320

Анонимен

преди 2 години

Не можем да се справим без руски газ, трябва да подновим преговорите с "Газпром"===================================================Не можем да се справим докато БСП е над 4 % та бариера и е във власта !

319

Анонимен

преди 2 години

Нинова, къде бяхте, когато вашия Кирчо спря да плаща? Цените се вдигат заради вас Нинова. ИТН е същата работа

318

Истукан

преди 2 години

Какво стана, нали можело и без руски газ. Сега ще се молят на колене пред Путин да пусне газта срещу плащане в рубли.

317

Съвет

преди 2 години

Крушовската *** уверено ни води към поредната национална катастрофа.

316

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Що ***? Да не спряха трансферите на копейки?!?!? Трябва теб да подменим! Руска по д,ло га!

315

Анонимен

преди 2 години

България е мазохистка държава

314

анализ

преди 2 години

АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧНЕН ГАЗ -АМА ДРУГ ПЪТ !! ПРЕПРОДАДЕНА КИТАЙСКА ВЪРНАТА СДЕЛКА ТОВА НИ ЛЪЖЕ КИРЕТО ПЪК ВИЕ ВЯРВАЙ ТЕ НА ГОСПОЖА ЛЪЖА!!!!!

313

не

преди 2 години

Затова хората не гласуват за тази. Предпочитат ДС и ГРУ - Борисов. А той направи България бананова държава. Вярвам на Кирил Петков само. Но и той как се оправя с тези....чалгари и соцпитеци като Нинова.

312

Хикса

преди 2 години

Да си комунист значи ,че си винаги срещу троловете.Винаги те са им виновни.Тогава Да живее комунизмът.

311

Хикса

преди 2 години

Добър ден тролчета,днес сме неделя и ви плащат 3× надница като европейци.Бре па сте ми работни.Всичките работите извънредно.Браво.Взимайте париците докато не са почнали преговорите с Газпрома.Щото после секира.

310

За България

преди 2 години

Еми , аз пък ще имигрирам в някоя по- топла страна от ЕС. Така като правят тъпотии управляващите ще си мисля, тия гърците ( или испанците , италианците) колко са зле и ще ми е все тая....Сега като българин си мисля, как е възможно това? И ме тормози, че нашите са зле! Писна ми от *** хора!

309

ЬЬЬ

преди 2 години

Всяка правителство,съгласило се с условията на путин за плащане на руския газ и петрол в рубли осъжда Украйна на смърт.Жалки сметки срещу унищожението на една държава и един народ.Светът без русия може,но русия без света е осъдена на разпад,бедност и мизерия.

308

Хикса

преди 2 години

Разбира се,че трябва да подновим преговорите с Газпром.За да получаваме газ както гражданите на ГЕРМАНИЯ,АВСТРИЯ,ИТАЛИЯ,СЛОВАКИЯ,УНГАРИЯ......Само ЕСтроловете имат интерес за да не е така.

307

ЬЬЬ

преди 2 години

Дори путин да убие и майка си, и децата си,нинова+бсп+радев и други чов-подобни ще продължат да подкрепят и него,и войната му с всичките й престъпления.Аман от комунистическа пропаганда.Никой в света,дори и "приятелска"България не са видяли нищо добро от тях.Жалко за ****ньо*поклонниците в България.Те не са българи и си мечтаят само руският ботуш отново да ни завладее да ги направи несменяеми във властта.

306

555

преди 2 години

Винаги съм бил против БСП и Нинова ,но трябва да и се признае трезв поглед върху ситуацията в България. Без руски газ и петрол ще се фалира държавата. На сладките и наивни приказки на Лена Бориславова за 3-4 пъти по-евтин американски газ и децата не вярват. Не само Германия,Италия и Унгария ще получават руски газ, нови 20 фирми са сключили договори за доставки,а 14 други чакат одобрение на подадените документи.Най-важното нещо за управляващите трябва да е просперитета на България-най-висша цел.

305

Анонимен

преди 2 години

Кажи го на Канадеца. Той може. Заредил се е с газови бутилки в мазето. Другите да се оправят.

304

Анонимен

преди 2 години

България не може да се справя без руски газ и петрол за в бъдеще. И страната ни трябва да поднови преговорите за доставки от Газпром.

303

Анонимен

преди 2 години

Всичките ви избори са фарс. Искате да оближете американски *** и да получите газ от Русия безплатно.

302

Анонимен

преди 2 години

Всяко плащане в рубли увеличава войната на Русия, парите отиват за танкове, оръжие,.. Не го ли разбрахте. Колкото по-бързо фалират тея, толкова по-добре за света и за нас.

301

Кокорчо

преди 2 години

Нинова, спри да правиш метани на Москва, слез на земята и разбери, че дружбата със съветския съюз приключи безвъзвратно ! Рубли няма да има. Само $$$$ ! Русия ще изчезне ! Неможе , хем в НАТО и ЕС и поклони на Москва !