131

Финландец

преди 1 година

Хваща заек, хвърля го на масата :"Жена, опечи го" - ама няма газ - "Тогава го опържи" - ама няма олио! Изнервения финладец изхвърля заека през прозореца. Заека се отърсва и крещи "Слава на Украйна"!

130

До ъъъъ

преди 1 година

Никой не е избиваш руснаци в Украйна. Това са долните лъжи на руската пропаганда.

129

Анонимен

преди 1 година

Браво, Зеленски! Войната ще приключи с победа за Украйна!

128

До 130

преди 1 година

Троловете заработват и под тази статия. Днес.ру им дава материал за тролене.

127

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти бре дрогиран клоун,че да определяш с кого и за какво ще преговаряш?

126

Ъъъъ

преди 1 година

Че кой пък си ти, че Путин да ти отдели и една секунда време? Сериозно, кой си ти Зеленски? Държавата ти спира да съществува. Полша ще гепи малко, Русия повечко. Що ти беше? Руснака просто ти каза: "Спри да избиваш хората ни". Осем години ти го разправя.

125

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е изключителен лидер. Може би най-впечатляващия държавник на нашето време.

124

Анонимен

преди 1 година

хахаха, времемто за разговори мина Зельо. Да си мислил преди 2 месеца, сега се скрии в бункера че идват

123

Смях

преди 1 година

Рашистите където обиждат на наркоман са същите. Пристрастени към никотин, алкохол, захар, кофеин и какво ли още не, другите били наркомани---------- Кво викаш, я си перкайте Бело по добре, като Клоуна

122

Анонимен

преди 1 година

Един от многото (#117), позорно се предават на талази. За да се сложи край на подобна практика, вчера в Радата една жена-дупетата е предложила законодателно да се разреши на укропските бендеро-нацистки офицери без съд и присъда на място да разстрелват дезертиращите украински войници.

121

Анонимен

преди 1 година

Този *** си продаде държавата и народа. Сега руснаците ще вземат източна Украйна. Полша, пък, малко по малко ще си вземе западните части - Лвов и т.н. Току виж и някоя друга страна предявила искане и за Украйна ще остане нещо от рода на Северна Македония, ако изобщо остане нещо де.

120

Смях

преди 1 година

Тоя пък се взе на сериозно. Няма как мишката да преговаря с котка. Зеленски и Путин не са равни, че да говорят като равни. Нов временен президент на Украйна и скоро след това избори - това е формулата за мир в Европа! Американците успяха да донесат война на континента със съдействието на западните шве*стери но един ден ще си платят! Православните славяни не прощават, затова Господ ги обича...

119

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин не разговаря с комедианти. Още един руски генерал-майор "възкръсна" и беше награден с орден Александр Невский. Началник щаба на 41-ва армия на ЦВО на РФ Виталий Герасимов беше погребан от Зе-клоуна на 8-ми март 22 г. Даже Гардиън с удоволствие разпространи тази клоунска лъжа.

118

Анонимен

преди 1 година

Реч номер 300. Този го направиха медийна звезда. Интересно ми е американците в сериала му ли видяха таланта му или още преди това. На тях им трябваше точно такъв за тази роля на президент в момента, а не някой като нашия Желю Желев. В Пентагона добре са си свършили работата.

117

Анонимен

преди 1 година

Путин с терористи не преговаря, зеленски е под нивото и на байдън даже

116

Анонимен

преди 1 година

Накрая путин ще иде при Зеленски ! Ще си носи наколенките!

115

Анонимен

преди 1 година

"ПРЕДАДЕ ЗДРАВИТЕ СИ ВОЙНИЦИ НА ВРАГА ВМЕСТО ДА ИМ ЗАПОВЯДА ДА СЕ СПАСЯВАТ КОЙ КАКТО МОЖЕ ПРЕЗ НОЩТА"________________ ааа... смях се с глас... ама, на толкоз неадекватности у зеления се нагледахме за 3 месеца, що ли пък и да не им заповяда да се спасява кой как може през нощта - с прибежки, на подскоци и с приплъзване, маскирани кой като храстче, кой като силно пораснал заек...

114

Един от многото

преди 1 година

Щом казва, че губят твърде много хора, значи положението е трагично да украинската армия.

113

Случаен минувач

преди 1 година

До 128А, така вече може да се говори с тебе. Защото си попаднал баш на химик, и то на преподавател... :)))

112

Дигай белото знаме

преди 1 година

Ами война кат война, вие да не би да ги галите... youtube/watch?v=eGg07FpmcKc ....А можеше и въобще да я няма ако вие спазвахте минските споразумения... а можеше и да спре, ако овреме беше вдигнал белото знаме и беше дал генерална КАПИТУЛАЦИЯ... да, ама не и олеле!!!А колкото повече мърдаш, толкова повече ще боли... тъй ще е до кат си на верижка и слушаш гласове отвъд океана!!!