47

hasmokar

преди 1 година

Расисти

46

Ти да видиш..

преди 1 година

До SuCkMyD1ck 27 Така беше , но Путин ги спъна.Не може Украйна да е по развита от Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

Това не го ли играхме има няма 200 пъти вече? Нещо на лъжливото овчарче намирисва. София вече не вярва на обещания. Искаме реални действия. Или приключваме разговора. Точка.

44

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде! След като от години отговаряме на изискванията? Едва сега! Хайде да видим Холандските лалета какви мъдрости ще изтропат отново. Чакаме!

43

Haho

преди 1 година

До АнонименЗа жалост ще ревнат, че видиш ли ни вземат суверенитета и дай да си поддържаме корупцията

42

ПроСоТо

преди 1 година

..след шесдт месеца:-"До година и сме в Шенген"..След година:-" До края на мандата ни и сме в Шенген"......ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ,ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ?!...Тая ДЪВКА "Шенген" се оказа много "вкусна" за баламурниците,които ни правят на баламурници...Май ще се окаже "Перпетуум мобиле",което ще се търкаля в устите на БЮРОКРАТИТЕ,чиято цел е да стискат постовете и заплатите си и да баламосват нас- "редовите"..

41

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е за Съединени Европейски Щати. Колкото и да се правим на велики и независими итн отдавна сме изцяло зависими, а от 800г не сме велики. Мисля, че колкото по-скоро си го признаем, толкова по-скоро можем да започнем да живеем като хора. Очевидно е от 1945-та насам, че сме изцяло неспособни вече 80г да се справим с корупцията и кражбите. Мисля, че е време да гасим лампите и да забравим за самоуправлението в този му вид. На областно ниво може и да можем, но на държавно не става!

40

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

39

ПроСоТо

преди 1 година

" Харесвам Мерседес!..го.." айде да не прекалявам ..Но как да погледне човек на това ШОУ,наречено "Шенген" ?...Едно към едно ми напомня за "комунизма",към който се стремяхме преди,обаче по едно време рекохме да не бързаме с него и да турим на кукичката "развития социализъм",после..нящо са излъкути работата..Още от 2009-та,когато Великия Физкултурник и Повелител на апартаментите с асансьори-така наречения "Цвъки",затръби:-"До месец и сме в Шенген"..След месец:-"До шест месеца и сме в Шенген"..о

38

Анонимен

преди 1 година

Е как така- ще си спрат газа заради нас или ще почнем да ядем нутелата с какао?! Ще се откажат от рублите?! Таман им свикнахме на мошеничествата и сега нещо ще ни объркат!

37

Анонимен

преди 1 година

Да ни пуснат в Шенген, после да кажат на Кирчо да не се води по акъла на САЩ и че може да се купува руска газ. Да ни защитят банките, дори и чрез влизане в еврозоната. Да гарантират, че няма да сме най-бедната държава в ЕС, пък макар и чрез субсидии, както в Гърция. Да имаме техните доходи. Да не сме само изтривалка.....и България, не виждам, защо да не допусне преговорите на Македония. Ние и на всяка бъдеща глава можем да ги блокираме, ако не ни харесва. Но само на обещания, не става.

36

Анонимен

преди 1 година

Дори чисто по политически причини, съвсем скоро ще ни приемат в Шенгенското пространство и ще приемем еврото! Готов съм да се обзаложа с който иска, на каквото иска!

35

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже да стане час по-скоро!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Защо изведнъж се разбързаха,какво точно се е променило?

33

Анонимен

преди 1 година

ЕК, това го призовава от 10 години. Резултат нама - Холандия блокира. Е, както Холандия блокира, така и България трябва да блокира някакви неща. То, се вижда че без търговия това, заради онова не става. Няма все ние да даваме...

32

Анонимен

преди 1 година

Защо ли да вярвям на ЕС без да има задкулисно спорузумение ЕС не дава нищо на държави като България. И второ безплатен обяд няма както казват самите евроатлантици 30 години мачкайки българският народ.

31

Анонимен

преди 1 година

На ви Шенген, дайте ни Македония! До юни!

30

Анонимен

преди 1 година

На си ви куклите дайте си ни парцалкитее.

29

Анонимен

преди 1 година

Да питаме някое светило в МС какво означава "преработен кодекс на шенгенските граници". Дали ще може да отговори без Гугъл? Защото като сме кандидатствали, вероятно не е бил преработен.

28

Анонимен

преди 1 година

Преди войната никой нямаше намерение за бързо разширяване на Шенген, ЕС и НАТО е Путин постигна много бързо точно това което не искаше. Да му издигнат паметник в Брюксел.