40

Жоро

преди 1 година

До АнонименАко Русия беше колкото България познай колко щеше да и е инфлацията?

39

Анонимен

преди 1 година

Потресен съм от граматичната, синтактичната, морфологичната немощ на коментиращите! Това ли е, което е останало в България, заедно с Харвардците?

38

Слон Пасе

преди 1 година

Цялата работа е в това, че Германия се бави, за даима време да си напълни газовите хранилища. Протаква, както протакваше Зе с преговорите. Не знам какви са тия танкове и какво ще спират, но определено руските самолети не влизат в зоната на противовъздушна отбрана. Явно това е някаква Хитлерова измислица да спира самолети, но се видя колко ги спря. Измислица като измислената кола Фолксваген. Ама толкова си могат немците, какво да ги правиш...

37

Xcvрр

преди 1 година

Нема да дава сега военна помощ, ама след 20- тина години некой путинообразен ще тръгне отново да завладява Берлин само не мога да си представя при някое среднощно военно положение колко туурчоля, араби, *** и други *** какви бунтове и граждански войни ще стигнат, когато почнат да ги мобилизират ...

36

Анонимен

преди 1 година

В Русия въпреки ефекта от санкциите инфлацията е 12% а у нас без война 14%.

35

Анонимен

преди 1 година

До Хора, защото нашите медии са предателски. Виж само с какъв гузен глас четат новините по радиото и телевизията...

34

Анонимен

преди 1 година

Азовсталь е цитадела.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "а всъщност получиха и ще получат НИЩО." Хихихи. Русофилите пак ги разбират нещата по-добре от експертите. Абе, има ли нещо в което русофилите, доказани лузъри, да не са "експерти"? То не бяха ваксини, ГМО, икономически кризи, химически оръжия, инвестиции, история. Такива мултиталанти, а нямат пари да си купят едни свястни обувки да обуят.

32

До анонимен 22

преди 1 година

, Азовсталь не е "един завод", а гигант с площ колкото наше градче и 6 етажа подземия, дълги 26-28 к м! На руснаците им трябваха пленниците живички, а и искаха да запазят живота на цивилните заложници! Защо, се правиш, че не знаеш всичко това? Ще ти платят ли а

31

Анонимен

преди 1 година

Зачи заменя последната буква от името на Кирчо с "У" и триете????????????????? А стига, бе!!!!!!!!!!!!!!!! -))))))))))))))))))))))

30

Бай ви к...

преди 1 година

Укритие като отстъпват да палят и разрушават всичко след себе си.. сега напредват русите но времето работи за укритие...

29

до Хора

преди 1 година

Не разбивай "Схемата", бе, човек!!!! Как така ще покажат как укрите бягат и съ предават в плен?! *** казва, че укрите разгромиха руската армия и са на 30 км от Москва, а старчето Джо им отпуска 40 милиарда долара!

28

Анонимен

преди 1 година

Най-ме радва как прецакаха Поляците. Глъматите си дадоха всичкото оръжие, танкове, гаубици, МИГ-ове, ПВО С300 срещу обещания за Леопард от Германия, Пейтриът и Ф-ки от Щатите, а всъщност получиха и ще получат НИЩО. Загубиха 70% от бойната си техника без изобщо да са участвали във война от 80 години.

27

Хора

преди 1 година

Защо по нашите медии не показват бягащите и призоваващи за помощ Украйнски войници в Донбас,изоставени от командири те си в обсада.

26

н2о

преди 1 година

Е, па кво да им дадът, бе? Германците имат-нямат 200 танка "Леопард" в работно състояние, Французите и те горките колкото тях с техния "Леклерк", а англичаните с около 400 "Чалинджъра" , но в работещо състояния са около 160 танка, останалите ги използват за части, дори смятат въобще да се откажат от танковете.

25

Анонимен

преди 1 година

Пускайте машините, да бумтят комините. Танкове да произведем, на Украйна да ги дадем.

24

Анонимен

преди 1 година

Германия няма много танкове. Има 100-200 танка. Искаха ние да си дадем танковете и да чакаме Германия да ни произведе "Леопард" на хартия. Нека си дадат стоте танка на Украйна и да си произвеждат нови.

23

рибока

преди 1 година

Няма ли кой от Запада да обясни на украинците,че мирът е плод на взаимни отстъпки,но явно и те са сигурни в победата им,за да не го правят.Само да не дойде време Путин да загуби интерес,ако още има такъв,след като четох преди ден изказване на Лавров,че Великите сили не се нуждаят от признаване,цитирайки княз Горчаков,което не е никак добре,но означава съвпадение на целите им с тези на Байдън - разкъсване на икономическите връзки между Русия и Запада,а това е липса на контрол какво прави другият

22

До 21

преди 1 година

Путин един завод 3 месеца не може да превземе, ама щял да стигне някъде...

21

Анонимен

преди 1 година

Като са се разоражили ЕС какво да прави Путин освен ако се наложи да стигне до британско море.