52

УСА

преди 1 година

Дъ ленд оф дъ фрииии.....Всяка година по няколко такива.Оръжие навсякъде комбинирано със комплексираното потребителско население( и тук вече се доближават до това ниво) и ТА ДААА.Сигурно мама и тати не са му дали пари за нова кола.

51

Анонимен

преди 1 година

Не мога да си обясня каква е тази психо-мания да се ходи да се убиват деца по учелищата.Повечето масови стрелби са все в училищата.Както е тръгнало може да подпукат и детските градини.Мода ли е,какво е,няма обяснение.

50

Историк

преди 1 година

Съвсем нормално си е. Държава създадена от каторжници. Английски престъпници, крадци, убийци, иззнасилвачи и психопати принудително изселени в Америка защото Кралството преценило че не могат да бъдат пълноправни граждани на английското общество и е по лесно да бъдат извозени с кораби на новооткрития континент да се оправят както намерят за добре. Те пък избили местното население там. Заграбили им земите. Започнали да се избиват един друг... И СЕГА СА ЧАСТ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ВОЕНЕН КОНФЛИКТ НА ЗЕМЯТА.

49

Анонимен

преди 1 година

Либералите правят фалс флаг атаки докато не съберат оръжието на Тексас

48

Поредната...

преди 1 година

... трагедия в натъпканата с оръжия страна на миро- и човеколюбието.Жалко за погубените хора, съболезниования на близките!

47

аз

преди 1 година

Съболезнования на близките

46

:)

преди 1 година

Същото правят и по целият свят..но там замазват медийно нещата. Най-лошото е, че насаждат точно този ред в държавите в който се самонастаняват :) вкл. България.

45

Севлиево

преди 1 година

До плевен 47. Доста си залупен и неграмотен за САЩ.Сигурно си Сталинист-Путинист.

44

Георги

преди 1 година

САЩ не е за слабаци. Затова е най-великата страна в света

43

Анонимен

преди 1 година

Made in USA.

42

анонимен

преди 1 година

АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА. КОЛКО ХУБАВО БИЛО ДА СЕ ЖИВЕЕ В АМЕРИКА А РУСИЯ БИЛА ***. НА ТОВА НИ УЧАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ***.

41

Анонимен

преди 1 година

Въпросният Рамос е бил на терапия за смяна на пола. Така се получава като разбъркаш хормоните на подрастващ. Да беше се самоочистил бъдещия ЛГБТ активист!

40

Анонимен

преди 1 година

Раздайте им оръжие и патрони безплатно. Само така ще отърват света от себе си.

39

до 48

преди 1 година

Никой не му дреме какво идва.

38

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 1 година

И забележете.. "дядо байдън" бил наредил знамената, да бъдат пуснати на половина. В знак на солидарност. Няма и да е последното убийство... Тези вакси почнаха да действат....

37

Танящ

преди 1 година

В САЩ децата са по-тежко въоражени от руската армия

36

Браво бе.

преди 1 година

Това е американската мечта.Да живее Фащ... ....долу Русия.

35

Идеалист

преди 1 година

Не е виновно оръжието. Виновни са психопатите. Тексас е най-републиканския щат. Идват междините избори. Може ли този психопат или шизофреник да е подтикнат от някой служби да извърши атентата? Сега ще се разгори отново истерията за носенето на оръжие.

34

Анонимен

преди 1 година

И тея ни учат на демокрация, свобода и ми говорят как защитават всички нас...Да опрявят първо себе си!

33

Анонимен

преди 1 година

Не мога да си преставя, ако в България бяха "неутрализирали" такъв индивид по този начин. Щяха да пищят под път и над път, че гадните полицаи са убили дете. Наш Екимджиев хубава сума взе за един такъв асоциален тип, отказал да влезе в затвора да излежи влязла в сила присъда. Още плюят по ББ, че заповяда да го гръмнат за да не рискува животи на полицаи. В Австрия няколко месеца по късно индентичен случаи. Пуснаха му една граната и приключиха. Няма съд в Страсбург! Въпрос на качество на матреала.