14

Анонимен

преди 1 година

Европейските политици проявяват двоен стандарт спрямо РСМ. Сами нарушават решенията си от Копенхаген, не прилагат принципа за добросъседство спрямо РСМ. За Скопие се прави изключение. Приема се кражбата на история, езика на омразата и нарушаване правата на българите в РСМ. Подкопават се основните принципи на ЕС. Европейските политици с охота приемат парите на Скопие, близо 1 млд дадени за антибългарска кампания. Приема се титовизма и македонизма на РСМ. Там все още празнуват кръволока Тито.

13

aa1830

преди 1 година

Аргументът че след започване на преговори районът ще се стабилизира и руското влияние ще се ограничи изобщо не издържа. Сърбия е в преговорен процес от 10 години а там имат митинги в подкрепа на Путин, а за правителствата им да не говорим колки са гъсти с Москва. Ние като ЕС член 15 години след приемането ни сме с продъненени служби, съдебна система и медии именно заради руското влияние. Натиска идва от САЩ.

12

Анонимен

преди 1 година

В България има много силно влияние на Путин и това е причината за ветото.Може да си говорите и да си пишете каквото си искате.

11

Анонимен

преди 1 година

Скопие иска да започне преговорите за да се възползва от предприсъединителните фондове. ЕС го знае и също не ги искат но САЩ настояват, за да задушат Сърбия от всички страни икономически. За това и вървят в пакет с Албания. Само една от двете страни не им върши работа.

10

Анонимен

преди 1 година

България може да излезне от ЕС и НАТО,ако продължава в същия дух.

9

Анонимен

преди 1 година

Пълен игнор на фиромските селяни! Да забравим, че са живи!

8

Анонимен

преди 1 година

България е Путинска.Президент Путинист,Опозиция Путинска,В правителството БСП и ИТН- Путинисти,БАН Путинисти.ЕС по-скоро би махнала България,ако гледаха тези показатели.

7

Анонимен

преди 1 година

Много объркан човек.ЕС не е впечатлен от посланията от Скопие ,а от събитията у нас.Радев какво каза за Крим?Нашия служебен премиер казваше ,че в Украина не е война ,а операция,Нинова иска отново газ от Русия,Кой шпионира за военна техника и кой не получава Ф-16 ,заради риск от изтичане на информация,кой не даде оръжие на Украина..?Има още много поводи които може да се потвърди,че България е Троянския кон на Путин в ЕС,а не Македония.

6

Анонимен

преди 1 година

Македония не е и никога няма да е Путинска и не е Троянски Кон в ЕС.България обаче и този човек също така си е чист Путинист,а България на 100% си е Троянски Кон на Путин в ЕС.Това което смятате да направите е толкова смешно БАН е организация на доносници от ДС.Само младите не са.Но всички от преди 189 година са доносници и писти Путинисти.На ЕС и САЩ и е ясно всичко.Каквото и да кажете само ще накарате да Ви се смеят.Не само Руски шпиони има в БГ.

5

Анонимен

преди 1 година

Ние излязохме по-демократи от европейските демократи! Да ви пикам на ценностите!

4

Анонимен

преди 1 година

Много сте кyxи! Самото влизане на РСМ в ЕС е гарант за спазване на човешките права. В ЕС се спазват правата на домашните котки, а пък на българите в Македония ли? ЕС не е русняшките блата където използват хората като впрегатни животни.

3

Анонимен

преди 1 година

До NoirFire...Ти ако си човек без история е друга работа....

2

Барселона

преди 1 година

Това трябваще отдавна да се направи...нашите капацитети по историята на БГ да отидат в Брюксел и да ги засипят с документи от извора.Ако е нужно да закарат там и Василий Втори за свидетел....Брюкселските бюрократи трябва да научат историята на БГ и тогава да дават акъли...

1

Анонимен

преди 1 година

Добре, но от теб нищо не зависи. Няма рабоини групи и т,н. Киро, Нина и Кокора решават, а по-точно за тях вече е решено. РСМ влиза в ЕС. Иначе Херо, ще им начупи ***.