72

баба мара

преди 1 година

този от коя държава е емигрант

71

не може да бъде!

преди 1 година

Съвсем сериозно бих искал някой да обясни -ако това не е лудост ,какво е!?И каква е възможната причина за тази лудост чиито провяи се наблюдават доста често в САЩ!Стрес,социална среда,употреба на медикаменти в т.ч.наркотици,неправилно възпитание,отношение към притежаване и употреба на оръжие,социално деградиране!?Или всичко това взето заедно и култивирано в подходящата либерана среда!?

70

Анонимен

преди 1 година

Светла им памет на децата! Те не са виновни за нищо! И в Донбас децата не бяха виновни! И въобще, децата не могат да бъдат виновни! Жалко, че плащат за грешките на политиците и на родителите си!

69

Анонимен

преди 1 година

Ами там всеки е въобържен какво може да се очаква. Миналата година имало четиристотин и кусур масови стрелби, правете си сметката, всеки ден повече от една. Ткя хора там са много промити.

68

Анонимен

преди 1 година

'' Американски прелести ''

67

Бай Иван

преди 1 година

Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!

66

Гроби Таласъмо

преди 1 година

Тоя беше само за нас!? Щеше да прочисти сума ти ромски маали и гета за нула време!....

65

fact

преди 1 година

надяваме се, утре да има по-смъртоносна.Се пак, война е, техните войници са по целия свет. Като се върнат вкъщи си прават бойно поле. Как да нема жертви....

64

Анонимен

преди 1 година

АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ в действие!Да си накупуваш оръжия законно е ,като да си напазариш от супермаркета.Това е и причината често да четем подобни шокиращи новини.

63

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама температурите у нас падат с 10 градуса, а и се чакат градушки

62

Анонимен

преди 1 година

До ДО ДО ПИШМАНИЕТОАбе софянецо, София при Освобождението е била 19000 души половината от които турци. За какви софиянци ми говориш. Това че на дедоти са му дали апартамент у Люлин не те прави повече софиянец от другите

61

Мария

преди 1 година

Горките родители. Трябва да се забрани оръжието за цивилни.

60

До пишман историка

преди 1 година

Баце това, че в началото Англия са изпратили няколко хиляди каторжници нищо не означава. Ами останалите десетки милиони европеиски имигранти тръгнали за новия свят в търсене на по добър живот? Америка е 350 милиона и с това лесно закупуване на оръжие, винаги ще се намери некой ненормалник да му превартът чавиите. Представиси и ако тука беше така

59

До 64

преди 1 година

Тези убийства са всекидневие там, но това че не огласяват всичките, а само най-скандалните е съвсем отделно нещо.

58

Анонимен

преди 1 година

Тези убийства подозрително стават все в изборни години.

57

Каубой

преди 1 година

Забавляеал се е момчето като своите деди от - дивият запад

56

Учител 1970г.

преди 1 година

До Историк 60. Донякъде си прав. Името на този е испанско, но цяла Лат. Америка говори един език.Само Бразилия на портуалски. Така, че момчето си е превъртяло,щом е убило първо баба си.... ФБР ще си го запишат на някой филмче.Сериали да искаш...

55

Един от Melbourne

преди 1 година

Тук в Австралия е същото, но не дават открито да се говори много по тези теми. Медиите споменават само набързо и то ако е нещо наистина зловещо за да не се насажда страх у хората. Американците обичат такива новини защото те им дават увереност че са свободни и всеки сам си решава дали да употребява оръжие или не. При нас е друго, по спокойно някак.

54

as

преди 1 година

до Историк, ти да не бъркаш САЩ с Австралия бе мен ?

53

Кандидат за украинец

преди 1 година

Това е демокрация, евроатлантически ценности, свобода на личността, пазарна икономика, земята на свободните, страната на неограничените възможности и свободната инициатива и прочие... Нали такова искахте? Е, скоро и тука ще е така, enjoy!