77

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти,бе, самозабравил се фат_мако? Конституцията чел ли си я? Тук не е Русия и ти не си император Пу_тлер. Като си искал изпълнителнителната власт, да беше си направил политическа кариера, а не да тъпчеш непрекъснато основния закон на България.Той искал да чуел първо премиера - премиерът не ти е подчинен, другарю пРезидент. Ама *** народ е българският - знаехте,че е слуга на Москва и пак го избрахте.5 години нищо съзидателно - и го преизбрахте за сметка на ректора на Софийски университет

76

няма как!

преди 1 година

Няма как да "чуеш" премиера, понеже тотално оглуша от звучния шамар, който нанесе DW по мазната ти, двулична и коварна физиономия на кремълски слуга и защитник на чудовището, масов убиец и престъпник срещу човечеството, което чудовище все още се крие в Кремъл, ама скоро ще излезе! Възможно е и с краката напред! Понеже украинските тайни служби съобщиха, че срещу началника на нашия червен "натовец" е имало покушение!

75

Джентълмен

преди 1 година

За смрадев - импийчмънт, за кирчо - оставка!!!

74

Чук и Гек

преди 1 година

Видяхте ли какъв вой и тревога настана в лагера на парламентарно и извънпарламентарно статукво, когато Петков призова този президент да свиква Съвета!? И не чух и видях някой да коментира защо, аджеба всички така се разтревожиха... Просто се тревожат и критикуват, защото това е удобната позиция, да стоят настрана и да лаят на всяка цена и по всеки повод срещу това наистина различно правителство /премиер/. А воят е засилен, защото с този призив Петков им вменява отговорност, а не само да врякат!

73

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да се слуша премиера, той не знае какво говори.

72

До 70

преди 1 година

Калянчев каваше плазмодий. И то си.89

71

Анонимен

преди 1 година

Радев чака Путин да разреши,ГЕРБ и Възраждане също така.

70

Анонимен

преди 1 година

Радев = Путин .Добре ,че нямаме войска.

69

Анонимен

преди 1 година

Милия Радев, на тая снимка има нездрав вид, да го ожали човек, какво си натресе на главата. Да видим финала...

68

Анонимен

преди 1 година

Българската политика много дълго време е зависима от Путин.Наблюдавайте години назад държанието на политиците ни и ще Ви стане ясно.Бойко,Радев,Параванов,Станишев,Нинова,Каракачанов са с много силна зависимост от Путин.Путин ако се ядоса ще ги разкрие и затова са зависими от него.Но даже да не го направи и на децата в детската градина им е ясно.

67

Анонимен

преди 1 година

Радев е човек на Путин от самолета си личи,същото е видимо за ВМРО,Възраждане,БСП,ИТН и ГЕРБ.Остават независими от Путин ПП и ДБ.А ДПС са много странни по този въпрос.

66

Анонимен

преди 1 година

България трябва да покаже независимостта от Русия и Путин.ЕС и САЩ ги интересува това,а не ветото на Македония.С ветото нашите показват,че са с Путин.А открито го направиха ВМРО,БСП,ИТН и ГЕРБ.Онтересно е защо ДПС не го прави.За тях се знае че е зависима от Ердоган,което индиректно означава Путин.Възраждане и президента са ясни,за тях няма война и Крим е Руски.

65

1.1

преди 1 година

Какво има да чува радев, нали той го докара, той го рекламира, той каза, че ако България имала повече министри като Кики-Рики щяла да бъде друга. Само дето не каза друга накъде, май е имал прдвид страна на лъжата и смехориите. Станахме за подигравка на целия свят. И избощо що за гьонсуратлък от страна на радев да се прави на морален съдник и "ни лук ял, ни лук мирисал".

64

Анонимен

преди 1 година

През 2001 г. пред Софийския градски съд (СГС) за убийството на Луканов са изправени строителният предприемач Ангел Василев, шофьорът му Юрий Ленев, племенникът му Георги Георгиев-Гопе и украинците Александър Русов и Алексей Кичатов.Кирчо се е забъркал с украинската мафия.Дано не стане като с Луканов.Пак за газ е ставало въпрос тогава.Историята се повтаря.Затова си беше по-добре да си караме по стария начин,за да не ни убиват премиерчето.

63

Пирин

преди 1 година

Па покани го в кабинета ти, да ти се изпърди звучно в ушите. Белким ти се отпушат !

62

Анонимен

преди 1 година

Тоя е по-зле и от плевнята,оня поне си показваше зависимостите от бабуна.А тоя е прикрит путинист.И работи всячески против България.

61

Анонимен

преди 1 година

Никой не го интересува правата на българите в Македония. Ветото е оръжие за вътрешните политически борби в България. То и с тази цел беше създадено.

60

перко

преди 1 година

До 60 Анонимен Таковете бяха от Петър Младенов

59

Анонимен

преди 1 година

Всъщност сетих се за Луканов.Не изкара дълго.Той с танкове пазеше НС,Кирчо с решетки...Една стока са.

58

НЕ ВСЕКИ

преди 1 година

ЗНАЕ ЩО ЩЕ СЕ ПРЪКНЕ ОТ СЕМЕТО НЕГОВО. ЗА ТОВА НЕ ГОВОРЕТЕ, ЧЕ РАДЕВ Е СБЪРКАЛ. ТО НЕ МОЖЕ ЗА МЕСЕЦ ДВА ДА ИЗБЕРЕШ НАЙ ДОСТОЙНИТЕ. РАДЕВ ДЕЙСТВАЙТЕ И НАПРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ ПО ДОБРА ЗА БЪЛГАРИТЕ. ТИ МОЖЕШ.