42

ЛДНР

преди 1 година

Бивша Окраина умря. Освободените градове никога няма да бъдат под фашистки и нацистки диктат отново. Изме.т.та нацистка, която безславно и безчестно се предаде, цялата терористична па.п.лач избила хиляди цивилни руски хора, таврийски българи в Мариупол, този отп.адък криещ се в "Азовсталь" е фашизъм в чист вид. И този фашизъм е създаден, въоръжен и подкрепян от ЕС и ФАЩ.... За наша сметка, ние плащаме цената, милиарди за смърт и оръжие. За добър живот, за децата ни, за здраве, няма,.....низост.

41

помните ли

преди 1 година

коя от прогнозите на този математик за Ковид се сбъдна?Наградили са го с титлата професор.Сега пък се изказва за инфлацията.Няма медици и икономисти в България...един набеден математик се произнася за всичко.Ами това е даже обидно.

40

Kuncho

преди 1 година

След като свърши Ковид 19 математиците започнаха с другите прогнози :)Един държи все още на ковида, друг коментира воените действия в Украйна, а гледам че друг е започнал да коментира икономиката :)

39

Анонимен

преди 1 година

Народе, защо спиш? Излизай да ометеш мошениците на мама Херо! С какво са по-приемливи тези наркомани от Боко Тиквата?

38

Анонимен

преди 1 година

Съвсем съзнателно правителството върви па пътя на Костов, произвеждайки инфлация. Инфлацията е цел! И печалба, за когото трябва! Какъв растеж и цъфтеж на бюджета реализира!? Но млъкни сърце - да му мислят работещите бедни, чиято бройка въобще не намалява, а намаляват възможностите им дори хляб да си купят...Контрол над цените, таван, както го правят в други държави! Лъжат ни за пореден път, грозно ни лъжат!

37

Анонимен

преди 1 година

Във Западна Рвропа цените са си същите в последните 10-15 години се Бг бензина достигна нивата на Франция и Италия където са най-скъпите горива в Европа.СПЕКУЛА !!!

36

Анонимен

преди 1 година

В Бг инфлация НЯМА !!Има СПЕКУЛА!!!Има и механизми за борба със спекулата но няма държава. И това е вече 13-14 години.

35

глупости!

преди 1 година

Това са руски опорки, заводите никнат като гъби, българинът се замогва, забогатя, купува имоти, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува на почивка в Гърция, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

34

Анонимен

преди 1 година

Банките не помръдват лихвите и точно там е проблемът. А търсенето от моя страна на услуги не се е повишило. Повишила се е спекулата! Така е и с всички останали стоки и услуги!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Лъжете си се по руските опорки как в Европа щели да карат велосипеди и инфлацията щяла да ги фалира. След месец само гледайте опашките от велосипеди към гръцката граница..и как ще бъдат притеснени на плажа за зимата. Общо взето никой не го интересува вече какво правят и казват в Русия, видя се че са беззъби, както икономически, така и военно.

32

Анонимен

преди 1 година

Според Евростат България е в топ 5 по най висока инфлация в ЕС, ама иначе *** и кирчо ви омайват, че инфлацията била вносна.Инфлация във Франция 5%, в България 15%

31

До 41

преди 1 година

Велосипеди се карат за спорт и удоволствие в свободното време. Няма как да вършиш работа с велосипед. В днешно време е невъзможно да живееш нормално без кола. Още повече пък в провинцията където няма никакъв градски транспорт.

30

Банкерчо

преди 1 година

Хе,хе, мъдурковците все още продължават да си държат мижавите спестени парици в банките !!! Блажени овчици ! Кокорчо много скоро ще ви ги вземе,ей,будали! В държавата ни пари има само в банките - вашите спестени пари ! Ами,затова и ще ги вземат Просто Киро и Кокорчо , други пари са заемите , които не може да се теглят безкрайно.

29

Анонимен

преди 1 година

Немската медия BILD публикува призив към немските жени да не мастурбират със слушалката на душа за да пестят енергия. Жените мастурбират със струята на водата средно всеки 8 дни и това може да продължи до 15 минути, което прави 660 минути допълнителен разход на топла вода и енергия. Мастурбирането със струята на душа сега е чист лукс! Screenshot: ***/SolovievLive/106681

28

Анонимен

преди 1 година

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек, от зелената партия, отново излезе с призив към германците. Хабек ги призова да не карат автомобили и вместо това да използват обществен и железопътен транспорт транспорт и да карат велосипеди. Това ще намали енергийната зависимост от Русия. "И най-важното, карането на велосипеди в Германия много силно ще раздразни руския президент Путин", заяви Роберт Хабек.

27

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какви задръствания са явно само велосипеди карат... а, за студеното не му мисли дъва има колкото щеш.

26

Анонимен

преди 1 година

17%, ама по официални данни. По реални поне двойно.

25

Анонимен

преди 1 година

В Русия няма да карат велосипеди. И няма да стоят на студено. В ЕС ще карат, те вече карат, велосипеди и ще стоят на студено.

24

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна! И друг път пак да гласувате за пенсионирани военни и да им вярвате, че те нещо разбират от икономика и управление на държава!

23

2063

преди 1 година

90 % от населението ще бъде занулено финансово т.е. като свободи, ще използваме дигитални продукти, и ще има частни на практика нови дърважни крупни производители на храна, енергия и всички останали ще слушкат иначе му спират купоните,и активират функцията за саморазрушаване на чипа ,поставен ви при раждането