91

Анонимен

преди 1 година

Ами ходи и се срещай...Времето върви, от територията нищо не остана.

90

рибока

преди 1 година

Германия вярва в него,но преди дни каза едно "не" на идеята за общ заем на ЕС за възстановяване на Украйна,с мотива че общият заем бил еднократна възможност за пандемията от "Ковид-19" и повече няма да се повтори.Преди войната при 6 пъти по-голямо население и територия имаха едва два пъти по-голяма брутен продукт от нас.Оправихме ли ние пътя за Триград за няколко месеца и какво биха оправили те?

89

Латерна

преди 1 година

Той Зеленски не е ли руснак!

88

Анонимен

преди 1 година

Както вървят нещата, след някой друг месец ще се срещнеш с него щеш или не щеш. Ако за 8 години бяха изпълнили минските споразумения и потърсена отговорност за жертвите от майдана и Донбас, това нямаше да го има. Така е, когато управлява комик.

87

Петров

преди 1 година

Наркомана Зеленски всеки ден си прави Пиар все едно е Севи Бойко - аз съм велик, аз съм неотразим, аз съм всеобщ любимец, аз съм победител, аз съм демократ. И на външен вид го докарва на Севи Бойко.

86

Анонимен

преди 1 година

Украинка и българин си вървели по една алея.Украинката видяла една светулка и попитала българина:- Что ета?Българинът отговорил:- Ета гадинkа с електрическа гаaзинка!

85

Анонимен

преди 1 година

До 99 Аз също съм 88 набор. Така, че тия простотии ги разправай на друг. Иначе и в Холандия бях, даже и до Ямайка успях да ида

84

Анонимен

преди 1 година

Путин като е толкова кръвожаден кръвопиец, да ходи на фронта да му резнат динята! Много вдовички е разплакал и това заслужава!

83

Кирил и Методий

преди 1 година

Тази азбука не сме я измислили, за да пишете mъпотии!

82

Анонимен

преди 1 година

До Bob Marley - "До Анонимен 74 Aз пуша МАРИХУАНА. Както правят тия на запад. Или на твоята "демокрация" не и изнася?" - Аз пък съм роден 88ма и мога да те светна, че до 2004та тревата беше легална и я забраниха твоите месии от запада когато се домъкнаха с НАТО в БГ, за да могат Бойко, Маджо и Кошлуков да манипулират такива като теб. Заминавай за Холандия познавам поне 200-250 такива дето са сърдити на държавата и намериха свободата си в Холандия, която между другото зареждахме до преди 4годин

81

Анонимен

преди 1 година

А Путин дали е между живите.Тъй като има голяма вероятност войната да продължава и след смъртта му.

80

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ "ПУТИН НЕ СЕ СРЕЩА С ФАШИСТИ" Самия той е такъв, а дясната му ръка, шефа на армията Вагнер, е татуиран целия с нацистки символи.

79

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как си го представя че ще стане

78

Нане

преди 1 година

Честит Празник на всички Българи!

77

Анонимен

преди 1 година

Колко руски войничета трябва да изгори путин, преди да стопли, че не може да си го мери с Бай Дрън!

76

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПУТИН НЕ СЕ СРЕЩА С ФАШИСТИ,СЛУГИ НА С.А.Щ. ТОИ ГИ УБИВА.

75

Нане

преди 1 година

Незнам... Но си мисля, че Путин никога няма да се срещне със зеленски, и то не за друго, а заради простотиите които натвори нашмърканяка в последно време...))

74

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма да иска.Вижте: Путин учит Зеленского хорошим манерам на нормандской встрече.Преди началото на срещата лидерите на квартета седнаха на кръгла маса и се обърнаха към камерите за протоколни снимки, а Зеленски остана да седи с гръб към пресата. Френският президент Еманюел Макрон посочи журналисти, но Зеленски не разбра този жест.След това Путин каза на Зеленски за необходимостта да се обърне. Украинският президент отговори "Ах!" и се обърна към пресата.

73

Анонимен

преди 1 година

Интервю с Андрей Богдан (шеф на кабинета на Зеленски 2019-2020) Зеленски страxува ли се от Путин? - Той не се страxува, защото изобщо не разбира какво е това Путин. Да, Путин е враг на страната ни, но ти като президент на Украйна трябва да водиш преговори и да държиш на думата си. Щом има меморандум и сме подписали, че пряко ше водим преговори с ДHP/ЛHP трябва да го направим; ако си подписал меморандум и после не го изпълняваш, кой ше води с тебе преговори и за какво?

72

И баба Ванга не знае

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....