87

гост

преди 1 година

КАКЪВ ШЕНГГЕН . РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФАШИСТКИ СЪЮЗ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ . НЯМА НУЖДА ДА ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА ШЕНГЕНИТЕ . ЗАБЪРЗАХА СЕ ЗА ДА НЕ НАПРАВИМ БУЛЗИТ , КОЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО .

86

Анонимен

преди 1 година

на къде без бг лев за никаде аз си искам моят лев да работи евро неми трябва

85

Анонимен

преди 1 година

България ако влезе в еврозоната, ни чака инфлация поради обективната причина, че по повод ковида напечатаха стотици трилиони евро... Ето затова е инфлацията а ефекта от войната е минимален. Инфлацията е далеч преди войната. В същото време левовете в обращение нараснаха незначително, днес лева е далеч по-скъп срещу еврото, и ако се котираше един лев щеше да е две евро вече. Влизане в еврозоната само ако се смени валутния курс до справедливи стойности.

84

Анонимен

преди 1 година

Браво на нашето настоящо правителство. Свърши нещо за броени месеци, което ГРОБ не можа за 12 години. Сега не е зле да върнат жеста на макетата, със запазената дата за поклонение пред светите братя във Ватикана, нещо, което досега нито България нито Макетата са правили... Те продължават с провокациите си под диктовката на Белградската пета колона в Скопилье.

83

от SS до анонимен101

преди 1 година

Някъде да си видял да пиша за Русия и за Путин промит мозък такъв. Искам България да е самостоятелна държава и сама да си взема решенията и управлението и не не повтаряй като папагал че не можело.. Така че не мисли който не иска ЕС и НАТО е с Русия и не ме пращай в сибир щото да не те пратя на май на та ти...

82

Анонимен

преди 1 година

До SS -считай се свободен да хващаш пътя за Сибир. Попътно се отбии на поклонение до Масква - да цунеш миризливия ботуш на Путин. Ние нормалните хора живеем и продължаваме да искаме да сме в ЕС. Аутсайдерите и пенсионерите реваншисти - прав ви път.

81

SS

преди 1 година

не искаме никъде да ни приемате, искаме да ни освободите от ЕС и от НАТО

80

Анонимен

преди 1 година

Ще ни приемат на кукуво лято, а и за чий ни е? Кво се натискаме.

79

.

преди 1 година

"...и се призовава Съветът да приеме решенията, които да позволят на България, Румъния и Хърватия станат официално част от него, предвид факта, че са изпълнени всички критерии." - да станат официално част от него за да попълнят дефицитите! Не, че и сега не ги попълваме активно техните дефицити...

78

Анонимен

преди 1 година

Чив точно ще го дървим там, след като кой когато си иска, спира действието му? Как ще стигаме до там? С безнзин за 10лв и нафта за 15? Това май е предназначено да се вдигнат акциите на ПростКиро, че вече са под нулата!

77

Анонимен

преди 1 година

Успяха ли да боядисат будката на границата, която оставаше само за да ни приемат

76

българин

преди 1 година

До 1234Англичаните вече виждат истината... С европа зле ама без европа хептен зле...Празни рафтове, няма кой да кара камиони, няма евтина работна ръка от източна европа... Дебелия вече е влязъл, напира им към сливиците а вазелин няма...

75

Смяяях

преди 1 година

До ГОГО Ех Гого така не се бях смял отдавна. С това изказване си уцелил точно в 10-ката. Подобри настроението ми за вечерта. Благодаря

74

gogo

преди 1 година

До АнонименЗащо лъжеш, все още няма нищо окончателно.

73

ГОГО

преди 1 година

Османската империя се срути,Германия загуби две воини,Руската империя се разпадна, НАТО започна да се клатушка, евросъюза и той замириса на тамян. Сега е ред на Шенген! Който се е хванал с нас лошо му се пише...!

72

Анонимен

преди 1 година

Ами ЕК може да призовава на думи, ама юропейците ни ибаат на дела!

71

Ферхойген

преди 1 година

Време е България да влезе в шенген и еврозоната

70

Таратутлек

преди 1 година

Шенген - Шегата се шегува с нас и с шегата на парата иска нас Българите да завладей. Но ние Българите сме Горди и с Лъвски Чела вардиме Боговете! Лъвът в джоба на всеки ръмжи с таз Шега, и Арабите като прочетоха обратно името на нашия Български Просветител Орфей Родопееца Канос - Йефро, Йевро, Европа си присвоиха и Съкровището на Боговете - Българската Банка - Златните Пендари на шията и гърдите на нашите съпруги са нашите Банки и никой няма право да ги докосне!... Бум, Бум Бум!

69

Христо Христов

преди 1 година

България и Македония ще влязат Заедно в шенген!

68

ЕВРОПЕЙСКА ИМПЕРИЯ..

преди 1 година

срещу РУСКАТА ИМПЕРИЯ......... ЗА ДА СМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ........ .ИМА ИЗБОР- КОЙ ОТКЪДЕ Е....