42

Панчо от Попугай

преди 1 година

Трябва да хвърчат глави на политици и законодатели ,за да се закрепим и стабилизиране като държава.

41

Гост

преди 1 година

ами виждате ли цените в магазина някой станаха двойни с какво да купуват ? като няма пари заплатата ми не мръднала от две години а за да е а трябва да е двойна за да адекватна на тези цени

40

Читател

преди 1 година

Кой написа тая боза бе.Сами не си вярва те

39

Анонимен

преди 1 година

инфлацията сложи ръка на цените,аз очаквам некадърното правителство да сложи ръка на парите в банките,например евро лев 1:5!!!!!и ще настане такъв живот...

38

Анонимен

преди 1 година

Айти без чипове и работеща реална икономика, мета общество т. Е. мъртво, пиши си код на виртуалната надгр плоча че и за нея материали вече няма да има реални. Връщаме се се назад, влизаме в тъмни векове, всичко ще бъде контролирано от свръх корпорацията, ще се действа и инвестира целево само в наука, за по- нормален живот бягай те в Северна корея

37

Рънърса 4

преди 1 година

При един срив в системата или зомби апокалипсис, виртуална икономика от типа на фейсбук, амазон, биткойн, миткойн и т.н., няма стойност. Дори за хартиените пари и златото не е сигурно.

36

Анонимен

преди 1 година

Всички псювахте и Царя и Боко, но аз такива опашки тогава по магазините от народ който пълни по две колички до горе никога няма да забравя, а сега - ами отивам до магазина и гледам, ми то кашкавала супер скъп странно жълт с балончета, черешите им два пъти по-скъпи от пазара наредили влизм и си излизам, опашки няма и скоро няма да видите.

35

Не е Виц!

преди 1 година

до SS Помниш ли какво каза генерал Пиночет на щатските политици?! Точно за продажбата на оръжие беше, но не свързано със тях...северноамериканците.

34

SS

преди 1 година

Попитали всевишния,боже кога този свят ще стане по добро място за живеене ? Кога ще спрат войните,убийствата,алчността за пари,грабежите и .....т .н.? И Бог отговорил ! Когато в USA спре свободната продажба на оръжие,в Русия се забрани водката а в България спре да се краде .

33

Анонимен

преди 1 година

Пандемията беше лъжа.

32

Дали е само Виц?

преди 1 година

Питали радио "Ереван": Кога ще дойде добрия живот в България? Отговорили им: Той вече отмина!

31

SS

преди 1 година

Питам ? Какво ще стане ,ако утре банкомата спре да пуска пари,спре нета , тока, рафтовете по магазините се изпразнят ,а горивото свърши ?

30

SS

преди 1 година

Светът е пред трета световна война ! Обръщам се към всички .НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИ ! ЗАПАСЕТЕ СЕ С ТРАЙНА ХРАНА ! ЗАПАСЕТЕ СЕ С ГОРИВО И ЛЕКАРСТВА ! ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ БЕЗОПАСНОСТ --ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! И РАЗЧИТАЙТЕ САМО НА СЕБЕ СИ !

29

Анонимен

преди 1 година

Имате ли рубли, или ще си седите на студено и гладни ?

28

Анонимен

преди 1 година

От 5-7г се научих да пазарувам от АлиЕкспрес и не виждам смисъл да си купувам от дребни търговци прекупвачи като мога да пазарувам на заводски цени. Като се замисля давам предимно за храна... На 32 съм и отдавна загубих интерес към пътувания, хотели, дрехи, електроники и др. И по жени не ходя 50+ стигат. Успях да се измъкна без деца! Вече само хапване, бачкане от вкъщи, спортуване, електронни игрички, тук-там пафна некое козуначе и яко спане без никви скрупули. Лека нощ!

27

Анонимен

преди 1 година

Не знам. Има чувството че света вече е разделен на 2. Уж много зле било в момента уж е криза а някой бизнеси регистрират рекордни печалби. На скоро мой познат си купи чисто ново Порше Панамера. Бизнеса потръгнал баш в кризата и печалбите скочили с 200%. Други пък фалираха. Зависи в кой сектор си. Туризма и кръчмите и малките търговци умряха. Ама тия които произвеждат качествени продукти с висока добавена стойност за износ са добре. Всеки да си прави сметката в какво ще инвестира!

26

Анонимен

преди 1 година

Да се премахнат посредниците между производител и краен клиент. Да се регулират цените. Не може един и същ продукт да е с надценка от 20% до 300% това е някакво безумие. Не може да изкупуваш домати за 1,5-2лв. и да го продаваш за 5-7лв. Трябва да се спре безумната спекула, защото като дойдат бунтовете ще е вече късно за любовни песни

25

Анонимен

преди 1 година

колко от хората в бг си купуват хамбургери за 50 долара? или дават по 30 долара за филмче в нета? ние отдавна сме на дъното.ББ просто насочи кораба с пълна скорост лъм най близките скали и предаде кормилото на първият желаещ да изпере пешкирът.

24

Анонимен

преди 1 година

Цуфнахме направо. Ваксини и глад,ако това не е свобода и демокрация!

23

Анонимен

преди 1 година

Учете за програмисти или лекари, че целият свят се дигитализира. Или копайте градината на село и сами произвеждайте всичко.