах за тея - тва и един лев не е изкарало през живота си. партиен функционер и сега дупетат и стипендиант на америка за българия. Народа гласува за тях да изрият герб и корупцията и не стига че нищо за това не направиха, ами и във война се опитват да ни вкарат