13

Анонимен

преди 1 година

Петрето потрчкото пак лаже, нема поголеми предавници од домашните, стара македонска поговорка!

12

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, откога OXЛЮВ е цензурирана дума :) В тоя сайт човек не мже да изкаже една нормална мисъл.

11

Бай Дрън

преди 1 година

Абе ***, какви рашисти те гонят бе. Дали сме писменост на Киевска Рус, нали твърдиш, че това са истинските руснаци! Бегай си търси правата при наркомана!

10

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си научим урока от гърците. Казаха какво искат от македонците и 27 години те за тях не съществуваха.

9

Анонимен

преди 1 година

Проблемът пак идва от Империята на злото, изкуствено създадоха тази "държава", сега им пълнят главите с глупости, насаждат омраза, само и само да не влязат в ЕС. Четохме на Мутрафонова речта, никаква благодарност за това, че сме им дали писменост на рашистите. Като не споменават нашият принос също така дават някакви сламки на Македонците

8

Анонимен

преди 1 година

Петър Колев - по-българин от киро в космически измерения! Завършил е само Софийския университет, не са го оплодили харвардски ценности. И е прав- пългарите имат време да почакат и видят изпълнени договорености. Достатъчно отстъпки са направени - СЕВЕРНА за Македония е достатъчен компромис с българския интерес! Киро не ни е цар, за да решава вместо нас!

7

Анонимен

преди 1 година

Кирчо да не е Путин, че да защитава своите сънародници, които ги терорят в съседна страна.

6

З. Стоянов

преди 1 година

анонинимен 1, малко е да го изпиша с малка буква... Какви САЩ, какъв ЕС Ви е в русофилската объркана представа за историята? Берлинският договор от юли 1878 г. не е ревизия на Санстефанския, а изпълнение на прелиминарния от Райхщат и продължение на Цариградската конференция. И там САЩ не участват, а ЕС ще го има след ок. 70 години...

5

до 1

преди 1 година

мазен ***, ЕС е създаден след 1946г., а САЩ въобще не участваха в Берлинския Конгрес! Долните руснаци обаче, още преди да почне войната, подарига Поморавието на любиматра си Събрия, а после харизаха и Северна Добруджа на Румъния. За да взевмат Бесарабия, една зема изцяло българска също! Недей да намесваш САЩ и ЕС, а си кажи товята Русия какво направи и какво продължава да прави. Кой дрънка идиотщини за азбуката и езика? Вчера амер. посланичка ни поздрави на български за българската азбука!

4

Мнение

преди 1 година

На сърбошопетата може да са генетични братя но на нас във Великотърновско никакви не са ни макитата!

3

Светозар

преди 1 година

В Македония братя нямаме. Там има сърбомани, които ни мразят.

2

Анонимен

преди 1 година

Всевки който дръзне да направи предателство,става политически труп....

1

Анонимен

преди 1 година

Обеиняваме се но САЩ и ЕС правят политика на разделяй и владей от Берлинския 1878 г.