57

Анонимен

преди 1 година

Досега нито един премиер не си е позволявал такива своеволия като Кирчо и не е взимал еднолични решения. В демократична държава сме и ако продължава така ще го махнат.

56

П.К.

преди 1 година

Търчилъжата и явния двуличник и предател е в суперкритична ситуация, от която няма изход. Както и да се върти, както и да лъже и да ***, отвсякаде му лъсва голия ***. Вероятно това ще му е последното изпитание, преди изпращането...

55

Аййййй,докога?

преди 1 година

Този май иска отчет. България е парламентарна република, а не президентска бе ,Радев. Отново не си чел конституцията.

54

няма какво

преди 1 година

да ми разиграват трагикомедии тези двамата! Истината е , че Кирчо се пръкна и укрепи под юмрука и опеката на ***, пък после що ми ака в гащите и нати куклите ,дай си ми парцалките! Надробиха каша , която ще сърбаме с години ние простосмъртните. За 1 година обърнаха наопъки една щогоде подредена държава!

53

ХоХо

преди 1 година

До СветозарВ голяма грешка си "чорапе мой".МиниПредседателят няма да посмее НИЩО да направи защото ( предполагам) знае каква всенародна "обич" ще го застигнеако дръзне да .....

52

Христо Христов

преди 1 година

До Светозар/41Ех, атлантиците си бехте про'сти и неграмотни, про'сти и неграмотни си останахте. В случая Киро Лъжата иска нещо от Радев, а не обратното... ама кат си про'ст, как да го вденеш?!

51

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Румба!

50

перко

преди 1 година

Искам и бих се гордял да имам повече такива министри! Айде честито Брюксел ни връща плана с 200 нови забележки! Некадърници ОСТАВКА.

49

Анонимен

преди 1 година

Какво искате , нали Киро каЗА че ще имаме ''еФтина'' газ от сащ , даже и договор е пУтписаЛ !И още , нали ВЕЧЕ и без гласуване на НС , МС може сам да ''решава'' !

48

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм на мястото на Радев ще осъдя Дойче веле за клевета.

47

Анонимен

преди 1 година

До Зозо . Как са нещата в Столипиново и Факултето ?

46

БРАВО

преди 1 година

РАДЕВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАЙ-ХИТРИЯ ПОЛИТИК В ДНЕШНО ВРЕМЕ

45

Анонимен

преди 1 година

Къде му е русофилското на Радев?Никъде не е казал,че подкрепя Русия или е на страната на Русия.В очите на българите е натовски генерал.Бежанците на форума пишат,защото ги е яд как той защитава българските интереси и не ни вкара във война.

44

Анонимен

преди 1 година

Англичаните също берат ядовете на украинските бежанци , негодуванието е голямо сред хотелите и частните къщи и квартири , както е И в България !

43

Анонимен

преди 1 година

До Сър Уилямс.. Може ли да съсипеш нещо , което отдавна е СЪСИПАНО ?

42

123

преди 1 година

Какво ще го слушаш тоя. Той не умее да говори.

41

Анонимен

преди 1 година

Който не е удобен да украинците веднага го обявяват за русофил. Това е една мафия,която е вече и в България и точи парите на народа.

40

Светозар

преди 1 година

Радев може да иска, ама Премиера, дали иска, да чуе него ? Парламентарна република сме. Премиера коли и беси, не Президента.

39

Хайде де!

преди 1 година

Бре, да му се не види! "Резидентът" Радев, кремълск лакей и български президент, с извинение, "правел всичко за доброто на България"! Така ли бе, "натовеца", "за доброто на България" ли DW те направи за резил в цял свят, което, разбира се, беше резил за държавата ни! Коварство и двуличие - това е запазената ти марка на отявлен комунист и путинопитек! Двуличие и коварство беше "вдигнатият юмрук" и "борбата" ти срещу мутрите"! Такава "борба", че накрая се съюзи с тях против Кирил Петков!

38

ПроСоТо

преди 1 година

До Зозо...КЛЕТНИКО,"ПроСоТо" е възможно НАЙ-БЪЛГАРИН !!!!....Дивотията с това "русофилство" поне пред мен не минава!!!!!!...М/у другото:-ТИ ли блъскаш дивотиите си от моя ник?