26

Анонимен

преди 1 година

Кристияне, не се бой. Бидето ще печата и ще ви праща долари в трюмовете на газоносачите.

25

Анонимен

преди 1 година

Европа да внимава как харчи... Това от страната която изхарчи 400 млрд външен дълг за да раздава пари за "КОВИД помощи", после изхарчи 100 млрд за армия и тегли още 200 млрд за армия, след което дари 19 млрд на Украйна. БРАТ ТОЧНО ТИ ЛИ ЩЕ ПРИЗОВАВАШ ХОРАТА КЪМ РАЗУМ?

24

коко

преди 1 година

Колко нагло са го написали ще кажеш че Германия не е в европа ! ама да де те нали си плащат за руската газ в рубли ко ги интересува..........! ВЕЛИКИЯ ЕДИНЕН ЕВРОПЕЙСКИ НЕРАВНОПОСТАВЕН - " СЪЮЗ !!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Руснаците за тва бият шутовете на долари и евро щ.Скоро плащаш в Рупии Турски Лири Рубли Йоани Вонове Донги и тн.

22

кубанская столица

преди 1 година

Как? И това говори не злобна Россия, а заветната Франция! Никакви комментари не се трябва повече. Украина е хвърлена, като девка с улица

21

Харчете вие по малко

преди 1 година

Българите сме ясни. Има манджа, дърва, а на нас тва не стига. Мислете му вие че си сринахте икономиката, и вашата след нашата.

20

Душан Еблев

преди 1 година

Пада Украйна и пада целия западен свят начело с Фащ и Петко заедно с всички българи го дух..е дружно.

19

Анонимен

преди 1 година

Истинският европеец поръчва на дамата си от питието, което и той пие,за да не ги меша.Истинският европеец изчаква тактично в тоалетната, докато дамата плаща сметката.Истинският европеец,когато се връща от пазар,върви пет крачки пред съпругата си,която мъкне пълните чанти, за да й спести съчувствието на околните.Истинският европеец,когато е насаме с красива дама,не стои с ръце в джобовете.Истинският европеец е човек на честта и държи на изрядния си външен вид.Внимава ципа да не е наобратно.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

РУСИЯ ВОДИ ВОЙНА ЕВРОПА ЗАТЯГА КОЛАНИТЕ.

17

Някой си

преди 1 година

По скоро вие от " Евро,Американският съюз,внимавайте какви ги вършите! " Мнението и тона" на няколко Западни " държавички" Което си е вашеe .да не ги изброявам поименно,престанете да го преписвате като " мнение" И на Източна Европа!И д диктувате Наложително над нас Източно Европейците!ЕС Никога Не е бил " единен" ,няма и да бъде! Това го имаше през Комунизма само! И ЕС ли стана КОМУНИСТИЧЕСКИ? Май че ДА!-:(((

16

Ако някой не го е

преди 1 година

разбрал досега - еврото е идеалното средство за подпомагане на и без това силната немска икономика. То й помогна да се засили още повече (изнасяш, няма валутен риск, даваш заеми да купуват твоите стоки яко, не се плаща мито, акциз и ДДС, превземаш пазарите с 200). И почват да се трупат дисбаланси в годините. Това става. Германия почва да изкупува всичко. Простичко.

15

Анонимен

преди 1 година

Лесно е да си евробюрократ с 25 хиляди евро месечна заплата и незнайни бонуси и привилегии! Даваш съвети на бедняците мазно и напоително!

14

Анонимен

преди 1 година

Видеха, че идат украинците и почнаха да отговарят на "zdr ko pr"

13

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НА ДЪНОТО СМЕ. ДА КОПАЕМ ЛИ ОЩЕ

12

СССР

преди 1 година

Европейските партньори са се хванали за гушите заради Украйна. Украйна ще остане в историята като държавата разрушила Европейския Съюз.

11

РУСИЯ ПАК ЩЕ НИ

преди 1 година

ОСВОБОДИ. ИДВА КРАЯ НА ЕС

10

Анонимен

преди 1 година

В бедняшка, мафиотизирана България всичко е ясно. Ще мрем от студ и глад.

9

баба мара

преди 1 година

кои разреши закупуването на ваксините от ес и накрая се развалиха или се подарихана африка кои разреши на ек да раздава нашите пари на украина кога и кои щеги връща това е такава наглост че нямам думи финансов одит на украина

8

Анонимен

преди 1 година

Това какво ще рече? Да плащаме в рубли като немците?

7

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Разцеплението е ЕС вече е явен факт!! Всеки дърпа към своята черга. Дните на Европейския съюз са преброени. Англичаните са умни хора и още преди време напуснаха потъващия кораб.