46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 "Много от нещата ,които показват, че уж били "антични" , са строени през късните векове и най-ново време ." Дай примери :))))

45

Анонимен

преди 1 година

о лявата троцсистка десница , бойкикев те води по дядо от Коминтерна , бащати само един селски партиен секретар от крушари пфу какви нагаждачи родови

44

Анонимен

преди 1 година

До АнонименХахахааааааааахаха, до колонизацията, не само култура, но и никаква хигиена са нямали на запад, когато колонизират чужди територии и въвеждат робството, използвайки безплатния труд и забогатяват, едва тогава се развива "цивилизацията" на запад. Много от нещата ,които показват, че уж били "антични" , са строени през късните векове и най-ново време .

43

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРазбира се, че са българи Кирил и Методий, в Солун е било българско населението, други народи не е имало, дори други славяни освен българи, не е имало в Солун тогава.И по начина на писане се вижда, че е точно българско.

42

Анонимен

преди 1 година

най-обикновени безхаберни интриганти

41

Анонимен

преди 1 година

Поредния неумен, но за сметка на това - гласовит, *** НПОшник! Сега поне, националния ни празни е свързан, ако не със създаването, то поне с възраждането на България! Я обяснете, като как Деня на славянската писменност може да бъде национале празник - Светите братя не са българи, а славяни. Създали са глаголицата, а не азбуката на която пишем и четем днес!

40

Анонимен

преди 1 година

До Драгой Драгойчо, както всички русофили, когато ти лъснат истинските намерения да пробутваш руските исторически лъжи, и започваш да се държиш неадекватно, когато те заковат с факти. Пак да питам: сключвала ли е Русия споразумение с Австро-Унгария да няма голяма славянска държава на Балканите или не?

39

Анонимен

преди 1 година

Кирилицата ни е отдалечила встрани от западната цивилизация поне за 1000 години! И то точно през тия 1000 години, в които точно западната цивилизация е била водеща в света. За мен тая дата е символ на лошия късмет на България.

38

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте много, ама не беше ли редно да обявите, че основната ви задача е депутинизация още преди изборите? Та да могат да си направят хората сметката дали да гласуват за вас.

37

Драгой

преди 1 година

До АнонименНе ми пиши лъжи и тотални глупости, това е била дългогодишна война за Балканите, като започва през 16 век война между Русия и Англия за една глупост , така са заграбени маса славянски територии на север , в Скандинавието и на Балканите, като не познаваш европейската история си замълчи, турците,арабите, еничарите са били само машата и пушечното месо, използвани за съсипването на славянските Балкани, последват и западни църковни борби,които се пренасят и на Балканите и страдат славяни

36

Анонимен

преди 1 година

До ДжО1984 Какво се е случило на 3ти март "българино"? Хайде да видим колко си българин и колко слуга на руските окупатори.

35

Xaxa

преди 1 година

Аман от copocoидни клoyни. "Мнението" на някакво нищожecтво означава за българите една голяма НУЛА. Разбра ли бе ***.

34

ДжО1984

преди 1 година

Този българин ли е? Ако е, защо още мърда! Само небългарин може да отрича 3 март, това е предателство!

33

Анонимен

преди 1 година

До Драгой Драгойчо, за каква Австрия гъгнеш? Тку що ти казах, че Русия е влязла в съглашение на Балканите да не се образува голяма славянска държава, ако Турция бъде победена. Това означава, че е пълна лъжа, че руснаците някога са искали да има Сан Стефанска България. Това е историческа лъжа, която руснаците старателно са подготвили, затова и договора им с Австро-Унгария е бил ТАЕН!

32

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва немедлено да се справи със со-ро-соид-дния проблем у нас.

31

Драгой

преди 1 година

До АнонименНикога не е съществувала гръцка държава на Балканите в древността, това е една измислица, за първи път фанариотството(погърчването) се появява през 16 и 17 век, то не е създадено от гърци,а от 2-3 западни държави покрай църковните им борби, най-вече хора от днешна Италия, силно подкрепяно и от Русия, за първи път гръцка държава се образува през 18 век на Балканите, създадена от чужди държави, а в началото на 19 век, големи маси гърци бягат от Азия от турските зверства и се преселват

30

Анонимен

преди 1 година

На ви сега Софиянци демократична българия. Няма смисъл да го коментирам тоя туфлек.

29

Мирчев феса

преди 1 година

Мирчев язък за тва, че Гонзо Бойкикев са бори кат аслан срещу Доган паша на "Росенец"! Той са бори срещу Доган, а ти искаш да влезеш в Сараите кат скъпоплатена ханъма с фес! Фърли феса и ибрика!;))) Не крий климентските букви под него!

28

Драгой

преди 1 година

До Руска измама Австрия заграбва Унгария, заграбват маса славянски територии, заграбва и териториите на днешна Румъния,които тогава са били населени основно с българи, руснаци и малко унгарци, които австрийците асимилират с новоизмисления "румънски" език и заменят българската Кирлица с Латиница в края на 18 век, по същия начин се опитва да заграби и Украйна през ПСВ, но не успяват, именно австрийците заедно с местни руснаци създават измисления "украински" език, по същия начин е взета и Полша в

27

Анонимен

преди 1 година

Какво да празнува на 3 март? Това е национална катастрофа за Турската империя на Ивайло Мирчев. Губи огромния пазар на Турската империя, идват западните промишлени стоки, които съсипват манифактурите и производството на шаяк за родната му армия на Ивайло Мирчев, на Турската му империя. Ивайло Мирчев само е загубил своята Турска империя и е бил принуден да живее в България.