404

Анонимен

преди 1 година

На този щерка ли учеше в частен колеж в Ню Йорк?

403

Аз

преди 1 година

Чудесно, да си мизерстват комунистите и да не се занимават с цивилизования свят :-)

402

Анонимен

преди 1 година

америка за бугарищяня много застъпила тука бря. искате ли да се хванем на бас че българопитека че умре от глад и студ преди руснакът да сведе глава. а наглосаксонските твари и една свещ няма да му запалят. ей тъй по приятелски. че гледат с презрение и че плюят върху труповете бъгарищянски. зимата ще тръгнат стотици милиони гладни африкански цомбита и че изядат и бугарските труповци дори.

401

Русев

преди 1 година

Дотегна ни със своите врътвежи - разбеи най-сетне : никой от доскорошните ви приятели и партньори до войната НЕ ВИ ИСКА !!! Ходете ако искате на Марс !!! Досадни агресори и в заплахите,и в приказките си,и в делата си !!!

400

Анонимен

преди 1 година

Старче, когато правителството ви падне след няколко седмици и всичко ще си дойде на мястото. Не си и помисляй, че бъдещето на Русия сте вие изкуфелите старчета на преклонна възраст.

399

иван

преди 1 година

ми да издигнат стена по гтраницата - има само един проблем - за тях ествествената граница на русия на запад е ЛаМанша...

398

ьаьаьа

преди 1 година

До Какво следваДа бе. Ще произвежда само леви обувки. Без конкуренция и мисъл, нищо няма да стане. Ще купува най-скапаните стоки от Китай и то на супер високи цени.Защото няма да има избор. Това сме го играли.

397

Импортозамещението

преди 1 година

До Какво следва....Е да се превърне Русия в Северна Корея номер 2?Това ли иска народа на Русия?Това ли иска елита й?Това ли искат олигарсите?........ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ!

396

Че кой на Запад

преди 1 година

Се е натискал да ги подновява?

395

ьаьаьаьа

преди 1 година

Този с комоциума на снимката ме кафи.

394

irkd

преди 1 година

света не е Европа, света е доста по-голям и по-красив, от европейската яловост, еввропейската черни лка и европейската логика!

393

Kiro

преди 1 година

Ама разбира се. Подновете си връзките с Монголия. Населението Ви ще бъде очаровано.

392

redordead

преди 1 година

цитат от съседна статия: "Третият проект за "суверенен смартфон" в рамките на 10 години се провали в Русия" - значи, рашките не могат 10 години един смарт фон да направят и имат 3(ТРИ) проваелни проекта, но иначе са големи хвалби с направа на уникални и безаналогови оръжия...които се оказаха наблъскани с американска и японска електроника, защото е видно, че явно рашките освен да копаят земята и да извличат, каквото има там, за друго нямат силици...

391

Анонимен

преди 1 година

Русия отказва да търгува с най- богатия и голям пазар, за сметка на буркина фасо, сирия, мозамбик. И даже да продадат някой и друг газ на Индия ще е на половин цена. Колхозници сър.

390

fdef

преди 1 година

Хахахахахахахахахахаха, пълен смях са руските негодници!!! Тези руски парцли ако са дипломати, Киро Петков е космонавт!!!

389

Ами

преди 1 година

Ще подновят и контакти и търговия, защото няма вечни приятели и вечни врагове, има вечни интереси!

388

Анонимен

преди 1 година

До 1945...Леонид Брежнев е украинец но украинците дори и това не знаете но то е една от причините за сво.

387

Анонимен

преди 1 година

406. Фашизма първо не е забранен и второ той е станал начин на мислене начин на изразяване и начин на живот на много хора включително във форума. Забранен беше в исторически план само комунизма, но виждам че той е нанесъл по малко щети от Фашизма. Те са почти едно и също двете. Например забраняваме това забраняваме онова . Направи си извод сам за себе си. Тръгваш да забраняваш без доводи. За по лесно да забраняваш.

386

Анонимен

преди 1 година

Форума пак е пълен с изверги и *** дето не виждат по далеко от носа си но за сметка на това са лъжци и мошеници ако ме разбирате какво искам да кажа. Живота е в движение и не може да се гради веднъж завинаги.

385

Анонимен

преди 1 година

Путинизма трябва да бъде забранен както фашизма, защото се отразява лошо на по-простичките, необразованите и неукрепналите психически хора, ... както е видно от много от коментарите.