39

Анонимен

преди 1 година

Русоробите сънуват разпадане на НАТО и ЕС, кажете нещо за разпада на СеСеСеРе-то, драги путинофили, хахаха. Ще има да почакате, да не се разпадне само русийската пидерация преди това, хахахаха.

38

Анонимен

преди 1 година

Вот не могут смириться с тем, что весь мир загибается в условиях своей материальной недостаточности, а тут гигантская Россия, у которой всего каких-то 150 млн человек. Это борьба за выживание

37

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с героями на Покраина бе? Нещо няма новини. Иначе продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск. След Херсон скоро Одеса, Харков и Николаев ще се завърнат в лоното на Майка Русия. Покрайнината е от Днепър на запад. Това са и историческите й граници.

36

зАз

преди 1 година

А, защо трябва да бягат и къде? Имената им са в санкционите списъци, Банковите им сметки са замразени, Недвижимото и Движимото (яхти, самолети...) им имущество е конфискувано, Бизнеса им на Запад също, а може и в затвора да попаднат. Виж "спящите" от Петата колона се изнасят на тумби... -)))

35

Анонимен

преди 1 година

Чубайс казваше 90те - защо да развиваме технологии, защо да произвеждаме самолети, като имаме нефт и пари да си купим Боинг. Къде отиде сега Чубайс и всички като него?

34

Предложение

преди 1 година

Предлагам експерт Христо Гроздев от Белинкет да направи експертен анализ как по всичко личи, че в Кремъл се готви преврати Путин до дни, дори до часове ще бъде свален.

33

Анонимен

преди 1 година

Руските фенове само това могат да повтарят - пропаганда и фейк

32

Анонимен

преди 1 година

в кой век живеем да се убиват хора и рушат сгради пита един по-долу. Отговарям - в 2022 година живеем, и сащ продължват да инициират, подклаждат и подкрепят военни действия навсякъде по света, както и в Европа! Сащ, сорос, зеленски и други изчадия и *** са виновни за всичко, което се случва днес в Украйна!

31

Пенко

преди 1 година

Защото на останалите не им се пие "Новичок" за закуска, затова не смеят да избягат

30

Калеко Алеко

преди 1 година

Все едно гледам Кимчо и генералите му, картинката е едно към едно ... путинова рассия и латифундията на Ким чен Грух са като двете страни на една и съща монета, а и путин е с дръпнати очи за да подсили още повече тази прилика ... !!!

29

Промишлеността!

преди 1 година

Западните санкции успешно решават основния проблем на руската икономика -- суровинният и характер. Отрязани от промишлените стоки на запада, за руските промишленици се отваря уникална възможност да се научат да произвеждат съвременни високотехнологични изделия, в парнични условия, защитени от външна конкуренция. При това, недоволството на народа е насочено навън -- към тези, които налагат санкциите. Лавров каза: Ако запада изведнъж реши да преговаря, ние ще си помислим дали това ни е нужно.

28

Мдааа Дааа

преди 1 година

Абе оставете го Путин... Путин е велика личност.... Божество!!! А вие долу ...налегайте повече на доставката на оръжие, там ви е силата така ще се спре войната, така ще се постигне мир... както правят, а и това е политиката им на нашите братя янки... те няма държава където да са били и да не са умиротворявали по тоя техния си начин само с хуманитарни оръжия като атомни бомби в Япония, БОВ, ***, ЛСД във Виетнам, обеднен уран в Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан и къде ли не и са ползвани какви ли не други благородни средства за масово унищожаване по целия свят!!!!А това в случая като тъпчеш у

27

ДДРОнег

преди 1 година

Е, десетина генерали и др. офицери бяха принудени да напуснат редиците на пропутинските фенове, посмъртно ... Украинските снайперисти им отправиха "предложение , което не можаха да отхвърлят" :) :) :)

26

Москва потъна

преди 1 година

Болшевишката мафия е най-голямото зло на света.

25

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че войната в Украйна е позорна. В кой век живеем, за да махнем с лека ръка пред избити цивилни и разрушения на сгради? В кой? Тези, които подкрепят изпълненията на Путин са *** и долни хор. Дано скоро умрат, та да се освободи земята от лошата енергия на такива примитивни същества. Плюнката си не плювам връз такива изродени ...

24

Анонимен

преди 1 година

Чубайс е руския Иван Костов дето приватизира всичко . Руснаците и без тва го мразят . И ние трябва да изгоним Костов . Според мене Путин е много мек със запада . Трябва да им продава газ само по северен поток едно без посредници като Украйна и да търси висока цена . Големите доставки трябва да са в Азия . Да не говорим че при петрола там е бъдещето а не във фалиралия запад . Путин и много руски пари държеше в западни икономики вместо в руската . Това ще се промени .

23

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха... шорошоидите пак заработват... Путин се радва на над 70% одобрение от руснаците! Отделен въпрос, че Путин не управлява сам, а са цяла клика политици и олигарси и огромната част от тях напълно го подкрепят! Ама това няма как да го чуете от шорошоидите! Та продължавайте да вярвята в дядо коледа...

22

grep

преди 1 година

Защо? Защото са на хранилка. В тоя свят нещата са или заради "таковане" или за пари.

21

хаха

преди 1 година

Това преди или след като Нато и обеднинения Запад се разпадне окончателно?

20

Анонимен

преди 1 година

Абе тия в паралелен свят ли живеят??? "позорната украинска авантюра", "относителния неуспех на инвазията"???? Хахахаха... ако загубата на над 20% от територияа на укрите е "позорна авантюра" и "неуспех", то тия от блумбърг е крайно време да сменят дилъра. Да не говорим, че в момента Русия получава повече пари от продажба на ресурси от преди войната. Съвсем отделен въпрос е, че съжалението на европейците към укрите започна да се изчерпва и съвсем скоро ще искат спиране на военните доставки.