65

Аз промяната

преди 1 година

Кажете сега кой е корумпиран излезте и кажете нулевата корупция колко милиони прибираме а *** с торбите с лъжите и Киро с двата миражни кораба Оставка Разследване съд Къде сте държавност Къде сте борци за нулева корупция 12 клозета върви търси торбите с милионите хайде по неотложност оставка разследване

64

Анонимен

преди 1 година

Указанието от Брюксел: Сметка в Газпромбанк - да, плащане в рубли - не.Плаща се в евро,банката сама ги обръща в рубли.Но България не е отворила сметка тип К в Газпромбанк.Какво се правите на луди?На 3-ви март беше публикувано как става и трябва да се отвори сметка К.

63

Мисли

преди 1 година

Кокорчо кученце ама имахме газ и петрол а хладилника беше пълен и хляба не беше ??и пътища имаме сега и асфалт не можем да ядеме 😤 Аидеее отивай и плащай с какво искаш само да имаме газ и петрол че не може да се живее все пак сме 21 век баба ще ми се смеее 😁 защо ме учи толкова да стоя гладен и на тъмно ???? те космонавт пратиха ние на свщи ще караме и горите отсякохме. вече какъв Балкан бе поле е вече навсякаде!!! Аде плащай с нашите пари!!

62

Иван Димов

преди 1 година

Кое не ти е ясно, че Газпром има двоен стандарт ли? За Германия, Италия, Австрия и други може, за България, Полша и Финландия, не. ЕК се прави, че не вижда.

61

Петър

преди 1 година

Въпросът е защо не се пълни Чирен с газ, като цената на газа е по-ниска от Газпромската? Зимата като има липса на газ в Чирен няма откъде да се купи разликата, дори от Русия. Ако дори технологично може да ни продадат газ, той ще е доста скъп.

60

Анонимен

преди 1 година

АСЕНЕ,ТО НЕ Е САМО ДА ВЪРТИШ ОЧИТЕ,И В ГЛАВАТА ТРЯБВА ДА ИМА НЕЩО.АМА ТВОЯТА МАЙ Е ПРАЗНА

59

Анонимен

преди 1 година

Ти ли не знаеш,бе,мошеник?Знаеш,ама не ти изнася.Искаш да гепиш комисионните.Не ти пука за България.Нито къща имаш в България,нито банкова сметка.Утре може да си биеш kамшика и дим да те няма.Нито деца имаш,нито куче.За една гуша си се продал на гявола.

58

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо,качвай се на самолета за Москва и отивай да молиш за прошка.Че още малко и ще има бой,и не само.....

57

Анонимен

преди 1 година

Асене, къде е Лена? Да не се е тръшнала? Безследно изчезна от дни? Ако се зеноса теб ще обвинят, щото си завел Линда в самолета. Хахахахаа, Лена може да си скубе мустака от яд. Направихте я луда калинка с Киро.

56

Кокорчова болест

преди 1 година

Клинично може да се изяви с няколко или повечето от следните симптоми:1.Екзофталм (изпъкване на едното или и на двете очи).2.Често изпотяване (особено характерно е изпотяването на ръцете).3Учестен пулс, сърцебиене.4.Мускулна слабост, отпадналост.5.Повишено кръвно налягане.6.Емоционална нестабилност, лесна раздразнителност.7.Проблеми със съня.8.Проблеми с паметта.9.Нужда от специални разяснения от ЕК.

55

Анонимен

преди 1 година

Тия продажни кеелеши са за бесилка!

54

Анонимен

преди 1 година

ЕДНИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ХЛАПЕТА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ НИ ГОКАРАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. ВЪН ОТ ВЛАСТТА НА САМОЗВАНЦИ! НИТО С КОРУПЦИЯТА СЕ БОРЯТ НИТО С БЕДНОСТТА. РАЗДАВАТ ПАРИ НА БОГАТИТЕ И ПРИБИРАТ ТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ ИМ КОЛКОТО МАГАТ, ПОСЛЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ ПРИ ОНЯ С ДУБАЙ

53

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, недей да ми въртиш очички, ами ходи в Русия да се разберете с братушките. Ако не ти отърва, оставка.

52

11

преди 1 година

Ще то нама кво да се разяснява. Само прайм като вятъра...

51

Анонимен

преди 1 година

Толкова е.юани,маниТрагедия.

50

Анонимен

преди 1 година

Нали разбрахте какво се случи с Молдова? И те се направиха на "мъже", като нашите смотльовци, спряха им газа и тяхна делегация отиде да подписва договор. Оказа се, че зам.директора на Газпром няма време да ги приеме, имал си друга работа. При това те не говориха глупости, че ще наказват Путин и ще "пляскат" руснаците.

49

До 36

преди 1 година

Много по-леко е цапнаm..направо си е зашеметен с мокра хавлия или му е паднала тухла на главата и за това очите му са изхвръкнали. Асен няма базедова болест. Така си гледа след срещата с тухлата.

48

Анонимен

преди 1 година

Дали ще му кажат в очите за СОП?Ще се смеят зад гърба му.

47

СОП

преди 1 година

"Василев призова Европейската комисия да изясни дали приемането на разплащания за газови доставки се дължи на това, че различните държави са третирани различно от страна на Газпром или на нарушаване на санкциите от страна на компании в някои държави членки.".От ЕК ще му разяснат как страда от СОП.Беше решено,че ако отвориш две сметки в ГазпроБанк не е нарушение на санкциите.Те не нарушават санкциите и Газпрою не третира различно държавите.

46

MaйMyнaтa

преди 1 година

И кво, са ше давате акъл на човеци учили в Харвард