22

Анонимен

преди 2 години

- Защо Русия не изнася велосипеди? - Защото няма залежи на велосипеди!

21

до 26, 27

преди 2 години

Оф, глупости. Но дори и така да стане, надявам се точно вие двамата да не прескочите кризата.

20

Анонимен

преди 2 години

Валутният борд вече не върши работа.Ама ако го премахнат ще стане хиперинфлация.Доказано е че тръгнат ли да растат цените рязко никой не може да ги укроти.Като цяло ни чака много тежка есен и зима откъм цени.

19

ще има кланета

преди 2 години

Ще има жестоки кланета между местните арабски и мюсюлмански диаспори и новите украински бежанци, ще има жестока война за подялба на територии в условията на обедняване на западна Европа.

18

цяла Европа

преди 2 години

Цяла западна европа е пълна със скъпи коли с украински номера, карани от млади и здрави мъже, някои коли са със затъмнени стъкла. За каква война става дума, какви бежанци когато Боно прави концерт в метрото на Киевр, руснаците водят операцията си само в източната част, всички ЕУ лидери се изредиха да ходят в Киев, а те се домъкнаха 7 милиона "бежданци" от "войната"! И предвиждат от ООН 11 милиона украински бежанци - да им помагаме!

17

министър импексова

преди 2 години

защо лъжете , асенчо обеща че инфлацията няма да бъде двуцифрена .

16

Анонимен

преди 2 години

Сега не е време да се увеличават доходите, демократичния украински народ се нуждае от милиарда евро месечно за да може Украйна да функционира като икономика, иначе рухва. Трябва всички в ЕС се мобилизираме и да отделяме от джоба си за да съпортнем демокрацията в Укрейн за да навредим на Путин и на Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Аналена Бербок - Заради действията на Русия се прекратяват доставките и силно растат цените. Не само у нас, но и по целия свят, и заплашват с жесток глад.

14

Анонимен

преди 2 години

Орбан: Необмислените санкции срещу Русия са равни на атомна бомба, водят до глад и миграция

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

И как се постига инфлация при положение че газът си е 200 евро за 1000 куб.метра, а нефта сорт Урнал може да се закупи за около 40 долара за барел ?

12

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Инфлацията в България е голяма заради: 1. руската зависимост 2. социалистите 3. мутрите

11

Анонимен

преди 2 години

Абе пишете я направо 500%, стига сте го увъртали. Ако ще плашите го правете както трябва !

10

Анонимен

преди 2 години

РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ ДОКАРА ИНФЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ.

9

МНЕНИЕ

преди 2 години

Правителството Купува Газ и Ток от Гърция , газта е с надценка на Гръцката Газова Компания , Тока се доставя от Румъния с Надценка , Житото се купува от СМР - Българско , продава се с надценка в България .Най-вредното Правителство за България е ДНЕШНОТО - за 30 сребърника ни продадоха .БГ Депутатите станаха Слуги на Народа по Украински - Грабеж на Народа .

8

Зеленски

преди 2 години

Давайте дарения пари и оръжия няма значение инфлацията.

7

Дарете пари Украйна

преди 2 години

Важното украинците да се добре затова всички българи да си даряват заплатите и пенсиите за великата Украйна. Също пари и за бежаците украинци, които си живеят по луксозните хотели и СПА процедури.

6

Анонимен

преди 2 години

До 7 Мисля, че той говори за 1-месечна инфлация и е прав. Обаче инфлацията е само едно от проявленията на геноцида, който вече е в ход. Следва абсолютно скъсване на веригата за доставки, както в Щатите. Там започнаха да приемат недохранени бебета в болниците, защото няма хуманизирани млека и от Рамщайн в Германия им пращат военни самолети с Хумана. Страшна криза предстои, ще садим в междублоковите пространства, както правят в Португалия.

5

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли усещам, че инфлацията България е над 40%, а не 17%?

4

перко

преди 2 години

Инфлация има в целият ЕС, но в България е двоина заради хрвардските некадърници, а народа още спи и чака да мине между капките! Страшнто тепърва предстои!

3

Анонимен

преди 2 години

Само в България инфлацията е толкова висока. В другите държави на ЕС е между 5-8.1%.