324

Анонимен

преди 1 година

Формира се Новата Желязна Завеса пред очите ни !

323

баба мара

преди 1 година

изобщо не ви трябва запада да си вземат посолствата и да се махат от източнаевропа това са убии-ци по генезис само смърт и болести очаквам от тях катоостанат без русия и китаи ще се самоизядат

322

Империята на Zлото

преди 1 година

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

321

До Путин

преди 1 година

Ха бре момче имаш конче, дай ми го дай.Кончето е веруломче, брутално до без край. Все с подковата в лицето, яяяко пълни ми сърцето.Рита здраво побесняло, зъъъби хвърчат.ООН се евакуира щооом го видя.Всичко от залата се омете и от страаах се нacpaa.Джeндъpите яко ***, ноо не могат да го спрат.Рииита кончето в лицето, зъъъби хвърчааат.

320

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

319

Един от Юг

преди 1 година

Ами то, никой не иска да има нещо общо с вас бе таваришЧи!

318

Анонимен

преди 1 година

До кубанская столица На 9ти май нямаше въздушен парад, щото на рушшшняците не им е останала техника за такъв. :) Не върви да показват избушени МиГ 29. :)))

317

кубанская столица

преди 1 година

Днес в 6 часа най-накрая ЗАПОЧНА последният ШТУРМ на Авдеевка, откъда украински бандити бомбардираха Донецк 8 години. Това практически означава конец на донецка группировка на укоаински бандити.

316

Анонимен

преди 1 година

До До 321/322 "Другарю ти започна гемата за секонд хенд, значи ти си абониран там!!! Нама лошо!!!" Нещо си се объркал. Отново. Няма лошо. :)

315

Анонимен

преди 1 година

До До 326/327 "Е защо не замина направо в раша?" Еееее, ама в Раша няма от "лошия Запад". Сигурно и доларчетата си е прибрал след 25 години. Не вярвам да ги е оставил там. Вероятно с тях сега може да си позволи да не прави нищо и да обяснява колко е велика Раша. :))) Ирония. :)))

314

До 322

преди 1 година

Да ти си и безграмотен отгоре! Ето до какво води любовта ти към всичко американско.

313

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 326 "След 25 години в Америка станах русофил, защото видях Америка отблизо и отвътре." Прекарай 25 години в Русия и пак ела да си поговорим. :))))) Но знаем, че няма да го направиш. :)))

312

До 326

преди 1 година

Е защо не замина направо в раша?

311

Анонимен

преди 1 година

След 25 години в Америка станах русофил, защото видях Америка отблизо и отвътре.

310

Анонимен

преди 1 година

Народопсихологията на братушките и подкрепящите ги безотечественици в България наистина буди почуда. Горките все още си мислят, че Китай е техен едва ли не, естествен съюзник, който само се чуди как да ги подкрепи. Ами всъщност не - Китай от едно известно време иска да измести русия, а не да им бърше нааканите ***. И ето един сгоден случай...

309

Ама

преди 1 година

Ние въобще водим ли го тоя разговор ?!

308

Z

преди 1 година

КИТАЙСКА КОЛОНИЯ ХАХАХА

307

Анонимен

преди 1 година

До До 313/320 "М.а ти в секонд хенд ли ходиш..та ги знаеш тез работи??? Хахахаха" МАй напълно се обърка. Аз говоря, че си нямаш идея, че нормалните хора не пазаруват от секънд хенд, но явно това те успокоява. :)

306

Франсис Фукуяма

преди 1 година

Изглежда, че някои страни не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Мисля, че Русия е класически случай. По някакъв начин тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над други народи около тях. Това е било вярно за Русия от XIX век и си остава вярно за путинова Русия.Единственият начин да се противопоставим на това е класическата геополитика. Ние няма да успеем да ги спрем, ако от наша страна няма достатъно силно противодействие.

305

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 313/315 Даже и ти не си вярваш. :)