34

Анонимен

преди 1 година

Не на членство на Македония,не на македонци,който пишат *** ***,НЕ на страна,която не признава българи,и открито ги мрази и краде българската история,не на смесени комисии,който да изясняват кой българин,кой македонец

33

Анонимен

преди 1 година

Зад Македония не стои нито Русия нито Сърбия а ЕС и САЩ. Русия е заета с войната, а сръбски политици на Шешел са признали, че повечето македонци са българи. Защото и там има македонски граждани които са албанци, роми, турци,, сърби.

32

А Украйна, а Украйна

преди 1 година

А в Украйна, а в Украйна какво става, в Украйна какво става? Защо изчезнаха новините от Украйна? Губи ли Русия, губи ли Русия? Печели ли Украйна, печели ли Украйна?

31

Цар Самуил

преди 1 година

Вето казах !

30

Анонимен

преди 1 година

Много обркан човек. Путинист.

29

Анонимен

преди 1 година

Албанец спечели парламентарните избори в Австралия, Фашиста-либерал Морисън си заминава, гответе се европудели

28

sofeto

преди 1 година

Радев, Янев, Йотова, Нинова и цялото БСП, особено Костадинов-***, все путинска РАЯ!

27

sofeto

преди 1 година

Радев, Янев, Йотова, Нинова, цялото БСП, особено Костадиновo-израждан

26

Анонимен

преди 1 година

9 Но ветото е съвсем реално, независимо кой, какъв е. И в Гърция си има комунисти, но Гърция държа вето почти 30 години.

25

Анонимен

преди 1 година

24 Дори и така да е, ветото на България се чува в Брюксел. Апропо, има отдел в Брюксел, който следи пресата във всички страни членки и прави анализи. Но античките откъде да знаят, ще си чакат още 20 години пред вратите на ЕС.

24

Анонимен

преди 1 година

11 България не приема закани, още повече, ако идват от нискикосматиимургави титовисти, от Скопие.

23

Анонимен

преди 1 година

Какво статии показвате в България са важни само за определена група хора в България .За Европа това не е от значение.Те са наясно кой какъв е.

22

Анонимен

преди 1 година

Как тогава вкараха Българските слуги на Путин в ЕС?

21

Анонимен

преди 1 година

16 Хмм, изглежда нямат информация, защото години наред вярваха на лъжите, на Путин, който ги лъжеше, че ще направи Русия демокрация. Дори пропя на английски. Наивтите и слаби западни политици вярват на лъжите на Скопие и Белград, които не желаят да се дистанцират от Москва. Заради слабите западни политици, България няма да продаде своята история, идентичност и правата на българите в РСМ. Изглежда на Вашингтон и Брюксел много се харесва езикът на омразата, който идва от най-високия връх в Скопие.

20

Анонимен

преди 1 година

Голям зор имат западноевропейците да си вкарат автогол с вкарването на сръбските и руски слуги от нереформираните титови югославяни. Нека да използват ситуацията да ги реформират и да имат искания към тях. България и ЕС много ще пострадат от безусловното вкарване на тези сръбски и руски слуги. Искайте реформи в Северна Македония, чуйте европейската членка България, която най-добре познава тези лъжци и крадци.

19

Анонимен

преди 1 година

Не Македония се държи като Путин,а България.Много си се объркал.

18

Анонимен

преди 1 година

Декларацията в парламента на България е в противоречие с договора за добросъседство.Договора в Македония е изпълнен,но няма как да се изпълни декларацията.Някой чел ли е декларацията на ВМРО ,която беше популистки приета в парламента.Покажете това в ЕС.Не само няма как да бъде изпълнена от Македония ,тя противоречи с договора за добросъседство.Но не е проблем това,продължавайте в същия дух и скоро ще се махмем от ЕС и НАТО,а ние ще чакаме на опашки за Македонски паспорти за да се махнем от тук.

17

Анонимен

преди 1 година

РСМ е бъдещия Троянски кон на Русия в ЕС. С приемането на РСМ в ЕС, руското влияние ще се засили още повече. Наивните европейски политици вярват на скопските лъжци и фалшификатори, също както вярваха на Путин, който ги лъжеше, че ще демократична Русия. Също както вярват на лъжите, на Вучич, че ще приеме европейските ценности. Скопие все повече се сближава с Белград, който не иска да се откъсване от Москва. Твърдост и санкции трябват за Сърбия и РСМ, а не толеранция

16

Анонимен

преди 1 година

Давайте канете само Путинисти.Добро бъдеще ще имаме.Това е 100% Путинист.Питайте го дали има война в Украина и дали трябва да дадем оръжие на Укарина и дали да купуваме газ от Русия и ще Ви стане ясно.

15

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да показвате подобни Путинисти в медиите и има голяма вероятност да ни изгонят от ЕС и НАТО.Какво си мислите в ЕС и САЩ нямата ли информация? Как имат информация за Пеевски? А няма да са наясно с останалите шпиони в България.Много им е ясно и едвам ни издържат простотията.Юни е решаващ месец за България ,а не за Македония.